Snažilky zo Žilinského kraja?
ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂
@suzik77 hihi no ale musim tam 20 zavolat ci som si to dobre zapisala lebo bud 22 alebo 21 ale sa mi zda ze 22 normalne mi to vypadlo ma mala zabavala a akosi som pozabudla a diky dufam ze bude tam niaka ta fazula
@kosska3003 nasa mala neplace iba nechce papat a ma teplotku a to vzdy chce spinkat s maminkou 😉
@zumpa podla tychto styroch viet:
oplodnovac skuste odzadu
27. aug o 20:24 • Odpovedz
oplodnovac ahoj zumpa pozdraw manzela
27. aug o 20:32 • Odpovedz
zumpa @oplodnovac trapko :o) co tu robis?
27. aug o 20:35 • 1 dieťa • Odpovedz
zumpa @oplodnovac a ty manzelku
27. aug o 20:39 • 1 dieťa • Odpovedz
😀
@suzik77 nasa mala spava teraz tiez malo ale inak spavala dobre... no a upratujem s nou ona sa hra ja upratujem,ale ked si ju dlhsie nevsimam je zle.. ale inak je zlatucka... a ked bola mala tak bola super... skoro stale prespinkala.. napapala sa a spala... 🙂 tak nech ta mala poslucha 😉
@zumpa juj, tak to mas super 😉 aj ked nemenila by som, ved je moja 😀 ale ona ked bola babo, tak prespinkala viac, ale aj velmi vela plakala. teraz place len ked si ju nevsimam. ale nie dlhsiu dobu, staci par minut, niekedy sekund, ze sa venujem niecomu inemu a uz spusti 🙂 co uz... teraz som ju ledva uspala uz bola velmi nervozna. ale posledne 2 tyzdne to pripisujem zubom. vyhupli jej 2 naraz - tie spodne prve, ale mesiac som mala doma zurivca 😝 teraz je len nervozna, tak neviem, ci preto, ze rastu este alebo preto, ze sa pytaju dalsie zuby von? ach-jaj 😎
@dadqa86 ajojcek tak mame sa zatial fajne... dneska som sa potesila lebo malucka mi ukazala na brusko a povedala babo 🙂... neviem preco mam pocit ako keby mi troska narastlo ale ved odfotim a poslem 🙂.. no a inak v pohodke nevieme sa dockat kedy bude stvrtok... to pojdeme na solinky spat ku starkym,lebo rano v piatok musim k dokymu zaniest vysledky zo sona a tak sa teskame 🙂... reakcia starkeho zo soliniek na babo bola taka,ze nie sme s manzelom normalny a dostaneme po riti,ale ze sa tesi 😉 😝 😅
@suzik77 ved aj ja som to hovorila... kazdy mi povedal,ze je lepsie mat deti tak do 2 rokov od seba,aby sa vedeli spolu pohrat a tak... ale niektori hovoria,ze malu odsuniem nabok kvoli babu.. ja hovorim nie a preco... obe deti su dolezite... a ja som rada,ze ich budem mat po sebe aspon sa budu spolu bavit a tak ako keby som ich mala spolu neviem po akom case a mala by mohla ziarlit nejako... takto budu od seba o rok a devat mesiacov to je v pohodke si myslim 😉 🙂 co poviete?? 😅 😀
@zumpa jasne, ze je to hlupost. obe deti budes mat rovnako rada. iste, laska bude svojim sposobom ina. ved jedno bude mat 2 roky a druhe bude malicke babatko, budes tu lasku prejavovat inym sposobom, ale to je prirodzene, nemozes sa k "velkej slecne", ktora bude mat 2 roky chovat uplne rovnako ako k babatku. budes ju milovat sposobom prirodzenym k jej veku 😉
juuj babule ako sa mate?? ja tak vselijako... to co som pri malej nemala na zaciatku nevolnosti a bolesti ked sa roztahuje maternica mam teraz.. juuuj no ide ma porazit niekedy,ale co uz aj to sa stava a musime to brat tak ako to je.. hlavne nech je babo OK.. 🙂
juuj ja nekukam ja len pisem dneska na nete 🙂
si zabudla ze to ma dnes ist? ci sa ti nece kukat 😀

@kosska3003 tak dakujem pekne za povzbudenie, budem rada, ked konecne budem u lekara, kde naozaj objednavaju s takou rezervou, ze pocitaju aj s tazkymi pripadmi. ale zatial neboli nanho ziadne staznosti co som sa tu bavila s babami kedysi, ze max. 20 min. cakali dlhsie, ak bol surny pripad, viac nie. nie ako ja, co som cakala 3 hodky a este vysoko tehotna! a za tolke prachy!!!
a ides na kontrolu na moje narodky hahaa... tak prajem ti, nech ti to vyjde, nech mas dalsie babo 😉