icon

Snažilky zo Žilinského kraja?

zumpa
20. aug 2010

ahojte najde sa tu niekto taky??? 🙂

zumpa
autor
9. sep 2010

@dadqa86 bola ale sami nevedia kolko som tehotna.. babo ma 0.2mm a je to embryo tak asi 3-4 tyzden 😒

dadqa86
9. sep 2010

@zumpa No tak pekne aspom priblizne vies ze si v 3-4 tyzdni.... Mne je nejako cudne dnes cely den....Normalne citim ako sa vo mne vsetko meni 😒 Je to ine ako co som bola tehotna predtym 2-krat 🙂

zumpa
autor
9. sep 2010

@dadqa86 o co je to ine hm?? sice aj ja sa inak citim ako pri malej 🙂

dadqa86
9. sep 2010

@zumpa No pri tych prvych dvoch tehu som mala ine priznaky neboleli ma tak prsia ako teraz vtedy mi tak nebvyalo zle ako teraz pred tim som aj zvracala a teraz nic....Ine to je citim tom 🙂

solinkarka
10. sep 2010

Cawte kocky..ako sa mate?? som tu po dlhsiej dobe, venovali sme sa intenzivne jeden druhemu 😅 tak uvidim´.

solinkarka
10. sep 2010

@zumpa moja ty uz cakas druhe?? joooj zavidim v dobrom 🙂

solinkarka
10. sep 2010

á neviete mi povedat ze ked mam do ms este 10dni ci su este plodne??? kujem

zumpa
autor
10. sep 2010

@solinkarka jj cakam druhe... sme radi 🙂

solinkarka
10. sep 2010

no toto ja mam do ms este 10 dni dufam ze nepride

zuzanockamt
10. sep 2010

@solinkarka 10 dni je este poriadne dlha doba ... to mozes mat kludne este aj ovu ... merias aj BT alebo ovu testy? ... to by si vedela presne, co sa deje 😉

solinkarka
11. sep 2010

nie nemeram nechavam to na nahodu 😉 len tak sa pytam ze ci mame este snazit 🙂

dadqa86
11. sep 2010

Ahojte...Ako sa mate?Ja som sa tu neukazala lebo mi nejako byva zle aj dnes som prelezala v posteli zvracala som... a taaaak...Co mate nove?Ja si budem robit test vo Svrtok lebo mam prist aj k doktorovi vten den takze som zvedava co mi povie... 🙂 uvidime mnooo

zumpa
autor
12. sep 2010

🙂 ajoojte.. takze doktori sa nevedia dohodnut v ktorom som tyzdni takze uvidime v stvrtok zase na sono a v piatok k doktorovi s vysledkami.. juuj sa mi moc nece ale co neurobim pre to aby bolo babo zdravucke 🙂 drzte mi palceky 🙂

dadqa86
16. sep 2010

Ahojte zienky aj ja pridavam dnesny ranny pozitivny vysledok 🙂 😵

elian
16. sep 2010

@dadqa86 🙂 🙂 🙂 super.....držim palce, až je všetko v poriadku 😉 ........nooo toto je nejaká plodná téma 😉

dadqa86
16. sep 2010

@elian Dakujem dnes idem este k doktorovi a na ultrazvuk,ale az poobede lebo ordinuje len poobede tak uvidime co nam povie 🙂 😵

elian
16. sep 2010

@dadqa86 juj tak potom sa určite ozvi, že aká je bublinka veľká 😉 ........možno budete mať so zumpou veľmi podobný termín pôrodu 😵 ....baby šikulky ste 😵

dadqa86
16. sep 2010

@elian Ozvem sa jasne ze sa ozvem hed ako dojdem domou vam dam vediet 🙂 😉

dadqa86
16. sep 2010

Ahojte takze bola som u doktora,ale ma dovolenku tak musim cakat do Pondelka.. 😒 a najhorsie natom je ze mi koncia lieky 😠

zumpa
autor
16. sep 2010

ajojte zienky 🙂 takze dneska je to potvrdene a vieme konecne v ktorom sme tyzdni 🙂 takze babo je vitalny plod a sme v 6+2tt.. idealny datum porodu je 10.5.2011 🙂

elian
16. sep 2010

@dadqa86 tak to človeka poteší 😠

@zumpa tak to bude pekné májovčiatko 😉 ........príjemné tehulkovanie 😉

dadqa86
17. sep 2010

@elian no to mas teda pravdu ze potesi 🙂

zumpa
autor
17. sep 2010

@elian dakujem moja... dneska sme boli u dokiho a dal nam tehu knizku 🙂 ... zevraj mam nejaku ranku vo vnutri...ale hadam bude vsetko ok 😒 dalsia poradna 15.10. 🙂

elian
17. sep 2010

juj baby tešim sa s vami 🙂 ...určite bude všetko ok..................u nás tento mesiac asi nič, pretože manžel stále v robote , no a nemá na mňa vôbec čas ☹ , ale neva, aj tak je doma blázinec bo malá by strašne chcela chodiť, ale sa ma sa bojí a mňa už tak strašne bolí chrbát 😢

kosska3003
17. sep 2010

@zumpa tak super gratulko ku knizke ja stale bez mrchy ale uz nejdem testovat aj tak su negativne uvidime co povie dr v utorok ci stredu neviem musim mu zavolat

zumpa
autor
17. sep 2010

@kosska3003 a kolko ti meska mrcha??? dakujemeeeeeeee 🙂

kosska3003
19. sep 2010

@zumpa no mala som naposledy 30:7 uvidime co povie dr

zumpa
autor
19. sep 2010

@kosska3003 tak to ano... ja stale beham po zachodoch dneska.. juuj budem musiet zajtra kupit nieco na to 😒 sa ani nevyhajuskam 😠

dadqa86
20. sep 2010

Dobry vecer prajem 🙂

missy97231
20. sep 2010

@dadqa86 videla som tv oj testik... gratulujem 🙂 nech to dobre dopadne