Sú tu tehuľky z Poľnohospodárske Univerzity v Nitre?
Su tu tehulky ( byvale studentky, studentky ) z SPU Nitra??? 😀
@anulienkaf ahoj skus si dat zeleninove rizoto s kuracim masom 😉 A na zahu si mozes dat ACIX alebo MAALOX - obidva lieky su vhodne v tehu
@svetielkoand 🙂 dakujem, malox zvyknem pouzivat. dnes som sa snazila neprejedat, teraz som si spravila lahky salatik a k tomu celozrnnu hrianku s kuskom kurac. sunky, zatial je to ok
@anulienkaf normalne mi ta je luto a zaroven som rada ze ja to uz mam za sebou, mna posledne dva mesiace palila zaha aj po napiti sa vody 😖
@svetielkoand 😀 ale to nic, to mam za trest, ze som vcera zozrala celu chladnicku. ked jem normalne nemavam velmi problem. a ved co by sme pre tie male zazraky nevydrzali. radsej nech mi je zle az do pôrodu, hlavne nech je male zdrave. a ako sa mate? uz si na seba zvykate domka?
@anulienkaf uz sme sa zabehli, malinka je strasne dobrucka, ani neviem ze mam dieta, maly trosku ziarlil ale teraz je z neho velky pomocnik 🙂 no a ja si mozem zase sadnut nad knihy, lebo este mi chybaju dve skusky 😒
@svetielkoand ☹ fuuuu, tak to mas dost. ale ked mas takehoo super pomocnika , to musi byt radost ucit sa. chodis na FESR? ak som dobre citala, ci? 😀
@anulienkaf FEM , manazment a este musim urobit statistiku a zaklady manazmentu
😖 no skoro som sa trafila. len som vedela ze fapz ani fbp si nie. v ktorom si rocniku? kamoska tam tiez chodi, mozno nahodou poznas- majka kralikova z liptova. teraz je myslim ze v 4. roc. byvali sme spolu, tak to zbehlo ze uz sa to ani nezda 😒 . si z nr alebo okolia?
@anulienkaf ja som teraz len 2. a tu kocku nepoznam 😕 veru, nedavno som rozmyslala,ci ist na vs a uz som v druhaku 😀 a ked vidim aky je uz maly velky - 😕 😕 😕
@svetielkoand v skole to preleti strasne rychlo. ved uz to budu 2 roky ako som skoncila 😲 ved fem je velka, to ja len ze ak nahodou. bavi ta to?
@anulienkaf jasne, ja mam zdravotku, potom som si urobila obchodnu akademiu a teraz som tu 😅 neverim sama tomu ze som sa v ekonomike nasla, dokonca aj technika v agrokomplexe ma bavila 😀 😀 😀 tak snad nejako dobojujem aspon po bc. 🙂
@miroslava44 no aj teraz sa černý vyjadril, že 3 termíny sú preňho len informatívne 😀 ale tak už to mám za sebou, spadol mi kameň zo srdca.. no vajíčko má dnes 16mm, takže máme snažilkpvať cez víkend, a ked sa to nepodarí, tak budúci mesiac mi bude robiť nejaké vyšetrenia, či mi vajíčko dozrieva a taak. najradšej by som bola , aby sa to už podarilo 🙂 a to budeš určite najsamlepšie 4D 😀
@svetielkoand no jasne, urcite, a po bc. to uz len preleti ako voda. niekedy by som sa este aj rada vratila spät do skoly. keby som mala kooooooooopu peniazkov a nemusela sa bat o buducnost rodiny a svoju tak idem este nieco zo zaluby studovat 😀
ahojte baby, tak ako? Ja dnes som trocha upratovala, také skoré jarné upratovanie 😀 Ma to voľajako chytilo, potom už nebude toľko času 🙂 Ale už iba oddychujem, už nevládzem 😵
@anulienkaf Mne ta škola utiekla strašne rýchlo ☹ a určite by som sa aj ja ešte raz vrátila...bolo super 😀
@lenuska20 No on je taký, ale čo už....hlavne že to máš za sebou. Tak držím prsty pri snažilkovaní, nech sa vám podarí 😉
@miroslava44 vdaka 🙂
ako sa dnes máte baby? my ideme dnes plesať, tak sa pojdem pomaly začať chystať 🙂
@lenuska20 jeej, super. tak sa dobre zabavte 😀
@miroslava44 my uz tiez fucime stale viac, aj ked je este vela chvil ked beham ako strela. ale dlho stat pri hrncoch mi ubera na vsetkej sile ☹
dava ti maly riadne zabrat? sestra je asi v tolkom tyzdni ako ty a vyzera to , ako keby tam mala votrelca ked sa jej hybe cele brusko 😉
@anulienkaf dakujem 😉
@anulienkaf No je to presne tak, ako keby malý votrelec, je to sranda, keď sa ti to bruško nadvihuje... 😀 😵 Ale niekedy až moc tlačí, no najviac je akčný tak po 22-hej, vtedy mu to ide najlepšie. Ale zvykám si 🙂
Dnes čakám návštevu, tak sa teším, ináč by mali každú chvíľu prísť, neviem sa už dočkať 😀
@lenuska20 ako bolo na plese?
