Sú tu dáke mamičky a budúce mamičky z Rajca?
ahojte....hľadáme mamičky a aj budúce mamičky z Rajca, prípadne blízkeho okolia. Je tu niekto?
@denisenko Ahojky, píšem neskôršie, bo tu máme frmol., už nabehli chlapi na vrch a teraz sa nevedia dohodnúť na sádrokartóne ako sa robí 😀 V stredu idem po výsledky, sestrička mi to nemohla povedať v piatok, tak streda je istá 😉 Ronko sa postupne tiež z toho dostáva, na šťastie to má iba povrchové ah doky bol ho kuk, že bude v poriadku, len mal poriadný šok 😠 Už mi šibe z toho kolotoča, čo máme doma ... variť, variť a obsluhovať ... 😅
@denisenko Ahojky, píšem neskôršie, bo tu máme frmol., už nabehli chlapi na vrch a teraz sa nevedia dohodnúť na sádrokartóne ako sa robí 😀 V stredu idem po výsledky, sestrička mi to nemohla povedať v piatok, tak streda je istá 😉 Ronko sa postupne tiež z toho dostáva, na šťastie to má iba povrchové ah doky bol ho kuk, že bude v poriadku, len mal poriadný šok 😠 Už mi šibe z toho kolotoča, čo máme doma ... variť, variť a obsluhovať ... 😅
@stanca22 ahoj....tak ako ...chlapi sa dohodli???? 😀 som rada, že psík je v poriadku, asi sa bude dlho báť iných psíkov..... 😔 ja už pracujem, dnes som šla prvý den do roboty, tak sa cítim ako valcom prejdená.....ale taká zmena nezaškodí, len najhoršie je to, že to varenie, upratovanie a pranie si ma aj tak doma počká..... 😔 😝 a ako si víkendovala? my len domka, pršalo nám, tak sme s Deniskom hrali na nete hry......a prerábali hasičské autá a stanicu z lega......zábava 😖 dnes ešte rozmýšlam, čo budem variť na zajtra...hovädziu polievočku máme, ale druhé....hlavne ked sa mi nechce.......porad niečo rýchle..... 😵
@stanca22 ahoj.....som dnes totálne dolámaná....ešte má čaká varenie, pranie, upratovanie...a asi sa potom pojdem rovno obesiť.... 😔 kým zas nabehnem na moj pracovný režim, potrvá to...... 😝 a ty ako? dnes sa chystám s drobcom malovať vajička na velkú noc....nie že by som ju mala rada, ale aspon ho zabavím.... 😵 čo ty plánuješ na Velkú noc? nechávaš sa dobrovolne nasilu polievať vodou?????zajtra ti držím palčeky, nech máš výsledky v poriadku..... 😵
@denisenko Ahojky, sorry že Ťa v poslednom čase nechtiac zanedbávam ale fakt sa mi inak nedá, od dnes do nedele sme v Rk. u svokrovcov, takže možno do nedele to už bude lepšie, mám tu i menej práce a vyše troška času na net ... 😉 Dám si teraz na tom dosť záležať 😎 To vieš, u taťka máme i horší net, slabší ... Mám sa zle, mám cukrovku, som neplodná, budem chodiť na všelijaké vyšetrenia do Tn., už sa nesmierne teším ... 😖 Ale aspoň som šťastná, že mám dobrého muža, musím si zaklopať na drevo abo o čelo 😉 Chlapi sa dohodli a je to ok. 🙂 A si predstav, že psík je už v pohode 😉 Už sa mu urobila chrasta 🙂 Takže to už nemá také vážne 😀 Som šťastná z toho ... 🙂 No ja a Veľká noc, to koniec sveta, neznášam poliatie ale nechávam chlapov, nech si robia čo chcú, nech majú radosť 😀 Ale väčšinou len ma zasiahne pohár do tváre abo poza krk 😀 A Teba jak? Ako bolo v práci? Domácnosť si zvládla? Malý už nie je chorý?
