icon

Spoločný termín - september 2016

natal84
8. jan 2016

Mamičky s termínom v septembri 2016

lu_cya
1. feb 2016

Ahojte kočky, tak aj ja sa k vám pridávam 🙂 TP mám 15.9. je to naše prvé vytúžené vymodlené bábo po 16 mesiacoch snaženia 🙂 28.1. som bola na prvom utz, mali sme 0,93cm a srdiečko bilo 🙂 Veľkosťou sedíme presne na deň, inak nemám žiadne nevolnosti, ešte som nezvracala, jediný príznak je bolesť pŕs 🙂 A ešte ma strašne smädí 😀

orieska325
1. feb 2016

@lu_cya vitaj s rovnakym terminom ja mam poradnu zajtra tak uvidime s cim sem pridem..

lenk30
1. feb 2016

Bozinku ja mam brucho ako pri prvom v stvrtom mesiaci.v praci neututlem do 12tt

januliak
1. feb 2016

@lenka30 ani nevrav 😒 Este aj moj chlap mi vravi,ze mi nejako to brucho podrastlo... O polovicu menej jem,ale brucho od poobedia do rana nafuknute a ani stiahnuť sa neda.

erinne
1. feb 2016

@lenk30
@januliak no ja som na tom rovnako. Je to veru riadny rozdiel medzi 1.a2.tehu..

januliak
1. feb 2016

@erinne neverila som tomu,ale fakt je rozdiel 😲

Inak u hematologicky vsetko ok,nemusim si zatial pichat injekcie,ale sledovať ma bude a ak nadel to bude ok,tak najskor injekcie budu az v 3. trimestri 🙂

lenk30
1. feb 2016

@erinne
@januliak , tak aspon viem, ze nie som v tom sama.aj v zdravi tento mesiac bolo ako sa rozsiria brusne svaly....a tak asi po prvom to brucho ide rychlejsie.

lu_cya
2. feb 2016

@orieska325 Ďakujem, tak sa pochváľ ako ste dopadli 🙂

Inak baby nie je tu niektorá z KE alebo okolia čo bude rodiť v Šaci ?? 🙂

abbie123654
2. feb 2016

Ahojte , aj ja sa hlasim 🙂

orieska325
2. feb 2016

@lu_cya ahojky tu som 😀 poradna super srdiecko bije mame 1,2cm som stastna..inak prve som rodila v starej v ke teraz asi pojdem do sace.

elise
2. feb 2016

Gratulujem k srdieckam. Ja grcam uz aj caj. Napina ma. Stale som smadna.

lu_cya
2. feb 2016

@orieska325 No to je supeeer, ja tiež pôjdem do Šace rodiť 🙂

januliak
2. feb 2016

@orieska325 gratulujem k srdiecku 🙂

Ja som sa nakoniec rozhodla pockat do tej poradne, takze vsetko absolvujem az toho 18.2., to vydrzime, len krpata sa vypytuje,preco mi je kazdy den zle 😅

erinne
2. feb 2016

@januliak ja idem 5.2, uz by som to chcela mat za sebou. Stale sa sledujem, uz mi nie je az tak celodenne zle, tak stresujem ci je vsetko ok.
Tiez ma mala obieha, ze som chora, uklada ma do postele, prikryva 🙂

orieska325
2. feb 2016

@lu_cya tak to sa mozno uvidime🙂 hlavne nech je vsetko dovtedy ok🙂

orieska325
2. feb 2016

@lenk30 mi hovor, dnesna poradna a tam kocky 12 tt + brucho veskere zaaadne a ja ako maly pavucik🙂 🙂 🙂 ale zle mi je uplne rovnako ako pri prvom🙂 🙂 🙂 🙂

lenk30
2. feb 2016

@januliak mam poradnu tiez 18.2.kedy mas v plane to povedat malej?

januliak
2. feb 2016

@lenk30 rozmyslala som, ze jej to prezradim, aby vedela, co sa deje a nebala sa, ale s tym, ze je to este velke tajomstvo a tym, ze ona uz ma 8, tak sa s nou da ovela lepsie rozpravat o tom, ze musime este pockat, ci je vsetko v poriadku, ked pojdem k dr, ale vyzera to tak, ze bude mat surodenca 😅

maja367
2. feb 2016

@orieska325 ahoj super nam dnes podla sona 11.9 termin a mame 1,3cm a srdiečko bije 🙂 sa chcem opytat mas uz tehotensku knizku ?? lebo ja mam teraz problem so zubami čo som bola dnes aj u zubara a zajtra mam ist opat .. tak aby mi fakt veril ze som tehotna preto sa pytam .

kacennnka
2. feb 2016

Ahojte, tiez sa pridavam do skupinky. Chcela som sa spytat, nezalozime si sukromnu skupinu? Budeme si moct pisat aj osobnesie veci a nebude to na ociach verejnosti.

papalinka7
2. feb 2016

@kacennnka ahoj ja som chcela vytvoriť no musíme byť viacerí moderátori - pridáš sa?

papalinka7
2. feb 2016

Inak ahojte baby, ja som už v augustovkach no keďže som mala neskôr ovulku termín vychádza až na september - mrne má 2cm 😀

lenk30
2. feb 2016

Baby neviete ako je to s kiahnami v tehu?ja som ako dieta mala, len syn este nie a teraz v skole prisla kiahnova vlna.moze sa ma to nejako dotknut?

lu_cya
2. feb 2016

@lenk30 Mne môj gynekológ povedal, že ak som už raz prekonala kiahne, tak som v tehotenstve v bezpečí, vraj ma to nemôže ohroziť

lu_cya
2. feb 2016

@orieska325 No možno áno, dúfam, že bude, ja som dnes začala špiniť, hneď som letela ku gyn, vraj je bábo v poriadku, ale ja mám hematóm v maternici tak asi z toho, bolo to len poobede, odvtedy nie

kacennnka
2. feb 2016

@papalinka7 urcite sa mozem pridat 🙂

papalinka7
2. feb 2016

Tak som vytvorila skupinu súkromnú ak sa chcete pridať 😉

erinne
3. feb 2016

@lenk30 ano, ako pise lucya, ak ty si prekonala kiahne, mas protilatky. ja som na tom rovnako, dcera este nemala. Mozes dat syna zaockovat, uvazujem nad tym aj ja hlavne kvoli babu, aby to dcera nepreniesla na parmesacne babo. Ale nie som velmi fanusik ne-nevyhnutneho ockovania, tak este stale neviem.

januliak
3. feb 2016

@erinne to, ze bude dcerka zaockovana, neznamena, ze tie kiahne nedostane. A do buducna je lepsie, ak kiahne prekona a bude mat vytvorene protilatky. To ockovanie nie je 100%, ze kiahne v zivote neprekona, jedine, ze budu mat lahsi priebeh. A cim starsie dieta alebo aj dospely, tak tym je vacsinou tazsi priebeh.

@lenk30 protilatky mas vytvorene, tak by to nemalo dietatku ublizit, ak by aj syncek mal kiahne.

Moja krpata mala v oboch skolkach kazdy rok epidemiu kiahni, uz ju ucitelka vodila k detom, aby ich, co najskor prekonala a nist z toho. Vsetci okolo nej mali a ona ich nakoniec dostala az min. rok v skole, kedy sa objavili len u jedneho dievcatka.

elise
3. feb 2016

@januliak ono mozedostat kiahne aj zaockovane ale maju mat lahky @erinne