icon

Sú tu tehuľky z Poľnohospodárske Univerzity v Nitre?

anulienkaf
19. jan 2011

Su tu tehulky ( byvale studentky, studentky ) z SPU Nitra??? 😀

miroslava44
6. feb 2011

@anulienkaf ja mám tiež rada pikantne, my sme jedávali strašne veľa, ale teraz nie, počas tehotenstva sa to moc vraj neodporúča, tak len tak troška...sem tam...tak treba, aj vitamínky, ja si idem dať ešte ovocko tiež 😀

anulienkaf
autor
7. feb 2011

@miroslava44 no co dnes nove 😀 ?? buvali sme do desiatej, maly sa mrvi kazdy den viac, moja oblubena kapela vydala novy album a matovi sa asi tiez paci, lebo sa pri jednej skladbe vzdy mechri 😎

miroslava44
8. feb 2011

@anulienkaf ahoj, včera nič také nové a dnes?Čo ja viem, zatiaľ nič, môj malý bol včera tiež voľajaký akčný, ako keby si nevedela nájsť polohu na spanie 😀 Gúľal sa a gúľal... 😅 No ale aspoň vieme, že ho máme 🙂 Akurát som bola včera na kontrolu na diabetológii, tak ale dopadlo to super, tak som si aj sladké dopriala 🤐 😀 A ktorá kapela?Lebo ja ani šajnu nemám 😀
Dnes ako?Ja celkom fajn, chystám pomaly obed 😝 , no a samozrejme oddychujem, čo iné, keď trčím doma.

anulienkaf
autor
8. feb 2011

@miroslava44 White lies, je to dost dobre a fakt som si ich oblubila 🙂 dnes ma zase pali zaha. to asi trosku z nervov. zase musim ist do servisu s autom tak par peniazkov sa zase rozkotula 😢 . ale kupila som kresielko cez inzerat tu od jednej baby tak sa aspon z toho tesim. tak je fajn ze je test ok. este to aj nas caka

miroslava44
8. feb 2011

@anulienkaf hm, nepoznám, ja chcem tiež kúpiť kresielko, ale to ešte počkám, keď už bude malinký na svete 😅 No ja chodím už na kontrolu, lebo ten záťažový test som mala na hranici hodnotu, tak teraz tam chodím každé 2 týždne, ale tak teraz to bolo ok, tak hádam aj o 2 týždne bude 😀

anulienkaf
autor
9. feb 2011

tak ako sa dnes baby mate? to pocasie mi celkom prospieva. upratala som cely byt, absolvovala zdravotnu prechadzku, este na veceru upeciem zemiaciky so salatom a zajtra sup sup na poradnu. 🙂

svetielkoand
9. feb 2011

@anulienkaf ahoj, aj mna to slnko nahovorilo na velke upratovanie 😅 prave som si konecne sadla, jedno dieta spinka na dvore v kociku, druhe zaspalo v mojej posteli - krasne ticho. Na obed sme mali zeleninovu polievku s malym a poobede si len cestovinu s tvarohom urobime, mm je v praci az do vecera tak si nemusim robit starosti s varenim 🙂 zajtra drzim na poradni prsty 😉

anulienkaf
autor
12. feb 2011

@svetielkoand dakujem, trosku neskôr 😀 , poradna bola ok, akurat ze si mam davat pozor na vahu, lebo za mesiac som pribrala 3 kg ☹ . byvate tiez v dome? ja som rada ze tiez mozem potom davat male na dvor na terasu, v byte by som mohla max. na balkon a to su niekde tie balkony ozaj mini.

svetielkoand
12. feb 2011

@anulienkaf ano, byvame v dome a je to super, maly uz ma aj sviju hriadku v zahrade, cez leto ho vypustim a viem ze je v bezpeci a teraz davam malu spat v kociari na dvor a ja si mozem napr varit 🙂 vahou sa moc nezaoberaj, len trosku zmensi porcie 😉

anulienkaf
autor
12. feb 2011

😀 to mate fajn, tiez dufam ze to bude podobne. byvame u svokry a po manzelovi ma odlozeny kociar, staru poctivu klasiku, tak na take terasovanie ho chcem vyuzit. aka bola inak sobota? dnes som videla kraaasne male diviaky aj s ich mamkou a ockom 😀 no boli fakt perfektne

svetielkoand
12. feb 2011

@anulienkaf rano som bola na tri hodky v skole na cvikach, potom som poupratovala, navarila, upiekla chlebik v domacej pekarnicke, pozehlila plienky, tocila sa okolo deti a ani som sa nenazdala a uz je 23.00 😕 Ja sa uz tesim na leto ked sa aj ja konecne dostanem do prirody, teraz som rada ak sa dostanem dalej ako pred branu 😅 kocik mas na mysli taky ze Liberta, kozienkovy, umyvatelny? http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=768117 http://deti.bazos.sk/inzerat/6472108/Kocik-Libe... 😀 😀 aj moja mama ma este po mne v pivnici, len do mojho mini auta asi nevojde