@stanca22 ahoj....ja teraz tiež moc času nemám....do pol tretej som v robote a potom domácnosť...poznáš...... 😠 teda, tie výsledky....šokovala si ma.....taká mladá baba.... 😔 a tá neplodnosť sa dá vyliečiť? 😕 hlavne ked ťa mužíček podporí, to urobí veľa...... 😵 my sme už zdravší, ale ja ešte stále soplím..... 😔 Velká noc pre mna bude tiež o pohári vody...ale tí chlapi moji si zato užijú rečí a nadávok.......... 😀 😀 😀 ja nemám rada vodu celkovo, nielen na velkú noc.... 😝 tak oddychuj, a ak by sme sa cez víkend "nestretli" ...pekný vkendík, hlavne oddychuj.... 😵
@denisenko No to Ti v tom tempe verím 😉 A díky 🙂 Ako sa inak máš, aj keď si unavená? Veľa práce, v práci, čo? Už si prišla na to, čo uvaríš? Svokra varila nejakú omáčku s kašou alebo cestovinou a srdcom, zajtra bude variť kyslú a v nedeľu kura s ryžou 😉 Ja mám v rezerve ešte francúzske zemiaky 😀 No i u svokry je dosť práce ... všetko vyumývať, vyzametať, upratať, utrieť prach všade, povysávať, umyť okná by som chcela ale nemôžem, bo u nás leje ako z krhly 😠 To vieš, Veľká Noc sa blíži 😀 A treba mi všetko všade postíhať 😉 Dnes si môj muž kúpil v Hypernove CD hru s motorkou, hrôza, ako malý chlapec 😀 😀 😀 Vidno že je motorkár 😀 Rony mi tu chrápe pod stolom 😀 Som rada že ste už ako tak zdraví, predpokladám, keď si nič nenapísala, že muž dorazil už a v pohode? 😉
@stanca22 asi som zabudla......manžel je tu už týžden..... 😵 mám navarenú hráškovú plievku, a kedže som prišla na to, že ešte ostalo bravčové soté so zeleninou a cestovinami aj na zajtra jedna porcia, tak nevarím.......mužovi to stačí a ja si spravím cestoviny s tuniakom........ 😅 Denisko ten obeduje len polievku a potom večer mu urobím palacinky.....a hotovo....na nedelu idem vyprážať syr...mnam.... 😀 veru, poznám velkonočné upratovanie.....už dávno to nepraktizujem..... 😀 nemáš tých domov na upratovanie nejako trošku viac? 😕 😕 😀 a rada upratuješ? ja som maniak na poriadok.... 🙂
@denisenko Prečo už nepraktizuješ? No mám tri domovy, jeden byt a dva domy, čo na robíš? Keď som sa ja tak šikovne vydala 😀 😀 😀 No rada upratujem ale nemusím úplne mať všetko typ top, ba dokonca mám i dni, že sa mi desne páči i nejaký ten bordel ale zasa niekedy tiež mám rada desný poriadok, typ top 😀 😀 😀 Ako kedy, podľa nálady, abo čo asik 😀 Akosi sa mi smeje, že? Aby som za chvíľu neplakala ... máme akurát na návšteve kamoša mužovho, tak kecajú o sádrokartóne 😀 😀 😀 Pijem si čajík a píšem Ti 😉 Ty ľúbiš čajík? Aký máš najradšej?
@stanca22 ahojky...my sme boli aj Niskom v robote......nemala som ho kde dať, tak mi akože pomáhal.....6,5 hodiny...na zbláznenie....ešteže sme robili poriadky vionku, tak sa robil že pomáha mojmu šefovi v záhrade....a dostal aj odmenu za to...že 5 euro....... 😀 sa mu oplatilo.... 😉 zajtra máme volno....sa teším..... 😵 dnes je tu den otcov, tak ešte hádam upečiem tatinkovi nejakú rýchloštrúdlu..... 😅 čajík mám aj ja rada.......vypijem takmer každý, okrem čierneho....z neho mám problémy so spaním..... 😝 aj kávičku si možem dať len ráno, inak by som sa celú noc budila.... 😝 v poslednej dobe mám asi najradšej mätový....taká príjemná chuť..... 😉 ešte máte na domčeku vela roboty?
