icon

Sú tu nejaké mamičky z Canady?

monika15
25. nov 2010

Ahojte Mamicky....

Je tu nejaka mamicka z kanady 🙂 ??

monika15
autor
14. nov 2013

@adulkka mi sme v Toronte 🙂

monika15
autor
14. nov 2013

@akvabela
@dana_l

no baby u nas to bol otusim minuly rok ak je ta ista akcia... ale ludia vstavali do radu uz o 5 tej rana....
aby sa dostali dnu cely den line ups...... 🙂 HIHIHIHIHI

angela1
14. nov 2013

ahojte baby, ste tu nejaké nastávajúce mamičky v Toronte?

adulkka
15. nov 2013

Zdravím 🙂 aj ja som tú, aj keď ešte nie som mamička 😅 ... Mississauga Ontario 🙂

monika15
autor
15. nov 2013

@angela1 ahoj ja som v Toronte 🙂 nastavajuca zatim nie. ale jedno babo uz mame 🙂)) a ty si kde 🙂 ?

angela1
15. nov 2013

@monika15 ahoj, ja som síce na SK ale staršiu dcéru mám v Toronte a pred týždňom mi oznámila že čaká bábo 🙂 ona na MK nechodí ale povedala som jej že možno sa tu nejaká slovenská mamina žijúca v Toronte s ktorou by si mohla pokecať nájde 🙂

monika15
autor
15. nov 2013

@angela1 daj ju zaregistrovat tu na MK je kopu bab z Kanady 🙂)))

andrea129
16. nov 2013

Nikto z North Vancouveru s malym dietatom?...na obcasne spolu-kocikovanie a pokec v rodnej slovencine))

rencakm
16. nov 2013

@andrea129 Ahoj, ja poznam, zajtra ti poslem kontakt 🙂 Inac ako sa mate?

andrea129
16. nov 2013

@rencakm jeee...dakujem. Ja tu akosi nemozem natrafit na mamicky s detmi - slovenske. Asi chodim von v inom case... 😀
Vy sa sem nechcete prestahovat? 😉
Inac, mame sa celkom fajn. Vy???

akvabela
16. nov 2013

@andrea129 Ja poznam v Lower Lonsdale tiez jednu maminu, ma aprilovu dcerku 🙂 No nie som s nou teraz moc v kontakte, vola sa Martina, keby si chcela, mozem jej skusit cez FB napisat 😉
Inac ak niekto chce, moze sa prestahovat aj k nam do Mission, je tu velmi pekne a pokojne, mimo ruchu mesta, no vsetky vymozenosti mesta tu mame 🙂

akvabela
16. nov 2013

Vlastne este jednu poznam, jej dcerka mala tusim nedavno rok a su v Lynn Valley. Ty si kde v North Van?

andrea129
16. nov 2013

@akvabela to by bolo fajn....ja byvam v Lower Lonsdale tiez.... 😉

janka2307
20. nov 2013

Mamicky su nejake detske kutiky typu www.buppi.sk alebo timeout v auparkoch v ontariu? @monika15

monika15
autor
20. nov 2013

@janka2307 pravdu poviem v auparkoch som velmi nevidela ale Ikea ma urcite.... =))

janka2307
20. nov 2013

@monika15 myslim nieco take ako v IKEA ci je aj v mestach🙂 hladali sme na nete ale nic vo vnutri sme nenasli,kam chodia mamicky s detmi v zime ked sa neda byt vonku?

sisaka
20. nov 2013

@janka2307 u nas sa chodi do indoor playgrounds
vid: http://www.tommykplay.com/
http://www.coffeeandscream.com/
http://www.kidsplayallday.com/
takze daj si do google indoor playgrounds v oblasti ktorej budete zit a urcite ti nieco najde.
Detske kutiky som tu v Kanade ci v USA v nakupnych centrach nevidela. Ale ja nie som nejaky shopping maniac, tak nevylucujem, ze nieco take existuje

dana_l
21. nov 2013

@janka2307
su tu centra - takmer kazde mesto I male mestecko ma nieco.ja som chodila s detmi do early years centre. je to niekedy ze sa musis prihlasit na program ktory robia - niekedy su to mesacne programy, niekedy je to jednorazovka s prihlasenim a maju aj drop-in programy kde len prides a deti sa tam mozu hrat
http://www.children.gov.on.ca/htdocs/English/to...
neviem ci to na svk sluzi pre rodica ako "odlozit" dieta a ist nakupit. toto je ze dieta musi byt v sprievode dospeleho. programy su zadarmo a maju rozne veci - spievanie pre male deti, hranie sa v skupinach alebo urcite tematicke programy. robia napriklad aj birthday party pre deti narodene v kazdom mesiaci. deti sa zahraju, dostanu tortu, a aj knizku si mozu vybrat. mozu sa tam I poziciavat hracky na doma ale na to si musis nejaku sumu priplatit (spytaj sa kolko ja neviem)
najdi si tvoje mesto a oni su vo velkych mestach na viacerych lokalitach

monika15
autor
21. nov 2013

@janka2307 prepac... ja som to chapala tak ze v auparkoch ze chces ist na nakupy a dieta sa hraje pocas toho... =))))

ako pisu baby su tu playgrounds vela ale su mimo obchodov 🙂)))

monika15
autor
21. nov 2013

@janka2307 kde si presne.. napis a nieco najdem 🙂)) v mississauge su krasne miesta 🙂

janka2307
21. nov 2013

@monika15 už som našla🙂 Arthur, Guelph alebo Waterloo mozno aj niekde blizko vas aby sme sa niekedy stretli

monika15
autor
21. nov 2013

@janka2307
Ja som v Toronte 🙂) ty si blizko @dana_l ;)) ale mozeme sa stretnut niekedy 🙂) neni problem 🙂)

janka2307
21. nov 2013

viem že ste blízko 🙂 🙂 🙂 jasné baby, prideme začiatkom roka 🙂 takže sa trošku adaptujeme a dáme stretko @monika15 @dana_l

monika15
autor
21. nov 2013

@janka2307 Jasne 🙂) neni problem... 🙂 teraz ste dosli len ??

dana_l
21. nov 2013

@janka2307 v arthure som bola raz, boli sme pozriet na garage sale na nejaku vec pre nas. tie domy su tam take lacneeeeeee
my sme byvali predtym vo Ferguse. krasne malinke mestecko. len kvoli praci a dochadzke sme sa prestahovali prec

janka2307
23. nov 2013

@dana_l Dani tam budeme prechodne, chceme ist trosku blizsie k Torontu

monika15
autor
24. nov 2013

@janka2307 nie v zlom ale mi sa snazime stadial dostat hehehe ale zatim no sme tu 🙂))
okolo @dana_l je krasne hihi 🙂)))

janka2307
24. nov 2013

@monika15 nemyslela som az tak blizko ako ste vy 🙂

monika15
autor
24. nov 2013

@janka2307 =)) mi sme TOronte presne pri letisku Pearson Airport 🙂z okna kukam lietadla 🙂)

janka2307
24. nov 2013

@monika15 viem ze ste tak blizko 🙂 a kde hladate byvanie?