anulienkaf
autor
14. feb 2011

@svetielkoand ano, tie kociare, 😀 ale su super, podstatne väcsie, pruznejsie, a vydrzia naozaj vela

vsetkym babam prajem krasneho valentina a samozrejme vela lasky kazdy den v roku 😉

miroslava44
17. feb 2011

ahojte baby, tak som tu dlhšie nebola, voľajako sa mi nechcelo a nebol čas. Mám teraz novú zábavu nachvíľu (puzzle) 😀 , tak sa vytešujem...
@anulienkaf moja zlatá, mne sa ešte nepodarilo pribrať 3 kg, max. 2 kg za mesiac, no zatiaľ mám + 10 kg, 25.2. idem na poradňu tak uvidím, že koľko som pribrala. Pozerám, že ešte funguješ naplno, to som aj ja, keď som mala o tých pár týždňov menej, už teraz je to horšie, trocha dlhšie na nohách a už ma bolí chrbát, kríže... ☹ No čo už, ale vydržíme, necelé dva mesiace, len nech to rýchlo prejde 😀
@svetielkoand
@anulienkaf aj vám závidím baby, ja by som tiež brala dom, no musíme sa uspokojiť aj s tým čo máme, teda s bytom, aj keď síce na prízemi a bez balkónu....ale aspoň niečo. No verím, že sa čo najskôr presťahujeme 🙂 Hi a ten kočík je super, moja mama ho tiež má ešte doma a sestra ho aj plne využila, keďže býva s našimi 🙂 . Aj jej závidím, no ale ja už som si tu v NR zvykla 😀 Aj keď čerstvý vzduch, rodinný dom, vypustíš deti na dvor a sa zahrajú aj sami, pod dohľadom viac-menej...poznám 😉
Také blbé počasie ináč nastalo... 😝

anulienkaf
autor
17. feb 2011

@miroslava44 dnes som akurat absolvovala sladku vonu 😖 od vecera som bola strasne hladna a kym som konecne prisla domov celu ma triaslo kym si telo uvedomilo ze som sa uz najedla 🙂
nebud smutna ze si v byte, ja som cisto panelakove dieta akurat po svadbe sa to zmenilo. aj v byte ma dost vyhod 🙂 hlavne ze sa mate radi. a vzdy lepsie ako rozbity intrak, vsak. uz by som tak zase byvat nechcela za tie roky, aj ked to bolo vtedy super a clovek sa vela naucil.
ale uz sa ti to krati, vsak? zatial este vladzem, obcas mam kopu energie, ale niekedy sa mi fakt nic nechce. ale brusko stale velmi nezavadzia aj ked sa setrim

miroslava44
18. feb 2011

@anulienkaf bleee, ale dalo sa to, ja som to vypila na ex 😀
nie som smutna, ja som si už zvykla na panelák, teda na intrákový štýl, takže toto je ešte lepšie 😅 😀
Kráti sa mi to, ale aj tak sa mi to zdá ešte dlho, necelé dva mesiace, teda 56 dní ešte 🙂 No hádam to skoro ubehne.
No mne už robí niekedy problém, hlavne pri obúvaní, keď si potrebujem šnúrky zaviazať a tak, zohnúť sa....a nehovorím o vstávaní z postele 😀 😀 😀
A čo dnes, ako?

anulienkaf
autor
18. feb 2011

@miroslava44 a dnes celkom ok, manzel po tyzdni konecne doma a maly sa vrti stale viac, uz vidiet aj na brusku ked sa viac zamrvi. no co 56 dni, to je ozaj rychlo 😀 a zajtra idem domov k maminke do br tak sa tesim zase trosku zmenit prostredie. takze potom prajem pekny vikend 🙂

lenuska20
2. mar 2011

ahojte babulky, ako sa máte? čo nové? 🙂

svetielkoand
2. mar 2011

@lenuska20 gratulujem tehulka, mam radost ze je v brusku babenko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 my bojujeme s casom, stale ho je malo ale ty sa pochval 😉 🙂

nikinka1981
2. mar 2011

@anulienkaf ahoj aj ja som študovala na SPU FAPZ všeobecné poľnohospodárstvo mám Bc. Teraz som to na rok prerušila, lebo mám dvojmesačnú dcérku a od septembra chcem ísť na Ing. na výživu ľudí 🙂

@miroslava44 Černého som mala aj ja a tiež som pri ňom bola 3x...bola to skúška zabijak... a potom v prvom ročníku sme mali na agrochémii Hudeca staršieho, no tak to bolo poriadne sito, tam vypadla polovica študentov...

lenuska20
3. mar 2011

@nikinka1981 ahoj a ty by si chcela ísť externe? lebo ja budem tiež prinútená na rok ukončiť, pretože nám vraj zatrhli externé, tak neviem čo teraz 😒
@svetielkoand dakujeeem 😵 😵 no teším sa moc, aj ked naplno si to začnem uvedomovať asi až ked budem mať bruško 🙂 ale už teraz viem, že je tam niečo, lebo mávam sem tam nevolnosti 🙂 no a vôbec sa mi nechce písať bakalárka 😠
ako sa majú detičky?