@denisenko Ahojky, na chalupe je kopec práce, ani mi nespomínaj, zajtra domov, v pondelok na úrad a na poštu, snáď mi to rýchlo ujde, ja čierny čaj milujem ale na Tékane, nič nemá u mňa !!! 😀 Ja mätový zase nemusím 😀 Mne sa zase s kávy lepšie spí večer 😀 Dnes som vysávala, troška umývala, chcela som aj tento víkend umyť okná, žiaľ nám stále v kuse prší, takže umývanie okien sa odkladá asik až o mesiac 😠 Manžel poopravoval čo sa dalo na dome, pomohol narezať dreva svokrovi, teda jeho otcovi a teraz sa hrá hru na PC s bráchom, lietadlá, deti 😀 😀 😀 Sa nudí, tak sa troška venuje bráchovi 😀 Som tento víkend totál rozčúlená na istú osobu ale strašne nechápavú !!! 😠 Zajtra ma to hádam prejde, zajtra ideme aj na návštevu k bratrancovi na chvíľku. A Ty čo porábaš dnes, okrem pečenia? Tak všetko najl.k otcovskému sviatku 😉 😀 Môj oco zaseky šiel svojmu švagrovi na 50, my sme neboli pozvaný, takže sme šli troška k svokrovcom pomôcť 😉
Awojiiiik taak konečne som domka noo žehliim a nudíím sa akurat sa mi podarilo dako pokazit telku jaaaj to ja som na to takyy talent a ty ako???ako sa mas??ja sa maam inak fajnučko , dnes sme sa s otcom rozpravali ako čo poprerabame tak sa tešiim aj ked to bude troška stres, no a maam už aj fotečku mojho anjelikaa jeej ked som to videla som bola takaa šťastná že som sa skoro rozplakala.Inak sa aj celkom nudiim aj ma segra volala na ladove korcule ale neviem ci je to vhodnee teraz.A ty už maš babatko však??
@stanca22 nebud smutná...ešte sa to može zmeniť...... 😵 hlavne že máš milujúcu rodinku.....a priatelov..... 🙂
@iwanka23 veru ja mám syna, v lete bude mať 5 rokov a hádam mu pribudne budúci rok aj nejaký súrodenec....ak sa podarí.... 😀 ..... fotka zo sona je krásna....len mne po nejakom čase úplne vybledla....až anjeliček z nej zmizol...a odvtedy mám doma len čerta..... 😀....korčuliam daj radšej pokoj, može sa ti stať nejaký nepríjemný pád a je po radosti.....radšej sa chod prejsť 😵 a čo hovorí budúci tatinko? a kedy máš termín?
@denisenko A Ty ako v práci? Na Slovensko sa tešíš? Už sa Ti to pomáličky ale isto blíži, že? No to čo mne diagnostikoval zatiaľ doky, tak s mužom sa to snažíme brať ako keby som mala chrípku, bo s toho by som asik schytala infark ... čakám na papier od dokyho a kedy ma objedná k inej doky do Tn. ... Teraz sa mi akosik rozfičal život, ani neviem čím to bude, už vôbec nemám čas v poslednom na nič ani už len na net ... variť, upratať, oprať, povešať, baliť sa, vybaliť sa, behať po úradoch, dokyho, sociálkach a tak ... raz sme tam a raz tam ani nevieme kde patríme, každý nás chce mať doma a my sa ideme roztrhnúť z toho 😀 Manža bol teraz týždeň chorý, tak som sa o neho starala ako o bábätko, nosila som mu do postieľky liečiky, čajíky, jedlá a tak 😀 Veru chýba mi dosť to dieťa, nemám sa o koho starať, iba keď muž je chorý, tak som takto vo výhode vynikať 😀 A Vy ste zdraví? Dúfam, že hej. Ja som to zatiaľ na šťastie od neho neschytala, tak život ide ďalej, muž ide už teraz v pondelok do práce, teraz ide opravovať auto, lebo sa nám pokazilo a ja idem robiť obed, kašu s rezňom na prírodno a s uhorkami. 😉 Ty čo máš dnes na obed? Ozaj, malý nemá kamarátov, že či sa nenavštevujú?
