Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

@kristinaa00 ja vobe uz som.aj kakovko vypila...som akurat muzovi pisala ze mam pocit akokeby mi priznaky ustupili...ha no to aby si nejaku salu vybrala😀
@06lenuska09 mm dosiel domov s plnymi taskami jedlaaaa😜😜😜😜priiid je tu všetkoooooo😳ze salu😁😁
@kristinaa00 tak to mas dobree...ti zabezpecil zasoby😀
@06lenuska09 som prezrataaaa 😀
@red_kika Pridaj ma naspat do sukromky ak si zabudla. Dakujem
@kristinaa00 fuu ani nehovor tiez sa prave napraskala a teraz ked si na to spomeniem je mi na grc😀
@06lenuska09 Preco niesom stale v sukromke.... ???
@kristinaa00 teba uz do ziadnej sukromky nedame...si podvodnicka..nasli sme totizto skopirovany test, ktory si pouzila ako svoj.... Dokaz: https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/slaba-druha-ciarka-na-tehotenskom-teste/ - konkretne fotku testu od monik83. a foto akoze tvojho testu https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin- 😖 miesto/tehulky-s-terminom-porodu-september-2015/?p... su identicke.
Neviem naco sa hras, co s tym sledujes, ale je evidentne ze tehotna niesi a chcea robit len zle
@red_kika to vaaazne je????
@red_kika to naozaj taki ludia su??? Ooch boze :(
Ahojte dnes som bola u lekárky. TP: 11.9 🙂
Tak ja idem dnes konecne na prve vysetrenie,,,taak drzte paluchy... 😵
Baby ahojte..ja som bola vcera na prvom vyšetrení,termín v septembri 2015 🙂
@lalinka323 super drziime potom daj vediet🙂
@red_kika mate súkromku?pridas ma?ja som v novembrovkach 2011 s prvým synčekom a rada by som sa aj a druhým niekam zaradila 🙂
Ahojte buduce maminy. Mozem sa k vam pridat? Vyzera to tak, ze aj my budeme tam septembrovciatko...este je to cerstve, ale snad bude vsetko ok.
@06lenuska09 okej dam vediet,,idem dnes poobede,som zvedava,dufam,ze to budu dobre spravy 😵
Ahojte, chcela by som sa k vám pridať do súkromnej témy.Ďakujem veľmi pekne
Kočeny máte niektorá nevoľnosti ? Mne sa zdá že to na mna už lezie ráno som bola hladná ako vlk a potom po ranajkách som mala pocit ako keby som zjedla kameň a nejak mi bolo zle od žalúdka ale nezvracala som po hoďke to prešlo. Ak máte dobré rady ako to zvládnuť šup sem s nimi Ďakujem 😉
tak moje prve sono uspesne za mnou,,,teda za nami 😀 sme v desiatom tyzdni :D
Takže po včerajšku to mám už aj ja čierne na bielom. Termín pôrodu 22.9.2015. Takže patrím už aj ja k Vám. Dúfam, že sa všetko podarí tak ako sa má, Lebo to bude moje prvé!!!! 🙂
@jajkav2 a kolky si tyzden?ja som bola dnes trosku v soku lebo mi nedal ani termin ani fotku ani nic
@lalinka323. štvrtý týždeň. mi robila pošvové sono a videla som aj na ultrazvuku moju malú fazuľku. Ale fotku som nedostala ani ja. Akurát mi napísala papier do práce, že nemám robiť nočné a napísala mi predpokladaný dátum pôrodu 22.9.
baby v pondelok ultrazvuk 6 tt idem som strasne zvedava co uvidime.

@06lenuska09 ja som zas hladna😢😁😁 noo uvidim ako to zorganizujem ked je nas tam cez 100 bab😃😃😃