Spoločný termín - september 2016
Mamičky s termínom v septembri 2016
@permanentka ja vidim ze mam vacsie, ale ostatny asi este nie, lebo brusko som nikdy nemala ploche... tak este sa mozem vyhovarat ze som zase pribrala 😉)) ale zacina ma tiez vsetko tlacit... (((
@nena984 a cvicis trosku? ja sa snazim ale velmi jemne 🙂
@permanentka @nena984 ja som velmi stihla a vysoka, teda bola som... Teraz v 6tt mam normalne uz brusko...uz je to fakt vidno, pokial si nedam volne tricko 🙂
@pampuliska este nechcem cvicit aby som si neublizila... ale planujem neskor ked prejde kriticke obdobie ak do vtedy bude vsetko ok. A co cvicis jogu ci co?
@nena984 jaaa? nie- skor genetika, mozem zjest aj kona o polnoci a nepriberiem nic. A mimochodom joga sa ma cvivit v tehotenstve iba vtedy, aj ju mamina praktizovala aj pred otehotnenim (nepisem o jednoduchych jogovych poziciach)
@nena984 co znamena neskor? tiez nechcem ublizit tak len jemn... necvicim jogu len proste pohupujem nožickami alebo par drepov spravim 🙂 snad to nie je zle
@permanentka asi az v druhom trimestri ak vsetko bude v poriadku. Chcem sa opytat asi aj lekara... to urcite nie je zle. Len sa vraj netreba velmi namahat.
@nena984 nie nie to ja len take jemne pohybovanie 😀
@permanentka
Ja zatial necvicim, ale zacnem. Jediny pohyb mam polhodku pesi do prace a polhodku spat. Pozerala som si cvicenie pre tehu u nas, su aj fitlopty, joga, aj pilates. Nieco by som chcela, lebo nie som zdaleka tak fit, ako som bola pri prvom tehu (minus 7r a 20kg 😀). To som mala pevne brucho, do 5.mes mi vobec nebolo vidno. Teraz je to uplne o inom, az mam obavy ako to tentokrat zvladnem. Ale tiez sa najprv poradim na poradni v 10tt.
U nas momentalne nic nie je, ani aquaprenatal, len keby som chodila blizsie k praci, ale to zase nestiham s krpatou a treningami :-/ Takze zostava uz len doma fitlopta a cyklotrenazer. Som citala, ze bike je fajn aj v tehu. A moj pohyb je jedine prechadzky so psom momentalne alebo sa chodime vencit my k Morave 😀 Ale tuto sobotu som mala aktivitu na korculiach 😅
@erinne nooo aj u mna pred 8 rokmi to bolo ine ako teraz 🙄 😀 Sice s vahou to nie je az taky rozdiel, ale s pevnostou a nejako skoro som sa nafukla, fakt asi to druhe tehu je ine a je vidno skor....
Ahojte som zatisl v augustovkach zaradena, tehu potvrdene termin porofu 5.9. Ale uvidime mala by som rodit sekciou, tak to moze byt august.je to rozhranie
@nena984 ja som v trnave rodila 2x a maximalna spokojnost, nie som typ co je cely cas ticho ale pytala som sa. Babo je hned na izbe ako to dovoluje tvoj stav. Malu som mala druhy den rano po cisarskom u seba a starsla som sa o nu. Ked som mala boledt pytala som si injekcie proti bolest, nenutili ma prikrmovat, rozkojili sme. Jedlo mi chutilo, maju take termotacky, tak je to teple.
@vodavodickova kojím a určite neodstavím. Urobila by som tým zle aj malej aj sebe.
Ahojte.Tak ja som dnes zacala 8tt a termin by som mala mat 15.9.-16.9.2016 tak snad bude vsetko ok 🙂
@monika1791 ahoj to mas ako ja🙂
@orieska325 Super 🙂 ako pozeram tak strasne vela bab otehotnelo v Decembri 😉
@monika1791 aj mne zacal dnes 8 tt 🙂
@nena984 Super 🙂
@monika1791 veru veru🙂 ten december🙂 🙂 🙂 ako znasas tehotenstvo?to je prve?
@orieska325 Toto je druhe..minuly rok som mala zamlknuty potrat v 7tt nebilo srdiecko.Ale tak celkom ok..sem tam mi je zle,mam nafuknute brucho a prsia ma bolia..ale da sa 🙂 a ty?
baby prosim vas ako to je ked som mala poslednu ms 3.12ty a podla menstruacie by som teda mala byt v 9 tyzdni uz ale minuli tyzden doktorka naisala do karty ze plod 6+2 to bolo vo stvrtok tak ako to je .. nevadi to ked je o tyzden plod mensi? ci ako? lebo doktorka hovorila ze je vsetko ok.... len no ma zaujima ze v kolkom tyzdni vlastne som .... :D

@permanentka no mne tak v 4ttvykuklo, ze pri druhom skor a cvicenie som u nas pozerala jogu aj pre tehu, ale casovo mi to nie.aspon trocha chodit peso musim zacat,lebo aj stehna mi pripuchli.