icon

Snažilky zo Žilinského kraja?

zumpa
20. aug 2010

ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂

suzik77
3. sep 2010

@kosska3003 tak dakujem pekne za povzbudenie, budem rada, ked konecne budem u lekara, kde naozaj objednavaju s takou rezervou, ze pocitaju aj s tazkymi pripadmi. ale zatial neboli nanho ziadne staznosti co som sa tu bavila s babami kedysi, ze max. 20 min. cakali dlhsie, ak bol surny pripad, viac nie. nie ako ja, co som cakala 3 hodky a este vysoko tehotna! a za tolke prachy!!!

a ides na kontrolu na moje narodky hahaa... tak prajem ti, nech ti to vyjde, nech mas dalsie babo 😉

kosska3003
3. sep 2010

@suzik77 hihi no ale musim tam 20 zavolat ci som si to dobre zapisala lebo bud 22 alebo 21 ale sa mi zda ze 22 normalne mi to vypadlo ma mala zabavala a akosi som pozabudla a diky dufam ze bude tam niaka ta fazula

zumpa
autor
4. sep 2010

@kosska3003 nasa mala neplace iba nechce papat a ma teplotku a to vzdy chce spinkat s maminkou 😉

zumpa
autor
4. sep 2010

@suzik77 juuj a ako si zistila ze je to moj oplodnovac 😉

suzik77
4. sep 2010

@zumpa podla tychto styroch viet:

oplodnovac skuste odzadu
27. aug o 20:24 • Odpovedz

oplodnovac ahoj zumpa pozdraw manzela
27. aug o 20:32 • Odpovedz

zumpa @oplodnovac trapko :o) co tu robis?
27. aug o 20:35 • 1 dieťa • Odpovedz

zumpa @oplodnovac a ty manzelku
27. aug o 20:39 • 1 dieťa • Odpovedz

😀

zumpa
autor
4. sep 2010

@suzik77 noo co uz s nim.. chcel aj on prispiet 😉

suzik77
4. sep 2010

@zumpa 😎 mile

zumpa
autor
4. sep 2010

@suzik77 co robkas?? my s malou sme troska upratali a teraz to zase rozhadzuje a tak dookola.. ja som dneska nejaka unave,nucka a nas tatinko je v robotke 😖

suzik77
4. sep 2010

@zumpa to mas dobre, ze mozes s malou upratovat. ja mozem upratovat iba vtedy, ked sme doma obaja, inak sa mi neda, mala vyzaduje 100% mojho casu, pokial nespi a spi velmi velmi ojedinele 😒

zumpa
autor
4. sep 2010

@suzik77 nasa mala spava teraz tiez malo ale inak spavala dobre... no a upratujem s nou ona sa hra ja upratujem,ale ked si ju dlhsie nevsimam je zle.. ale inak je zlatucka... a ked bola mala tak bola super... skoro stale prespinkala.. napapala sa a spala... 🙂 tak nech ta mala poslucha 😉

suzik77
4. sep 2010

@zumpa juj, tak to mas super 😉 aj ked nemenila by som, ved je moja 😀 ale ona ked bola babo, tak prespinkala viac, ale aj velmi vela plakala. teraz place len ked si ju nevsimam. ale nie dlhsiu dobu, staci par minut, niekedy sekund, ze sa venujem niecomu inemu a uz spusti 🙂 co uz... teraz som ju ledva uspala uz bola velmi nervozna. ale posledne 2 tyzdne to pripisujem zubom. vyhupli jej 2 naraz - tie spodne prve, ale mesiac som mala doma zurivca 😝 teraz je len nervozna, tak neviem, ci preto, ze rastu este alebo preto, ze sa pytaju dalsie zuby von? ach-jaj 😎

zumpa
autor
4. sep 2010

@suzik77 no asi jej pojdu dalsie zubky... to aj nasa bola nervozna ale dalo sa toprezit... aj ja som o5 malu dala hajat bola nervozna ani chodit ani hrat ani nic... uvidime kedy poijde hajuskat 😒

dadqa86
4. sep 2010

Ahojte..... 🙂
@zumpa :Ahoj tak co ako sa mas a co nove??Ja nove zatial nemam nic mrcha mi ma dojst v Utorok..a uz citim ze dojde 😒 v Pondelok sa idem pytat o robotu tu u nas blizko domu do jedneho sekaca veci predavat...Tak sa len modlim a dufam aby ma vzali 🙂

