Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

@red_kika Pridaj aj mna. Vdaka 🙂
@kamelf uz si pridana ?
Dnes máme za sebou prvý ultrazvuk 🙂 Všetko je v poriadku. Najbližšie mám prísť 12.2 a keď bude aj vtedy všetko v poriadku tak mi vypíšu tehotenskú knižku. Lekár mi zatiaľ predbežne určil termín pôrodu 10-12.9.
Tak, kočeny, asi sa pridám k vám aj ja - ak všetko dobre dopadne 😀 Testy neklamne pozitívne, len na uzv stále nie je nič vidno, tak ma strašia mimomaternicovým 😒 Termín si ešte nedávam, to až po uistení, že som naozaj plnohodnotne tehu...a hoci to bol šok, teším sa. Mne tu totiž pobehuje (teda štvornožkuje) synátor, ktorý ešte nemá ani rok a ktorý je nonstop dojčený 😀 Bola by som rada, keby ste ma tiež pridali do súkromky, aspoň nebudem mať pocit, že som sama 😵
@tahivka mne tu pobehuje rocny a tiez stale kojeny 😀 takze tiez mam z toho trosku bobky aj ked sa velmi tesime🙂
@red_kika prosim ta pridala by si ma do skupiny🙂 dakujem🙂
@pipana1986 ...vyzera to ze mame ten isty termin 🙂 aspon podla kalkulaciek na nete
@red_kika Pridala by si ma prosim do sukromnej temy.? Prvu kontrolu uz aj s akciou srdiecka mam za sebou v 5+6tt a na dalsiu som objednana 2.2 🙂
Mile dievčence, budúce maminky a maminky ... Rada sa k vám pridam ... Môžete ma dat do súkromky ? DAKUJEM
tak ja som si dnes utekala na tajňáka kúpiť test a hneď aj urobila keďže už mi 3 dni mešká MS. No a // čiarky ako vyšité, neviem či sa mám tešiť alebo plakať keďže presne pred rokom som mala mimomaternicové a som sa rozhodla že už ďalšie dieťa nechcem, pretože som sa konečne vrátila aj do práce a teraz toto. Nemám žiadne príznaky takže sa bojím že to bude znova mimomaternicové tehu. Zajtra musím volať určite k MUDr že čo a ako. No len teraz mám fakt také zmiešané pocity, som zvedavá ako to vydržím do vtedy pokiaľ nepôjdem k doktorovy. Poslednú MS som malala 19.12.14 takže termín zatiaľ vychádza na 26.9.. Doma už jednu septembrovú mám takže by to bolo zase?
@zuzkagu gratulujem k tehotenstvu a nestresuj, ze to bude mimomaternicove, taketo zle veci sa takmer nikdy neopakuju. Pojdes jednoducho co najskor na ultrazvuk pohladat bublinku na ultrazvuku.
@mamulienka30 no sama som zvedavá ako to dopadne ale aká je pravdepodobnosť že presne o rok sa to zopakuje znova? či už tehotenstvo alebo mimomater.? mi sme na tom nijako nepracovali len raz mužovi ubehlo pretože ja neberiem tabletky,ale tak celý rok nič a teraz presne za rok toto, pekná to náhodička 🙂
Milé tehuľky, srdečne vás pozývam v utorok 3.2.2015 do Kvapky na Slenčnej ulici v Trnave . Od 20,00 do 21,00 sa bude konať moja prvá zo série prednášok o popôrodnom bondingu, prirodzenom pôrode, úľavových nemedikamentóznych technikách , dojčení, vzťahovej výchove a nosení, i o vašich právach pri pôrode. POčet miest je z kapacitných dôvodov obmedzený. Viac v IP.
baby ahojte konecne som vas nasla az ked mi zavreli moju novu diskusiu.Kde ste pod jakym nadpisom vas najdem, snad uz sa mi to ukaze.Som 5 tt a jeden den.Na ultrazvuk idem az 27.2. neviem co ma dali tak neskoro.Ale mam palenie zahy casto, tak aspon viem ze papam a male rastie, obcas mierne hnacky a boôia prsia inac nic.Pri prvom som mala ranne nevolnosti, tak cakam ci sa nieco rozbehne.A pridavam test zo vcera 6 dni mi meskala.
@red_kika ahojky to som ja Kristina00 len sa nemozem prihlasit na svoj tak ma tam hod spat dakujem😘
citam tu ze ked ja budem mat ultrazvuk niektore uz budete mat aj po druhom.Skoda ze som tak neskoro objednana az v 11 tt,Dufam ze vsetko bude okej.a termin podla kalkulacky vychadza na koniec septembra az zaciatok oktobra.Jedno oktobrovca mam doma ma 2 roky a par mesiacov.
@06lenuska09 mojaaa mna vyplo z mojho konika tak som tu na novo :(
@kristinaa00 a to co ta ako normalne vyhodilo??...
@06lenuska09 nie moj brat bol na notase a restartoval sa sam od seba a ked som sa sla prihlasit tak som doala na to ze neviem heslo😌ale už som tu😃 aaa čo ta paarty??😂😂
@kristinaa00 pekne:D no napis miesto cas a dojdem:D donesiem.aj maleho a to bude taka party😀

@red_kika ahoj poprosím ta aj ja o pridanie do skupiny, termín mam 12.09.2015. čo sa týka orientácie na tejto stránke mám v tom zatial " hokej " 🙂 ĎAKUJEM