miroslava44
3. mar 2011

@lenuska20 Ahoj, celkom fajn, zajtra konečne na materskú a neobmedzený pohyb, čo pre mňa znamená veeeeľmi veľa 😀 Pozerám, že sa vám to nakoniec podarilo, tak blahoželám a veľa zdravia vám prajem, nech sa vám darí a nech pekne rastiete 🙂
@nikinka1981 No Hudeca st. pozná asi veeeeľa ľudí, ja som tú skúšku prenášala, ale to skrz toho, že neboli skriptá, až keď sme boli druháci, tak to potom bolo o inom, v prváku som bola akurát tak vtedy na príklady a na skúške vôbec....A v druháku som ju urobila na prvýkrát, som sa to naučila, podastatné veci a dal mi B-čko 😉 , ale to bol základný prerieďovací predmet študentov 😠
@anulienkaf no to je tak, neboj on ešte bude viacej vystrájať 😀 poznám to. Ale je to milé a príjemné. Ja už som teraz niekedy paf, lebo moje bruško mi zas podrástlo (dúfam, že už veľa nie), a keď som dlhšie na nohách, niečo robím a tak, tak ma potom nehorázne bolia kríže, chrbát a nohy...ale asi zvyčajné v tehotenstve. Najhoršie je, keď si malý vykladá nohy na moje rebrá, to je čistý koniec 😝 😉 No ale ešte 43 dní vydržíme 😀
Tak nič, idem ja ešte povysávať, lebo zajtra prídu naši z východu, tak sa teším. 😅

anulienkaf
autor
3. mar 2011

@nikinka1981 teraz sa da prestupit na vyzivu? viem ze ked sme mali pred bakalarom, vyziva ludi mala problem niekde prestupit, a tam sa tiez velmi nedalo. ale skus a uvidis 😉 ak ta to bude bavit je fajn, ale viem ze väcsinou maju este horsie uplatnenie ako ostatni, tak popremyslaj.

lenuska20
3. mar 2011

@miroslava44 tak sa ti to už kráti 🙂 a dakujem, velmi sa tešíme 😉

nikinka1981
3. mar 2011

@lenuska20 ahoj, ja som študovala externe, len som to kvôli tehotenstvu teraz na rok nechala a od septembra chcem pokračovať, ešte tie dva roky nejako dobúchať 🙂
@anulienkaf teraz sa dá som sa informovala, v podstate mi to jedno ohľadne toho uplatnenia, lebo ja potrebujem mať len vysokú školu, ale na tomto odbore aspoň nie je toľko chémie ak vôbec nejaká je, lebo tej už mám dosť...
@miroslava44 no ja som si ju musela preniesť v prvom a nakoniec som ju potom robila pri tom mladom chemikovi docentovi, no nepríde mi na rozum teraz...juj 🙂

anulienkaf
autor
4. mar 2011

@nikinka1981 tak je ok ked sa to teraz da. kamosky tam chodili ale ucenia mali dost. ale chemiu neviem, prve 3 rocniky myslim ze jej mali dost.aj viac predmetov na fbp mali. ved uvidis, hlavne nech uspesne dostudujes 😉 pri malom budem drzat palce, ale zvladnete to 🙂

lenuska20
4. mar 2011

@nikinka1981 no ja to budem musieť teraz tieť nechať, lebo som chcela prejsť na externé a nedá sa, takže vôbec neviem ako dobúcham ing 😖

miroslava44
6. mar 2011

@nikinka1981 Ducsay sa volá, debilko....
@lenuska20 kráti, oddnes už len (ešte) 40 dní, tak nech to rýchlo ubehne.
Jáj baby, ja dnes plne oddych, mala som tu našich z východu na dva dni.....no uťahaná, ale spokojná. Aspoň som videla svojich krstných synov, nezbedníkov....no som ich včera pekne vyprevadila všetkých domov. Ale super bolo.
No nič, idem ja upratovať, lebo mi priniesli ešte kopec veci po nich a tak, tak si v tom idem urobiť poriadok 😀

svetielkoand
9. mar 2011

@lenuska20
@anulienkaf
@miroslava44 Haloooo, tehulky polnohospodarky ako sa mate? 😉 🙂

lenuska20
9. mar 2011

@svetielkoand ahoj, no ja tak všelijak, včera som utekala k dokim, lebo som špinila, tak mi nasadil duphaston, tak hádam to bude dobré, a drobec vydrží a ty ako?

svetielkoand
9. mar 2011

@lenuska20 Juj, tak silno drzim prsty nech je vsetko ok a nech si rychlo aspon v 34. tt 😉 Ja sa snazim nejako s malou na rukach naucit na zapocet z angliny 😖