icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
jajkav2
23. jan 2015

@chorucka A nemôžeš ísť za ním, že máš náročnú prácu a nočné nezvládaš??? PN nie je bohvie aké riešenie!!!

gragre
23. jan 2015

ahojte. neuveriteľný zázrak sa mi stal. dnes som si náhodou urobila test, že čo ak motyka vystrelí, no a našla som tam zreteľné 2 čiarky🙂 tak sa teším, že až. neuveriteľné je to preto, že síce sme veľmi chceli druhé bábo, ale ja som ešte po pôrode (19 mesiacov)nedostala menštruáciu - keďže stále dojčím. no a vlastne sa zamýšľam, že v decembri som mala také mini - špinenie, tak to možno predsa len bola menštruácia. a podľa toho mám termín koncom septembra. neviem, kedy zájsť k doktorovi, aby už bolo čosi vidieť? až okolo 6 tt?
môžte ma, prosím, pridať do súkromky? aby ma tu niekto nevyšpiónil, keďže to ešte nechcem zverejniť medzi známymi a tak sa potrebujem s niekým o tom podebatiť a potešiť. ďakujem.
@red_kika

kristofka213
24. jan 2015

@red_kika ahoj,pridáš ma prosím do súkromnej témy? ďakujem

evelin1986
25. jan 2015

@gragre v prvom rade gratulujem🙂..a v druhom rade- osobne si myslim,ze "vyspionit" Ta tu bude mimioriadne zlozite,kedze nemas foto,ani zadany vek,ani bydlisko a dokonca ani ziadnych pridanych priatelov+ prazdny fotoblog🙂...a neber,prosim,osobne,ze som si klikla na Tvoj profil,ale odkedy nam v sukromke sarapatili zvlastne osoby,prezeram si kazdeho noveho,resp.potencialneho clena😉@red_kika

evelin1986
25. jan 2015

@gragre a k lekarovi sa skor ako v 6tt neoplati. Ideal ist v 7-8tt,to by uz malo byt aj srdiecko😉

gragre
25. jan 2015

@evelin1986 uplne chapem tvoje obavy,ale ja nie som ten typ,co by chcel robit zle.nemam dovod.ja si len svoje sukromie chranim a preto nezverejnujem o sebe vela info.priatelov pridanych nemam,ale zato kamosky vedia moj nick a nrchcem,aby to riesili,hlavne ked je to takto skoro a clovek nikdy nevie,co sa este stane. Ja som sa len chcela pridat k babam,co momentalne prezivaju to iste,co ja,pripadne sa poradit,ak bude treba. Ale ak to vadi,ok,chapem. Prajem nam vsetkym prijemne prezivanie tehotenstva a zdrave deticky.
Takze ak nie som vitana,pokojne ma zablokujte @red_kika

saskiaaa66
25. jan 2015

Ahojte mne vychádza termín 12.9.2015 tak by som sa rada k Vám pridala ... Som tu nová tak budem rada ak môžem tu byť medzi vami 🙂 pridávam aj fotku mojich testov

red_kika
26. jan 2015

@gragre
@evelin1986 ale baby, toto co tu... nemame preco ta vyhodit, mne si to vysvetlila v sukromnej sprave

evelin1986
26. jan 2015

@red_kika. Ale ved z mojej strany to nebolo myslene ako- nechceme ta tam. Bola to len reakcia,ze ju tu miekto tazko objavi,ked ma profil v maximalnom utajeni..nic viac...😉
@gragre

saskiaaa66
26. jan 2015

@red_kika. Ahoj môžem sa aj ja pripojiť do vašej súkromky? Bola by som rada keby si ma pridala. Ďakujem 🙂

chorucka
26. jan 2015

@saskiaaa66 ahoj a kolko ti už mešká menzes? Pekné testy 😉

saskiaaa66
26. jan 2015

@chorucka. Dnes je to už 22 deň 🙂 prvý test som si robila 13.1.15 to je ten úplne vrchný a na moje počudovanie vyšiel pozitívne... U lekára som bola nabehnuta 15.1.15 😀 no nebolo vidieť ešte skoro nič bolo to veľmi maličké... Teraz vo štvrtok idem k lekárovi tak som zvedavá dúfam že už bude aj srdiečko... Veľmi sa bojím keďže som už raz potratila :-/ a ty ako? Už si bola u Dr..?