@stanca22 ahoj, ja už veselo zarezávam........ 😝 niežeby sa mi chcelo, ale peniažky treba.....každé ráno sa premáham, najskor si naslubujem, čo pekné si kúpim, ked bude výplata a potom vstanem..... 😀 😀 😀 pekný prístp, ako to beriete....všetko bude lepšie...určite..... 😵 Denisko je momentálne zas nachladnutý, už na to nemám nervy.... 😝 dnes ho po dlhej dobe strážila tá pani, čo minulý rok...niekedy naozaj neviem, kto má väčšiu radosť, my z toho, že sa nám má kto postarať o dieťa, alebo ona, že je s ním 😀
pečiem bočik...tatinko ho nachystal, už som ho len šupla do rúry....zemiakové pyré je už od včera 😅 ach jáj, zajtra má vraj liať celý den....to zas bude, hostia nevytrčia päty z izieb a potom že upratuj...... 😝
pekné, že sa staráš o mužíčka......oni sú stále ako malé deti..... 😀 ale zas na druhej strane, verím, že ti to pekne oplatí 😵 havinko sa má ako?
@denisenko No hawinko - Rony sa má už fajn, má tam riadného boba na hlavičke ale už mu je lepšie, behá, šteká, papá, pije a chce sa so mnou opäť hrať, tak to už je skvele ... akosik sa mi nechce spať 😀 Nezabudni, že sa posúva čas, keď budú dve, budú tri 😉 Či u Vás to nehrozí, posúvanie času? 🙂 Rozmýšľam práve nad podnikaním, otvoriť si novinový stánok, šiť obliečky, pri motorkách alebo v drevárstve, naozaj neviem, je toho kopec až sa mi točí z toho hlava 😀 Ty nechceš podnikať raz? Aj sú prívetivý ľudkovia, keď chodíš im upratovať izbu alebo sú niektorý aj protivný? To im ako často na izbách umývaš okná? Píšeš, že im izby upratuješ, to ako normálka - vysávanie, zametanie, umývanie, utieranie prachu? No mala by si asik čo najskôr navštíviť dokyho s malým, že čo mu je stále, keď je stále nachládnutý, chudáčik, nie? A manžel na to čo Ti vraví? Aký má názor on na to? Aj má teploty malý? Obedík isto chutil výborne, že? Ja som mala v utorok narodky, som od muža dostala dva parfémy, krásnu kabelku, od maminy do kuchyne veci, od tata peniažky a od segry drogérku 😀
@stanca22 dobré ránko...veru nezabudli sme že sa čas posúva...tatinko šiel už do práce a mna to čaká o hodinu.....len musím ísť zobudiť Deniska, akosi sa mu nechce vstať........spal podozrivo kludne celú noc a bez kašla, tak som zvedavá aké prekvapko bude po prebudení..... 😕 neboj, nebýva častejšie chorí ako ostatné deti v jeho veku, ktoré chodia do školky.... 😀 takže doktori to neriešia......majú na to názov: školkársky vírus 😀 😀 😀 😀 aj ja by som chcela mať niečo vlastné, len je otázka, čo by v Rajci šlo.....tam je to dosť ťažké...... 😔 a dodatočne všetko najlepšie k narodeninám, hlavne veľa zdravíčka..... 😵 mna to čaká tak o dva týždne, aj ja som už darček dostala.....parfém, a kedže sme tu takpovediac sami dostávam darčeky len od muža a pusinky od Deniska....a možno mi ešte aj niečo zaspieva 😀
my na hoteli máme poväčšine milých ludí, ale nájdu sa aj výnimky..... 😠 okná umývam, len ked sú špinavé....inak by som sa asi zbláznila....mám na starosti ráno popolievať kvetinky vonku, potom vyvesiť prádlo a dať prať nové, posskladať suché, upratať 17 izieb a chodby, poumývať dlážku na prízemí a terase,povysávať jedálen a potom, ked som hotová, tak vždy ešte treba kopu vecí....v každej izbe je aj kúpelka, tak si vieš predstaviť......