zumpa
autor
4. sep 2010

@dadqa86 ajojcek tak mame sa zatial fajne... dneska som sa potesila lebo malucka mi ukazala na brusko a povedala babo 🙂... neviem preco mam pocit ako keby mi troska narastlo ale ved odfotim a poslem 🙂.. no a inak v pohodke nevieme sa dockat kedy bude stvrtok... to pojdeme na solinky spat ku starkym,lebo rano v piatok musim k dokymu zaniest vysledky zo sona a tak sa teskame 🙂... reakcia starkeho zo soliniek na babo bola taka,ze nie sme s manzelom normalny a dostaneme po riti,ale ze sa tesi 😉 😝 😅

suzik77
4. sep 2010

@zumpa 🙂 preco by ste nemali byt normalni? ved to je fajn mat deti v tak skorom veku, aspon ked budete v plnej sile (40-tnici), decka uz vypadnu z domu a vy si budete uzivat druhu mladost. normalne zavidim. v dobrom 😉

zumpa
autor
4. sep 2010

@suzik77 ved aj ja som to hovorila... kazdy mi povedal,ze je lepsie mat deti tak do 2 rokov od seba,aby sa vedeli spolu pohrat a tak... ale niektori hovoria,ze malu odsuniem nabok kvoli babu.. ja hovorim nie a preco... obe deti su dolezite... a ja som rada,ze ich budem mat po sebe aspon sa budu spolu bavit a tak ako keby som ich mala spolu neviem po akom case a mala by mohla ziarlit nejako... takto budu od seba o rok a devat mesiacov to je v pohodke si myslim 😉 🙂 co poviete?? 😅 😀

suzik77
4. sep 2010

@zumpa jasne, ze je to hlupost. obe deti budes mat rovnako rada. iste, laska bude svojim sposobom ina. ved jedno bude mat 2 roky a druhe bude malicke babatko, budes tu lasku prejavovat inym sposobom, ale to je prirodzene, nemozes sa k "velkej slecne", ktora bude mat 2 roky chovat uplne rovnako ako k babatku. budes ju milovat sposobom prirodzenym k jej veku 😉

zumpa
autor
4. sep 2010

😉 @suzik77 asi tak nejako... laska ta rodicovska sa prejavuje vekom dietata a je jedno ci ma dieta 5-10 rokov alebo je novorodenec... urcite sa budem spravat normalne a nie ja neviem ako 😉 som rada ze ma chapes 😎

suzik77
4. sep 2010

@zumpa ja si myslim, ze ta kazda matka chape, ci ma 1 dieta alebo 5 deti 😉 ozaj a preco nick zumpa? to ako "žumpa" alebo nieco ine? 🙂

dadqa86
4. sep 2010

@zumpa Tak som rada ze ste ok.. 😉 Noo neboj sa starkeho to prejde 😅 😀 to vzdy hovoria mne to tiez hovorili ked som bola 2-krat tehotna a nakoniec sa tesili ako blchy aj ked nadarmo,ale tesili 🙂 tak ti zelam vela stastia 😉 a drzkajte sa u dokiho 😉 🙂

zumpa
autor
5. sep 2010

@dadqa86 dakujem velmi peknucko 🙂

zumpa
autor
5. sep 2010

juuj babule ako sa mate?? ja tak vselijako... to co som pri malej nemala na zaciatku nevolnosti a bolesti ked sa roztahuje maternica mam teraz.. juuuj no ide ma porazit niekedy,ale co uz aj to sa stava a musime to brat tak ako to je.. hlavne nech je babo OK.. 🙂

dadqa86
5. sep 2010

@zumpa Nemas zaco 🙂 😉

zumpa
autor
5. sep 2010

@dadqa86 jasne ze mam. co porabas?? 😎

dadqa86
5. sep 2010

@zumpa Niiic kukam Ceskoslovensko ma talent 😀 😀 riadni typci su tam 😀 😀 😀

zumpa
autor
5. sep 2010

juuj ja nekukam ja len pisem dneska na nete 🙂

dadqa86
5. sep 2010

si zabudla ze to ma dnes ist? ci sa ti nece kukat 😀

zumpa
autor
6. sep 2010

@dadqa86 sa mi necelo kukat... kuknem dneska vecer asi na nete bo zase urcite nic nedavaju v telke 😒

dadqa86
6. sep 2010

@zumpa No ja som si stiahla horor a kukala som ma nejako hrdlo zacina boliet ☹ tak sa mi zda ze budem chora....Normalne citim ako sa mi tazko preziera zase nebudem moct ani jest ani pit ani nic... 😒 a ty ako sa mas a co mas nove?ci nist take? 🙂

zumpa
autor
7. sep 2010

@dadqa86 ajoj... mna tiez dneska zacalo hrdielko bolkat...noveho nemam inak nic takeho...az na to ze posledne dni sa mi nic nechce... 😎