lavinis
26. jan 2015

@chorucka ja idem asi na 2 týždne na PN, strašne mi býva nevoľno, som z toho úplne zničená...ale pre bábätko všetko :D

chorucka
27. jan 2015

@saskiaaa66 ja som bola 10.1 v heliose na ultrazvuku lebo som mala začať stimuláciu na 2 IVF všetko bolo ok len som mala sliznicu 10mm čo u mňa je už moc ja tak bežne len 8mm a na pravom vaječníku som mala žlté teliesko 11.1 som ráno vstala okolo 6:00 a šla som na malú a cestou ma napadlo že mám ešte jeden tehu test tak ho ocikám aby ma po stimulácii nelákal a bum druhá čiarka 😎 Tak som volala hned ráno do heliosu a tam ma objednali na krv a ultrazvuk na 19.1 a krvičku som mala 9639 hcg a na ultrazvuku plodový obal Mám foto vo fotoblogu 😉

zuzannecka
27. jan 2015

@red_kika Ahojte, tak mne vychádza terimín približne 18.9.2015, bude to naše druhé mimi. Možem aj ja poprosiť pridať do súkromky?ďakujem 😀

saskiaaa66
27. jan 2015

@chorucka jeej tak to predsa vyšlo prirodzene veľká gratulácia... Teším sa tíško s Tebou lebo viem čo to je... Na kontrolné sono ideš kedy?

chorucka
27. jan 2015

@saskiaaa66 na sono idem až 2.2 to by už pri troche šťastia mohlo byť aj srdiečko či ešte nie? Ty si pár dní skôr asi ja som mala PM 17.12 + nepravidelný menzes 19-25 dc tak ani netuším kedy sa to udialo 😀 😀

saskiaaa66
27. jan 2015

@chorucka no to by už malo byť srdiečko si myslím. Ja som mala PM 6.12.14 čiže by som mala byť v 7tt + 4 d ak to správne rátam... Tiež som mala mrchu v poslednej dobe nepravidelnú takže tiež neviem kedy sa to stalo 😀

07022007
27. jan 2015

ahojte babule aj my sa tešíme na september 🙂

lucpp
27. jan 2015

ahojte zeny oj taka som nachladnuta ...aj uzlina mi opuchla taka som ostala vystrasena lebo je to presne na tom mieste kde som mala pri toxoplazmoze,,ale uz som volala lekarke a ukludnila ma ze to je z toho ze som chore..v hrdle mam taku hrcu :( ze len cakam kedy vydu von ranajky .. uz aby bolo toto hnusne obdobie zamnou 😔

lavinis
27. jan 2015

@saskiaaa66 ja som mala poslednú 8.12. a mne lekár pred 2 týždňami napísal 6tt, takže teraz by som mala byť 8tt + 1 deň, ale ja som z toho počítania jeleň.
moja MS je priemerne 29 dní, ale v podstate je od 26 - 30. pred tehotenstvom mi dokonca prišla výnimočne na 34 DC. každopádne posledný možný deň oplodnenia bol 18 DC a prvý možný 12DC.

saskiaaa66
27. jan 2015

@lavinis fakt? Tak to som potom už total mimo z toho počítania 😀 ja vôbec netuším kedy mohol byť deň oplodnenia nakoľko som mala MS nejakú rozhadzanú. Vo štvrtok idem na sono tak uvidím čo mi povie ktorý tt vlastne som a hlavne či je všetko OK.

lavinis
27. jan 2015

@saskiaaa66 no mne podľa internetových kalkulačiek vychádzal - 1 týždeň, ako mi určil, ale už som si povedala, že to neriešim, pôjdem tam o týždeň, čiže podľa neho v 9 tt a uvidíme.... 🙂

saskiaaa66
27. jan 2015

@lavinis zaujímavé....ale tak hlavné je že je mimi v poriadku 🙂 daj potom vedieť ako si dopadla...a už si videla aj srdiečko či ešte nie?

lavinis
27. jan 2015

@saskiaaa66 ešte nie, takže sa zatiaľ v tom tešení držím pri zemi 🙂 doktor mi kázal prísť o 2-3 týždne (idem budúci), že už niečo uvidíme....dúfam 😀

mamulienka30
autor
27. jan 2015

@lavinis 8+1 je predsa deviaty týžden, osem ukončených a druhý deň deviateho týždňa...

lavinis
27. jan 2015

@mamulienka30 už mi nič nehovorte 😀 kázal mi prísť o 2-3 týždne, dovtedy už neriešim 🙂)

mamulienka30
autor
27. jan 2015

@lavinis presne ved je to jedno 🙂 Ja som mala poslednú MS 26.11. a som dnes 8+6 a sedí to aj podľa ultrazvuku. Zajtra 9+0 teda prvý deň desiateho týždňa 😀

lavinis
27. jan 2015

@mamulienka30 vidíš...ja som špeciálna, mala som posledná MS 13 dní po tebe a som takmer v tom istom týždni, 8 tt + 2...preto hovorím, som z toho jeleň 🙂)

lavinis
27. jan 2015

baby ja som totálna ťava, ja som si pozrela správu ešte raz a bolo tam napísané 5 tt + 2, čiže 6 týždeň 😀
a to som sa čudovala, čo je taký kľudný a vysmiaty, že ešte vidno len machuľku a nie plod a srdiečko, to mali baby väčšinou od 6tt.