•
24. sep 2009zuzi čo čitala si temu kolko ušetrite 😃 😃 😃 never všetkemu,ja osobne by som si tam nikdy prachy nevložila 😉 😉 ale tvoje lofky,tvoje rozhodnutie 😎
0
zuzi ta urob jak ja mam...ja som si otvorila učet v banke,nemam k nemu kartu,si tam každy mesiac vložim určitu sumu a mam pokoj 😉
a tie "šporiace" učty,maju sto pro nejaky zadrhel..a osobne s ING mam ja strašne zle skusenosti ]-( vlastne ešte so starym nationale nederlander ]-( o tom by som sa vedela aj hadať,keby ste naahodou chceli 😃 😃 😃
no mna rozčulil,si predstavte,až teraz nam budu zateplovať(3ročny barak) =-) a slubili,že to cez leto urobia..a oni až teraz došli merať,a že cez zimu to budu robiť...tak Dankovi skončilo vychrapkavanie ]-( ]-( 😢
a tie "šporiace" učty,maju sto pro nejaky zadrhel..a osobne s ING mam ja strašne zle skusenosti ]-( vlastne ešte so starym nationale nederlander ]-( o tom by som sa vedela aj hadať,keby ste naahodou chceli 😃 😃 😃
no mna rozčulil,si predstavte,až teraz nam budu zateplovať(3ročny barak) =-) a slubili,že to cez leto urobia..a oni až teraz došli merať,a že cez zimu to budu robiť...tak Dankovi skončilo vychrapkavanie ]-( ]-( 😢
bubi a koľko platíš za vedenie účtu? Ja som sa tiež pred pár mesiacmi rozhodla, že ideme šetriť, riadne som osekala výdavky...Lenže vždy to dopadne tak, že sa objavia nejaké mimoriadne výdavky. Napríklad minulý mesiac sa mi podarilo nasporiť 500€ , no ale bum, pokazilo sa auto a oprava stála 700€. :-p Najlepšie bz bolo asi ybaviť sa auta, alebo kúpiť nové, lebo naň idú nenormálne prachy. |-|
No... mne VK založil mm ešte keď sme začali spolu chodiť... aby som toľko nemíňala a fakt to pomohlo, hneď sme aj mohli ísť spolu na dovču... a nemala som ďalších milión kabeliek, topánok, náušníc a iných sprostostí... ale v tomto sú asi všetky baby rovnaké...
Teraz mám ale almužnu, tak ma z toho vyliečila... 😃 😃 :-N
Teraz mám ale almužnu, tak ma z toho vyliečila... 😃 😃 :-N
no ja platim nejakych 60sk mesačne =-)
zas čo sa tyka tych šetriacich učtov,ani jedna s nas tam nepoloži ročne pol melona,aby sa to nejako oplatilo =-) ja nie som bankar,ale zdravy rozum mi to tak hovori :-N ono na tych učtoch je aj nejaka viazanosť,a nedajbože sa niečo stane a potrebujete si vybrať,tak vam stiahnu aj s toho,čo ste si tam vložili.. ]-(
mne vyhovuje takto šetriť,lebo doma peniaze "svrbia" a možem si ich kedykolvek vybrať,nie som ničim a nikym viazana... 😉
zas čo sa tyka tych šetriacich učtov,ani jedna s nas tam nepoloži ročne pol melona,aby sa to nejako oplatilo =-) ja nie som bankar,ale zdravy rozum mi to tak hovori :-N ono na tych učtoch je aj nejaka viazanosť,a nedajbože sa niečo stane a potrebujete si vybrať,tak vam stiahnu aj s toho,čo ste si tam vložili.. ]-(
mne vyhovuje takto šetriť,lebo doma peniaze "svrbia" a možem si ich kedykolvek vybrať,nie som ničim a nikym viazana... 😉
Nechcem robiť reklamu, neviem, kt. banku uprednostňuješ, ale toto by som sa šla spýtať... hm???
http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/fyzicke_os... 😉
http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/fyzicke_os... 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli