Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

@mimina00 myslis, ze toto nervacenie ti ale nejako pomoze 😕 Vobec nepomoze teraz to neni v nasich rukach. Ja idem na sono v utorok, preco ty az o styri tyzdne? Ved sijove prejasnenie sa musi robit 11-13-ty tyzden... takze ja idem utorok a dva tyzdne na to zasa...
@mamulienka30 ja nenervacim.ja idem 25,2.tak bud rada ze sa tak o teba staraju.
@mimina00 - no som, ale teraz v utorok tam necham styri stovky, skoda reci k tomu 😖 Ale nechcem to nejako podcenit, o babo sme sa snazili dlho.
V eurach?
Dievčatá prajem vám všetkým krásne tehulkovanie ja už s vami netehulkujem ☹ vo štvrtok som začala krvácať a skončila som v nemocnici. Vám dievčatá prajem aby ste to všetko v poriadku zvládli do krásneho konca.
@anjelik01 to ma mrzi, nech sa skoro das dokopy. neviem preco, ale pri tomto druhom tehotenstve mam aj ja akesi vacsie obavy, snad je to len tym, ze uz som za tych 5 rokov viac zostarla a ako sa clovek stale boji o tie svoje milovane deti. drzim palce, nech ti dalsie vyjde cim skor a do uspesneho konca.
@red_kika ahoj mozem ta poprosit o pridanie do sukromky, dakujem 🙂
@mimina00 - veru tak... sijove prejasnenie a genetika - 120, 150 balik 3d ultrazvukov a este kopa malych testov v labaku... ktore vraj poistovna nepreplaca 😖 Ale radsej rozsirene geneticke testy a poriadne ultrazvuky ako keby ma mali podla veku hnat na amnio, lebo to urcite odmietnem.
@anjelik01 to ma velmi mrzi 😔
Kočeny zajtra mi držte palce idem na ultrazvuk som zvedavá či už bude srdiečko 😉
@englishivy
@mamulienka30 dakujem vam dievčatá. Ja už jedno 11 ročné 🙂 dieťa nám ale stále dúfam že sa nám ešte jedno aj po tomto nepeknom zážitku podarí. Aj keď 37 na krku verím že sa to ešte raz podarí a bude všetko v poriadku ...
Ahojte tak mi mame termin 23.9., mame 5,5 mm a srdiecko nam krasne bilo a sme v 6+3.
Ahojte tak aj ja sa s Vami lúčim... Naše mimi to včera večer vzdalo :-/ ... A Vám želám aby všetko dobre dopadlo do konca ....príjemné a hlavne bezproblémové tehulkovanie
@saskiaaa66 ahoj ,to ma mrzi,v kolkom tyzdni si bola?
@englishivy v 8 tt aj 2 dni...
som 12tt a taak preiberam :(
Ahojte, vcera vecer mi bolo tak spatne na zvracanie, ale premahala som sa ako to len slo. Vam uz byva zle? Mne pri prvom syncekovi nebolo absolutne nic.Pekny zasnezeny den Vam prajem.
@englishivy veru pekný, keď je zasnežený, konečne trocha zimy, nech len tie bacile vymrznú 🙂 ja tiež čakám druhé, pri prvom mi nebývalo zle, teraz tiež nič - zatiaľ, klopem si 🙂 prajem ti, aby ten včerajšok bola len ukážka, že čo sú to tie nevoľnosti ;)
@englishivy ja som uz dva tyzdne nepouzitelna, som na PN a asi si to este predlzim, lebo tieto dva dni sa mi pridala este slaba migrena. Uz som z toho fakt zufala. Som teraz v 9tt.
@lavinis ja som iba v6t, teraz som doma na ocr,maly ma kiahne,ale chcem ist pn hned ako daju knizku,ja ma brutal stresovy job,takze dufam,ze nepredbieham a ze ten hore sa od smiechu nevala po zemi ako zvycajne pri nasich plnanoch.
@kristofka213 dufam,ze mas pravdu uvidime dnes vecer,ale ak je to znamenie ze to bude baba,tak vydrzim ...
@englishivy no mne to v 6 tt začalo a stupňuje sa to, dúfam, že už príde vyvrcholenie, pár krát sa vyvraciam a bude dobre....lebo toto nebudem mať až do konca...že nie?! 😀
@englishivy ja sa zas polieham, ze mi toto prejde po 1.trimestri a vsetko bude Ok a budem moct ist do prace 🙂
@englishivy tak to aj ja by som brala zopár nevoľností, ak by to fungovalo 😉
ahojte dievčatá tak aj ja chcem k vám do súkromky 🙂 som v 9 tt a je mi strááášne zle aj mi doktorka dala na to čapíky ale nemôžem ich brať stále tak bojujem ešte podotknem , že 1 tehu už mám uspešne za sebou ale toto je horor :P zatiaľ
@lenka26386 ten istý horor som prežívala posledné dva týždne, teraz mi je dva dni lepšie...som zvedavá, či už sa môžem tešiť, že to prešlo, alebo len chytám druhý dych :D tiež som 9. týždeň
tak som videla fazuľku, máme srdiečko a dostala som tehotenskú knižku 🙂 ďalšia kontrola o 3 týždne.
pridavam sa k vam, som v 10tt, termin predbezne na 7.9.....zatial som opatrna a moc nerozkrikujem, ze som tehu, nedavno sme v 8tt o jedno prisli...doma mam 1,5r. dcerku a ta sa na babo uz tesi, stale mi ukazuje na brusko a tuka, ze babo babo...tak uvidime, ci jej to zostane aj potom :D...fyzicky sa citim horsie ako pri dcerke, ale tak beriem to, ze kazde tehu je ine...a snad to po prvom trimestri bude lepsie...
ak mate sukromku, prosim o pridanie....dakujem

@mamulienka30 no ja 9.0 nechajte tak..