Spoločný termín - september 2016
Mamičky s termínom v septembri 2016
no dobre .. ale to ma zaujima ze ktory tyzden mam brat do uvahy ze jak to mam pocitat ked aj niekto sa ma opyta ze v kolkom som tyzdni alebo co tak co mma povedat? tyzdne od ms alebo aky stary je plod?
@reva6 Hmm...podla plodu.A ktoreho si u nej bola ked si bola 6+2?
@monika1791 minuli tyzden vo stvrtok mi robila sono napisala ze je 6+2 ... je vlastne o tyzden mensi koli ten neskorsej ovu....
@reva6 Takze dnes by si mala byt 7tt+3d ciže 8tt 🙂
diky baby 🙂
@reva6 a hcg ti robila?
@monika1791 ja mam uz synceka 2,7 r. takze toto je druhe pri nom som zvracala do 5 mesiaca🙂 dnes je to 4 den co som nezvracala ale zato mi byva velmi zle akokeby tazko na zaludku stale plus ma aj natahuje,po jedle musim lahnut na par minut a ustat to.inak aj mna bolia prsia.teraz idem v utorok na sono tak uvidime co bude pred 10 dnami mi videl len vak a ked lepsie hladal nasiel plodik len sa mu cosi nezdalo tak mi dal odber na hcg, hcg som mala skoro 44 000.coz je cca 6tt,mne napisal len sms ze je to na 4-5 tt,tak tiez nechapem ako to pocitaju kedze hodnotu mam na 6tt aj podla ms by som mala byt vtedy tak..uvidim co bude v utorok tiez tam idem s malou dusickou...tebe ako zistili az na sone ten zamlk.potrat aklebo si mala aj nejake pocity?ak ti vadi o tom pisat kludne nemusis chapem to.
@orieska325 mne nie nebrali mi este ani krv ani nic menim doktora to preto lrn som poprosila staru doktorku minule o sobo ze ci uz ma adpon srdiecko a tak
@orieska325 Ja som este ani raz nezvracala..len ma sem tam natiahne na vracanie tak idem rychlo na vzduch a rozdycham to 🙂 ja som bola tento utorok na sone a bola som 6+5 a uz bilo aj srdiecko 🙂 Na poradnu idem az 25.2.to budem presne v 11tt+0d.Tak som taka este ze co bude...a ten zamlknuty..to ani nevies ze mas zamlknuty.Isla som na kontrolu..mala som byt cca 9tt a vyvoj plodu sa zastavil na 6tt+4d a nebilo ani srdiecko.Zobrali mi HCG mala som tusim kolo 32000 a asi o 3 dni mi znova zobrali krv a mala som uz iba 22000HCG.Tak som sla na druhy den do nemocnice na čistenie(kyret).
S malou dusickou by som sa chcela pridat k vam. Termin mam 24.9. Ked som bola v pondelok na sone este videl len vacok a zlte teliesko. Dalsie sono mam 5.2. To by som mala byt 6+5. Kedy vam bolo vidiet srdiecko?
Dost sa bojim, kedze mam uz za sebou 2 potraty.
Byva mi tiez tazko na zaludku velmi, dala by som si vtedy najradsej coca colu, myslite ze po troche mozem? Dnes je to ozaj dost zle.
@orieska325 aj ja 🙂
@jankastubka ja som v 6tt a prezivam len vdaka cole😁
poobede to byva dost peklo,moja mala dcerka ma velmi nesetri,takze veru colu srkam po troskach priebezne cele poobedie...a nemyslim ze by to bola nejaka tragedia.
@jankastubka ahoj a vitaj 🙂 drzim palce, aby to dobre dopadlo. Ja som bola prvykrat u gyn v 7tt a srdiecko uz bilo.
@jankastubka Ahoj.Ja som bola v utorok na sone to som bola 6tt+5d a srdiecko uz bilo.. 🙂
@monika1791 blahozelam k bijucemu srdiecku🙂 nech je vsetko v najlepsom poriadku🙂 mna pri prvom ani nic zle nenapadlo ze by sa mohlo stat chodila som do prace cas bezal..teraz co mam ist na poradnu tak idem s obavami co bude ale tak dufam ze su tie obavy zbytocne..ale tak uz co bude musi clovek prijat🙂 treba mysliet pozitivne🙂 🙂 prajem vela stastia🙂
@jankastubka ahoj mne pomaha aj nealko radler a kupila som si aj probiotika,ale tak su dni a dni dakedy mi je blbo stale potom mam chvilku ze ani neviem ze som tehotna mam chut zjest a aj ked zjem tak je mi dobre..ale inak bieda🙂 🙂 🙂
Mne je tak zle, vraciam
baby mam 8t a ma boli zub :( ale priserne .. ja musim ist rano k zubarovi je to hrozne a bojim sa zaroven ☹
No tak ja som vcera vecer skoncila so spinenim v nemocnici. Jooj drzte palce nech sa babenko udrzi a nech je vsetko v poriadku.
@jankastubka drzte sa 😉
@jankastubka drzim palce ♥
@jankastubka drzim pasticky nech vsetko je v poriadku 😉
No mne zacina byt kazdy den horsie a horsie,aj so zachodom som sa uz rano rozpravala,ale vecer je to katastrofa 😒
@jankastubka drzim palce ozvi sa😉
@januliak u mna taky tak dneska zle nedobre.vcera 2x v aute.normalne mam v kazdej bunde dva sacky v pohotovosti...
Tehotenstvo potvrdené od doktora, konečne bolo bábo vidieť 5 týžden gestračný vačok veľkosť 4x4 mm , čiže doktor ná povedal že má 8 mm je to v poriadku, máme prísť až o 3 týždne
mne dali termin na prve sono az na 10tt, lebo ze ked nahodou skor nic nevidno, maminky panikaria, tak to robia takto 😀
Tak zatial iba viem, ze HCG je v poriadku a tiez vecer som zelena... 🙄

@reva6 To znamena ze si mala neskor ovulku (ako byva cca na 14DC) tak ty si mohla mat napr.20DC