Sú tu tehuľky z Poľnohospodárske Univerzity v Nitre?
Su tu tehulky ( byvale studentky, studentky ) z SPU Nitra??? 😀
ahoj ja som končila 95
@anulienkaf teraz som v druhaku 😉
@svetielkoand ahoj, študuješ externe?
@lenuska20 ano, vsak toto uz bude druhe babo, jedno uz mam doma 😉 neviem si predstavit sediet cely tyzden v skole prec od mojho skriatka 😵
@svetielkoand a zvládaš to v pohode? lebo ja chcem ísť na inžinierske externe, lebo by sme chceli mimi a trocha sa bojím, ako by som to potom zvládala...síce som rozmýšlala aj nadtým, že by som si dala teraz rok prestávku, ale zasa by bolo asi o to ťažšie, potom znova naskočiť do toho kolotoča učenia...fakt neviem, čo mám robiť 😀 a ty si priamo z hlohovca?
@lenuska20 no zalezi na tom co je to v pohode, niektore skusky idu lepśie, niektore horsie 😀 ak ti ma kto prizriet potom babo, tak sa to da, ja to zvladam len sama s mm a zatial to ide 🙂 co sa tyka prerusenia, tak urcite by som ja osobne neprerusovala, je pravda ze vyjdes z cviku... ano som z Hlohovca.
Ty si odkial? a co studujes? ktory rocnik?
@lenuska20 ak by si zvládla popri mimi tak neprerušuj radšej.ja som žiadala o individuálny študijný plán lebo hned na začiatku som bola v nemocnici ale vykašlali sa na mna, že pokial nie som postihnuta tak nehrozi, že si mam prerušiť študium 😖 dokonca do nemocnice som šla s krvacanim večer pred skuskou a ked som z nemocnice pisala profesorke tak mi len odpisala ze sa mam prihlasit na druhy termin a ten predtym mi dala vlastne Fx za neúčasť 🙄
@lji teda to si musela natrafit na aku profesorku 😠 Posles do IP meno? 😉 Ja teda musim povedat, ze mne zatial dost vysli v ustrety, co sa tyka odhlasenia zo skusky na poslednu chvilu, resp. ospravedlnenie terminu,asi som mala stastie 🙂
@fatulda no ved ani ja by som to nejak neriešila len ja som každý den v priemere 3x komunikovala s wc misou. ale našťastie sme to s manželom nejak dali dokopy.on mal podobne rozvrh ako ja resp.nechodil poriadne do školy tak mi robil osobného šoféra 🙂 a pár krát som nemohla ani ist do školy lebo len čo som sa pohla na posteli, tak som už mala kýblik v rukách. a aj v škole som pár krát letela na wc 😅 teraz ked si to predstavím tak sa na tom smejem 😀
@svetielkoand ale ako pozerám tak ty máš zajtra termín 😕 😕 fu držím silno päste. a nechceli ste vedieť pohlavie? 🙂
@lji nam je to viac - menej jedno, ak to bude chlapec tak vynosi veci po malom 😅 a ak dievcatko, tak budem mat princeznicku 😵 termin mam zajtra ale uz cakam od vcera, bola som u lekara, otvorena som na tri cm, hlienova zatka odchadza uz dva tyzdne (neverila som kolko jej tam moze byt 😀 ) a voda stale drzi a kontrakcie nikde 😒 tomu babatku sa asi nechce ist odo mna 🙂
@svetielkoand no tak už by to teda ale mohlo prísť. ja som nebola ani na cm ked som išla do nemocnice ale mne tiekla plodová voda takže som počítala každý centimetrík a ty že na 3a si doma na nete 😅 pre mna je to neznáme 😀
@lji ale ty si aspon mohla ist do nemocnice, ale co ja? pridem tam a co poviem? 😀 😀 😀 keby len na nete, uz som stihla umyt okna (naposledy som ich umyvala tesne pred vianocami), podlahu umyvam 3 krat za den a ja co nenavidim zehlenie som dnes aj monterky zehlila 😕 a stale nic
@svetielkoand 😀 😀 😀 no len si užívaj doma,ja som kvôli včasnej hospitalizácii 37hodín nič nepila a nejedla 🙄 tak bud rada že si v pohodli domova 😀 vždy ma zaujímalo či to je niečo platné tie okná a pod. ale vidím že nič 😀
Ahojte
zaujimava tema 😀 , toto nevytvori hocjaka skola 😉
koncila som 2003 februar - zootechnicka a za tyzden nastupujem na matersku 🙂
@svetielkoand s tým prerušením ma to len teraz tak chytá,lebo som zo školy poslednú dobu nejaká nervózna :| ved ja si to ešte rozmyslím ako sa poznám:D ja som z rišňoviec🙂jej ty máš zajtra termín?a kde si chystáš rodiť?tt či pn?
A študujem manažment rastlinnej výroby @lji čo by som si nevšímala,ja som rada každej rade;) ale určite plánujem zmeniť odbor,pretože tento ma prestáva baviť🙂
@lenuska20 rodit idem do tt a odbor mam manazment podniku 🙂
@lenuska20 no skoro kolegyna 🙂 teda uz aj snazilkujete?
@anulienkaf hej od leta, zatial sa síce velmi nedarí, ale hádam sa už čoskoro podarí 🙂
a ako sa dnes máte baby?
@lenuska20 no zatial ok, akurat za hodinku idem na sono tak som veeeeeelmi zvedava, co nove s MUDr. zistime 😀
mozno to chce menej stresov a urcite sa zadari. a julinka na RV 1 bola dobra? mrska ma vytrapila ale nakoniec bola skuska viac nez dobra. my sme uz ako zootech. v 4. a 5. rocniku vela z rv nemali, ale s agronom. sme mali vela spoloc. predmetov, myslim ze ucto, ekonomiku nieco podobne
@anulienkaf julinka je stále taká potvora 😀 kopa ludí kvôli nej opakuje rv, ja som mala našťastie skúšku so žemberym, to je jeden super človek podla mňa...teraz si trápim hlavu nad rv II, hádam to dotiahnem do úspešného konca 🙂 mžv má viac predmetov rovnakých ako mrv, že? či to sa mi len zdá?
ahojte, tak ja som byvala FEM-karka, ukoncila som medzinarodny obchod v roku 2006. tento rok budeme mat akurat stretavku po 5-tich rokoch 😀 inak aj mna tato tema dost prekvapila, nasla som ju uplnou nahodou 😀
ako si mozete vsimnut, uz nie som tehulka, ale maminka a snad tou tehulkou este raz budem, kedy, to je dost otazne 😉
@fatulda pozeram, ze sme dost priblizny rocnik, kedy si ty koncila?
@lenuska20 no okrem tych origos pre mrv a mzv maju ostatne bud rovnake alebo podobne. byvas na intraku ci si niekde z okolia alebo priamo z NR?
@anulienkaf som z okolia nr, mám to nejakých 17km a autom sa 15 min, takže dochádzam...intrák by som ani nedostala, kedže som z okresu. a ty sa aj venuješ tomu, čo si vyštudovala? lebo zo mňa agronómka určite nebude :p
@lenuska20 no, bola som asi jednou z mala, co to chcela vzdy robit a este pred skoncenim skoly som nasla pracu v dt a potom aj manzela, tak som sa nakoniec usadila tu. praca ma velmi bavila, ale teraz som na pn, lebo to tam zase take ruzove nie je a predsa je to rizikovejsie ako klasicke zamestnanie niekde v kancelarii. chcela by som to robit aj neskor, ale asi nie v tej firme kde som bola 😠

ja som skoncila v 2008 FEM-ku podnikovy manazment 🙂