a kde by si chcela v niečom podnikať ty? tam u vás?
ahoj, ja som priamo z Rajca, a tak sa mi zdá, že poznám z videnia aj tvojho manžela.
@denisenko Rozmýšľam že v Pružine by som si otvorila novinový stánok, také niečo tam nemajú vôbec a to ostatné asik u nás v Briestennom ... hej, viem si predstaviť ... som tento týždeň si zrušila dobrovoľné sociálne, sa mi to už nedá platiť mesačne a ani neviem či by mi to nejako prispelo na materskej do budúcnosti, keď stále to menia ... Ty akú čiastku dostávaš do kopy z materskej? Či Ty už neberieš, či? Tak aspoň cez víkend si odpočinieš, tie dva dni, že?
@stanca22 ej veru, novinový stánok treba všade..... 😅 fajn nápad...ked vieš že tam nič také nie je.... 😵 ja som síce teraz na materskej, ale neplatia mi nič...akurát tak zdravotné poistenie..... 😝 ale od apríla už bude zo mna zas zamestnaná žena, tak sa odhlásim...ja tú predlženú materskú využívam ked nepracujem a musela by som si sama platiť zdravotné.....sociálne som si neplatila nikdy......asi máme rovnaký názor 😠 ale brala som len rodičovský príspevok, kedže som predtým pracovala, ale v zahraničí......asi tak je to nedomyslené...... 😝 ja si cez víkend neoddýchnem, pracujem....v nedelu mávame najviac roboty....aj ked tentokrát to vychádza na pondelok...hostia odchádzajú a to sa robí komplet grunt izby..... 😝 😀 aspon sa nebudem nudiť....... 😀 ach jájj, takú chuť mám na niečo a stále neviem na čo....... 😝 poznáš pred menzesom, no nie? 😀
@denisenko no poznám to pred ms 😀 akurát kukám správy, bože dnes mi tak utiekol ten den, asik to bude skor tým posúvaním hodín, čo povieš? ja si to myslím a celý den ležím v posteli, bo mi je zima a cítim sa dosť slabá, to ma teší že máme ten istý vkus 😉 takže v lete prídete na mesiac? sa môžme stretnúť 😉
@stanca22 no...veru to asi bude tým posunom....taký týžden si dávam, kým sa dostanem do normálu.... 😝 a ešte aj to počasie....malo pršať...ale celý den tomu len visia nohy a stále nič......tak dúfam, že sa vyprší v noci, a ráno bude klídek.... 😅 v lete prídeme, ale len Nisko stane asi mesiac, a my tak na týžden...možno 10 dní....akože dovolenka 😀 jasné že sa potom možeme stretnúť.... 😉 joj, čo by som tak dala za to celý den lenošiť...ale to sa nedá...mamí, pod toto, mamí pod sa hrať....mamí, mne to nejde.....mamíííííííííí.....a potom vegetuj.... 😝

@stanca22 no je mi to jedno aj ked dievcatko by som asi viac ale hlavne aby bolo vsetko v poriadku a aby bolo zdravee