Spoločný termín - september 2016
Mamičky s termínom v septembri 2016
Ja som bola dnes na krvy, ale nic ine mi nerobila.cakala som,ze sono,lebo uz by bolo pocut srdiecko.teraz az za mesiac
@erinne asi6tt. Ja som po meskani a ciarkach hned isla, ci fakt a vtedy mi sono a popri tom ma objednala na krv na dnes.A surodenec?ano velmi vypytoval, ale kedze on sam bol dost narocne ditko a aj sme dost cestovali,tak sme to odkladali.Ked kreslil tento rok Jeziskovi....samozrejme autodrahy,lega a pomedzi to babatko.ale teraz uz chce radsej motorku crossku benzinovu.......takze uvidime.sama sa toho obavam, ked bol tolke roky stred vesmiru.no uvidime.este som nevravela, lebo skoro.aj ked rozmyslam, lebo zaciatkom feb.ma narozky
@erinne
chcela by som sa opytat .. som v 6t. a v marci mam ist na preventivnu prehliadku k zubarovi .. chysta sa este niekto ??? musim ist ? alebo mozem prist az po porode ?
ahojte,pridavam sa k tejto teme🙂
chcem sa opytat,je tu nejaka mamina druhorodicka,ktora ma doma cca 16mesacnu ratolest? lebo my mame a trosku sa bojim,ako to zvladnem,kedze druhe bejby sme planovali trosku neskor,len nejako "sa to samo"🙂
@maja367 neboj. radšej choď teraz, ako by si mala mať nejaký problém a budeš riešiť, či si môžeš dať v tehu tabletku od bolesti. Viem o čom hovorím. Počas tehotenstva som bola na kontrole, príšerne ma bolel zub múdrosti, nedala som si ho vytrhnuť a nakoniec mi ho trhali ked mala Emi 4 týždne, kojila som ju a vytrhnutie zubu som prežila s 1/3 injekciou na umŕtvenie a 1 tabletkou paralenu od bolesti. Nikdy viac nechcem zažiť
@vodavodickova my máme doma 15mes slečnu. Ďalšie sme chceli o 5 rokov 🙂 Aj ja sa toho trošku obávam, ale zároveň sa veľmi teším 🙂
@vodavodickova ahoj ja mam doma sedem mesacnu ratolest a tiez sa to akosi "samo" 😀 no, bola som dost prekvapena a druhe sme planovali asi tak o tri roky no situacia sa zmenila. Zajtra idem k doktorovi tak uvidim ci mi to potvrdi. Aj ja sa dost bojim ako to budeme zvladat, ale tak hovorim si ze to zvladli aj iní tak zvladneme aj my =) Tak hlavu hore 😉
@vodavodickova No ved aj nasa mala ma len sedem mesiacov a uz pochoduje okolo ohradky =D takze je to take zihadielko, neviem si este ani predstavit ked zacne riadne chodit ako budeme za nou behat =D Dnes mi doktor povedal ze som zhruba v stvrtom piatom tyzdni.
Ahojte,pripajam sa 🙂. Termin mam 25.9. A tehotenstvo mam uz potvrdenne od lekarky. Som v 5tt. Test mi vysiel pozytivny uz tyzden pred menstruaciou.
No ja cakam 3 babo 🙂
Ja neviem ako to vydrzim az do 18.2.,kym pojdem prvykrat k dr. 😒😂 Vsetky ste uz boli a mne dala termin az,ked budem zacinat 9tt 😦

@erinne ano presne tak podobne uz chcem februar 🙂 vsetko dobre prajem 🙂