@miroslava44 niekedy ho citim este malicko. je to ok? ako si ty citila na konci 22. tyzdna. niekedy mam pocit ako keby sa mi v bruchu robili bubliny a hlavne vecer citim väcsie mrvenie. neviem ci by sa malo krutit viac a potom chytam stres ☹
uzite si navstevu, aj k nam by mohol niekto zavitat, skapal pes tu v dt 😖
@anulienkaf nestresuj sa 😉 ja som aj pri druhom babatku citila az do nejakeho 25 tt pohyby velmi slabucko a nepravidelne 😉 pohyby sa sleduju az od 28. tyzdna, dovtedy je babo este malicke a pohyby dost tlmi plodova voda, tiez zalezi, kde mas placentu 🙂
@anulienkaf nič neboj, ja som tiež len také slabunké cítila, ani to neviem opísať. A teraz je ako malý atlét, cítiť ho všade 😀 😀 Ono to časom príde, tak sa nemusíš báť. Návštevu som si užila akurát tak ja, môj drahý je vonku, ale neva, neviem,čo by s nami robil, keďže sme mali babskú jazdu, boli baby zo školy, naša taká partia ešte z 1. ročníka. Tak som sa vytešovala 😀 A bolo super 😅 😅 😅
@svetielkoand
@miroslava44
dakujem baby, ste zlate. ale vecer sa trosku mrvil, ako keby som dostala obcas frcku a rano to iste, tak hadam to je ok. ako inak nedelujete? konecne som dopiekla mexicke placky, drahy robi chilli con carne tak sa tesim na obed 😀
@anulienkaf tak by som sa vam nanominovala na obed 😅 ale na taketo dobroty si este pockam 😒 Ja sa od rana tocim na striedacku okolo malej, okolo maleho, este ze aj mm neplace 😕 😀 😀 😀
@anulienkaf No vidíš, som hovorila, on sa ti bude hlásiť postupne viac a viac 😀 Dobrý obedík máte, mňam...Ja tak normálne, dosť sa nudím doma...no čo už, inak v pohode, taká pohodová nedeľa 😀
@miroslava44 @svetielkoand joooj, to bola dobrota, chytila som spravnu farbu , trosku stipos, ale mnaaaam. mozeme aj nabuduce. idem radsej trosku citat, aj ked ma berie do spanku. ale mam rozcitanu celkom fajn knizku - pohodovi rodicia. citali ste ju? mozem odporucit. niektore veci su trosku extrem ale inak s vela vecami suhlasim
@anulienkaf hi, ja som si dala cestoviny...Ja teraz moc pikant nejedávam, to s tým čítaním poznám, ja po jednej strane som nehorázne ospalá a tu knihu som nečítala, všeobecne veľa nečítam, ja radšej noviny, časáky a tak 😀
@miroslava44 dnes som ju konecne docitala a este musim konecne docitat poslednu cast harryho pottera, lebo za 4 mesiace cas urcite nebude. 😀 ja mam pikantne zase rada,akurat ze z toho aj ta nestastna zaha pali. ale dnes som papala aj vela vitaminov a domaci dzusik z pomarancov a mandariniek 🙂

@miroslava44 no dnes je to na nevydrzanie, od rana ma nenormalne pali zaha a hladna som ako pes a bojim sa aj nieco zjesť tak som si dala len lahky jogurt s vlockami a vobec neviem co na obed. nemas nejaky typ na nieco lahke a chutne?