icon

Sú tu nejaké mamičky z Canady?

monika15
25. nov 2010

Ahojte Mamicky....

Je tu nejaka mamicka z kanady 🙂 ??

Strana
z13
captainka
30. apr 2016

@monika15 ja viem ze neni náhradná....len ze ci nejaka je..
Tento mesiac ide muž hľadať bývanie tak ešte neviem kde presne budeme bývať...muž je vyslaný do kanady z roboty na 3 roky...synator ma ísť akurát do školy a angličtina taká ako v škôlke vrrr
Zakolko sa dieťa vie naučiť aké máte skúsenosti???

monika15
autor
30. apr 2016

@captainka je urcite vecer jak dam deti spat tak ti pohladam pod tam pisat do skupiny mozna baby vedia poradit je nas tam vela 🙂
moj ked siel do skolky a skoly tak vedel po anglicky :((( ja som ho snim rozpravala aj po slovensky aj anglicky vzdy ked dvojazicne tak ti neporadim ale deti sa ucia rychlo 🙂
mas pribliznu adresu kde bude muz robit?

iivkaa1
22. aug 2017

ahojte baby, s manzelom rozmyslame nad odchodom do Kanady.... Chcel by pracovat,ako kamionista,viete, poradit,aky je postup na ziskanie pracovnych viz? popripade nejake rady alebo tipy? dakujem Iva

natty007
22. júl 2019

Ahojte dievcata,je tu este niekto aktivny ? Ziskali sme viza a rada by som pocula nazory kde sa Vam v Kanade paci. Stale sa totiz nevieme rozhodnut do akeho mesta zamierit.

monika15
autor
22. júl 2019

@iivkaa1 ahoj som si nevsimla ze si tu pisala vobec prepac je to este aktualne?

monika15
autor
22. júl 2019

@natty007 ahoj ano jasne mame skupinu pridam ta do skupinu 🙂

iivkaa1
22. júl 2019

@monika15 áno je

monika15
autor
23. júl 2019

@iivkaa1 ahoj, tak na pracovne viza musis ziadat cez agenturu alebo poziadat o viza oficialne. ja v tom velmi neporadim lebo mi sme tu sli ako permanent resident. mozem ta pridat do nasej skupiny ked chces, neviem ze ci baby tam vedia lebo vsetky su tam ako PR alebo ako obcianky uz. =)

weronika171717
26. jan 2020

@monika15 prosim ta, pridala by si aj mna do tej skupiny 😀 dakujem velmi pekne

ina7
1. mar 2020

@monika15 ahoj, poprosím ta pridáš ma do skupiny? Dakujem

monika15
autor
2. mar 2020

@ina7 ano moment

Strana
z13