Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

@mamulienka30 no ja rátam 13.9., na bratove narodky 😀 ale predsa len s tešením počkám, kým ten objekt pôrodu tam uvidím v tej machuľke budúco týždeň aj so srdiečkom 🙂
@lavinis objekt porodu 😀 Neboj uz bude bit ako zvon 🙂 Nase bilo uz dva tyzdne dozadu krasne 🙂 Najkrajsi pohlad na to blikanie na monitore 🙂
@mamulienka30 ja som dva týždne dozadu mala zatiaľ len machuľku, ale keďže som aj s MS pozadu vyše 10 dní, tak to sedí 🙂 možno tento týždeň by to už bolo počuť, ale už počkám do budúceho týždňa 🙂
@lavinis 😀 nevadí 😀 takže ti to už sedí
@lavinis medzi nami je len dva dni rozdiel 🙂 paráda...aj máš nejaké príznaky? Bo ja skoro žiadne...
@saskiaaa66 bolesť v prsiach...nenormálna...🙂 ja mám ešte aj k tomu väčšie prsia, takže večer sa uložiť spať, to je výzva. A strašne zle mi je už týždeň....takmer celý deň....večer aj ráno, akurát nevraciam. Asi sa dám vypísať na PN, lebo som z toho úplne vyšťavená, v piatok za mnou došla aj šéfka, že vyzerám hrozne....poteší 😀
@saskiaaa66 inak mám veľa kamošiek, ktoré vraveli, že im bolo zle presne 0 krát 🙂
@lavinis no neviem, ja tiez nevraciam, to neznamena, ze dokazem otvorit chladnicku bez toho, aby som si zapchala nos 😀 😀 Hrozne som citliva na vone 😀
@saskiaaa66 inak ja som bola na sone deň pred tebou, 14.1. a ešte tiež bola len machuľka, ale doky bol vysmiaty, že uvidíme o 2-3 týždne. to by som ti radila, doky 😀
@mamulienka30 vidíš, ja vône v pohode, až na zápach z cigariet zvládam všetko....kľudne by ma mohli teraz inštalovať ako detektor dymu.
@lavinis bolesť v prsiach mám aj ja raz viac raz menej sem tam ma až štípu 😀 kríže ma bolia a sem tam hlava ináč nič.... Do nejakého 5 týždňa mi bývalo aj zle brucho bolelo ako keby mala mrcha prísť hlava každý deň ma dosť bolela no po 5 tt ako keby uťalo....ostali mi len prsia kríže a sem tam hlava a zabudla som ešte zapcha 😀
@saskiaaa66 mne včera prvý týždeň nebolo zle...tak možno sa to už ustaľuje 🙂
prvý deň* mi nebolo zle, nie týždeň 🙂)
ahojte tak aj ja sa k vam s radostou pridavam. Doktor mi potvrdil tdhotenstvo ale knizku estd nemAm. Teraz piatok idem na kontrolu tak som zvedava ci ta nasa bodka podrastla. Termin mi vychadza kolo 22.9.
Ahojte dievčatá pripajam sa k vam. Termín mi vychádza okolo 24.9. Pekný večer 🙂
Ahojte dievčatá, tiež s ak vám pridávam, termín 27.09.2015 🙂 (dúfam, že toto tehotenstvo sa už podarí dotiahnuť do konca).
Ak chcete, pridajte ma. Ďakujem
Ahojte,včera potvrdený termín 27.9.2015 pripajam sa teda k vám s obrovskou radosťou 😁
Ahojte vsetky,chcem sa vas spytat ci si viete nahmatat nad sponou plod,ja som v 9tt a nic necitim,idem na ult az 12 a to je daleko a uz som potratila minule tehu,a obavam sa ci nemam zas zamlcany potrat.
@englishivy
@janus495
@anjelik01
@saskiaaa66
@mamulienka30
@mimina00 plod? To sa hadam ani neda, ale maternicu ano, ked si lahnem na chrbat tak nahmatam, ale stale je este 3cm pod pupkom... ale tak ja uz viem, co mam hmatat po viac detoch...
@mimina00 musim sa priznat ze som nieco take neskusala,ani neviem kde je spona,vysvetlis viac? Ja som zatial v 5tom,takze zatial citim iba pnutie v podbrusku a bolave prsia, no som stale unavena.
@englishivy tak to som bola aj ja tak unavena,a prsia ma tahaju akokeby kamene v nich boli.aj tahanie maternice som mala,ale ted uz nic dole necitim ani nahmatat neviem.ta spona je velmi nizko neviem ako ti to....aj ja som vcera studovala kde to je 🙂
@mamulienka30 a citis to v strede,ci?ja nieco citim ale uplne napravo,nemyslim ze to je to..neviem
@mimina00 normalne je to ako pomaranc, zavisi ake mas silne brusne svaly a aky mas tukovy vankusik, ci to citis alebo nie, hlavne sa nestresuj, toto neni podstatne, ci si to vies nahmatat alebo nie uplne vazne ;)
jeezz...baby...to ešte keby som mala toto sledovať 😀 dosť, že som v napätí, či bude budúci týždeň bábätko a srdiečko, keďže zatiaľ sme mali v 5tt + 2 len machuľku v maternici. Ja osobne už radšej nič nesledujem 😀
@mamulienka30 no kedze som uz nosila mesiac a pol mrtve,nechcem to zase zazit.tuk nemam ziadny,a pomaranc??ani slivku nenahmatam.skoda
@mimina00 ale tak ja som uz 9+4...

@lavinis - no aspon vies, kde bola chybicka 😀 😀 😀 Uzivaj tehulkovanie 🙂 Rodis 13 dni po mne 😀 😀 😀 Teda 15. Septembra priblizne 😀 😀 😀