Spoločný termín - september 2016
Mamičky s termínom v septembri 2016
@lu_cya vitaj s rovnakym terminom ja mam poradnu zajtra tak uvidime s cim sem pridem..
Bozinku ja mam brucho ako pri prvom v stvrtom mesiaci.v praci neututlem do 12tt
@orieska325 Ďakujem, tak sa pochváľ ako ste dopadli 🙂
Inak baby nie je tu niektorá z KE alebo okolia čo bude rodiť v Šaci ?? 🙂
Ahojte , aj ja sa hlasim 🙂
@lu_cya ahojky tu som 😀 poradna super srdiecko bije mame 1,2cm som stastna..inak prve som rodila v starej v ke teraz asi pojdem do sace.
Gratulujem k srdieckam. Ja grcam uz aj caj. Napina ma. Stale som smadna.
@orieska325 No to je supeeer, ja tiež pôjdem do Šace rodiť 🙂
@orieska325 gratulujem k srdiecku 🙂
Ja som sa nakoniec rozhodla pockat do tej poradne, takze vsetko absolvujem az toho 18.2., to vydrzime, len krpata sa vypytuje,preco mi je kazdy den zle 😅
@lu_cya tak to sa mozno uvidime🙂 hlavne nech je vsetko dovtedy ok🙂
@lenk30 mi hovor, dnesna poradna a tam kocky 12 tt + brucho veskere zaaadne a ja ako maly pavucik🙂 🙂 🙂 ale zle mi je uplne rovnako ako pri prvom🙂 🙂 🙂 🙂
@lenk30 rozmyslala som, ze jej to prezradim, aby vedela, co sa deje a nebala sa, ale s tym, ze je to este velke tajomstvo a tym, ze ona uz ma 8, tak sa s nou da ovela lepsie rozpravat o tom, ze musime este pockat, ci je vsetko v poriadku, ked pojdem k dr, ale vyzera to tak, ze bude mat surodenca 😅
@orieska325 ahoj super nam dnes podla sona 11.9 termin a mame 1,3cm a srdiečko bije 🙂 sa chcem opytat mas uz tehotensku knizku ?? lebo ja mam teraz problem so zubami čo som bola dnes aj u zubara a zajtra mam ist opat .. tak aby mi fakt veril ze som tehotna preto sa pytam .
Ahojte, tiez sa pridavam do skupinky. Chcela som sa spytat, nezalozime si sukromnu skupinu? Budeme si moct pisat aj osobnesie veci a nebude to na ociach verejnosti.
@kacennnka ahoj ja som chcela vytvoriť no musíme byť viacerí moderátori - pridáš sa?
Inak ahojte baby, ja som už v augustovkach no keďže som mala neskôr ovulku termín vychádza až na september - mrne má 2cm 😀
Baby neviete ako je to s kiahnami v tehu?ja som ako dieta mala, len syn este nie a teraz v skole prisla kiahnova vlna.moze sa ma to nejako dotknut?
@orieska325 No možno áno, dúfam, že bude, ja som dnes začala špiniť, hneď som letela ku gyn, vraj je bábo v poriadku, ale ja mám hematóm v maternici tak asi z toho, bolo to len poobede, odvtedy nie
@papalinka7 urcite sa mozem pridat 🙂
Tak som vytvorila skupinu súkromnú ak sa chcete pridať 😉
@lenk30 ano, ako pise lucya, ak ty si prekonala kiahne, mas protilatky. ja som na tom rovnako, dcera este nemala. Mozes dat syna zaockovat, uvazujem nad tym aj ja hlavne kvoli babu, aby to dcera nepreniesla na parmesacne babo. Ale nie som velmi fanusik ne-nevyhnutneho ockovania, tak este stale neviem.
@erinne to, ze bude dcerka zaockovana, neznamena, ze tie kiahne nedostane. A do buducna je lepsie, ak kiahne prekona a bude mat vytvorene protilatky. To ockovanie nie je 100%, ze kiahne v zivote neprekona, jedine, ze budu mat lahsi priebeh. A cim starsie dieta alebo aj dospely, tak tym je vacsinou tazsi priebeh.
@lenk30 protilatky mas vytvorene, tak by to nemalo dietatku ublizit, ak by aj syncek mal kiahne.
Moja krpata mala v oboch skolkach kazdy rok epidemiu kiahni, uz ju ucitelka vodila k detom, aby ich, co najskor prekonala a nist z toho. Vsetci okolo nej mali a ona ich nakoniec dostala az min. rok v skole, kedy sa objavili len u jedneho dievcatka.

Ahojte kočky, tak aj ja sa k vám pridávam 🙂 TP mám 15.9. je to naše prvé vytúžené vymodlené bábo po 16 mesiacoch snaženia 🙂 28.1. som bola na prvom utz, mali sme 0,93cm a srdiečko bilo 🙂 Veľkosťou sedíme presne na deň, inak nemám žiadne nevolnosti, ešte som nezvracala, jediný príznak je bolesť pŕs 🙂 A ešte ma strašne smädí 😀