icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
grossmann
6. feb 2015

@lavinis presne, tak to beriem...veci sa deju z istej priciny..ale dufam, ze bude okej a babo bude pekne rast a dotiahneme to az kdesi na vysku, ci urad pace :Dhahahah

lavinis
6. feb 2015

@grossmann amen! 😀

vevuska88
8. feb 2015

Ahojte!Môžem poprosiť pridať do súkromnej skupiny 😉

lavinis
9. feb 2015

@grossmann až teraz som si všimla, krásne meno má tvoja dcérka 🙂 teda obidve sú super 😀

clariissa
9. feb 2015

Ahojte, môžete ma pridať do súkromnej skupiny? Som v 7.tt 🙂

grossmann
9. feb 2015

@lavinis dakujem...prve vybral manzel, druhe ja :D..uvidime co vymyslime pri druhom dietati...

pandyka
9. feb 2015

Ahojte! Môžete ma pridať do súkromnej skupiny? Som v 7. tt., 🙂

englishivy
9. feb 2015

Babenky prosim poradte, prave som sa strepala na zem jak vrece zemiakov,som v 7t,mam z toho robit paniku?

englishivy
9. feb 2015

Ozaj,to mame aj daku sukromnu skupinu?ja len,ze si budeme pisat tu,ci?

mamulienka30
autor
9. feb 2015

@englishivy - neviem hlavne si davaj pozor, ale pokial nekrvacas hadam ok. Ja mam placentu vpredu tak si teda davam pozor na kazdy uder do bruska. A sukromka je, len ci ta tam pridaju, musis napisat red_kika a uvidis. Ta skupina je sukromna uz nejaky ten tyzden a vykopli sme odtial uz nejake spionky, tak preto. Ved verejna skupina isteze ostane... len mne sem chodi mama a to sem radsej nenapisem ani ciarku ako by mala citat vsetko o mojich nevolnostiach a podobne 😝

eri28
9. feb 2015

caute babule dnes sono 6 plus 5 uz bilo srdiecko. neviem kde mi zmyzla sukromka nieco som pomackala v mobile.

englishivy
9. feb 2015

@mamulienka30 no zatial ziadne krvacanie,pri prvom sa mi to nestalo,tak neviem a nechcem zbytocne hysacit,co sa tyka sukromky,rada sa pridam,@red_kika pridala by si ma sukromnej, pravdivo hladim ze nie som ziadna spionka 🙂

englishivy
9. feb 2015

@red_kika pridala by si do sukronnej,zajtra 8tt,dakujem ti.

mamulienka30
autor
9. feb 2015

@englishivy opatrnnost nadovsetko v tych prvych tyzdnov, ja odratavam uz dni do konca dvanasteho tyzdna, presne 9 a budeme za vodou 😀 Ja som kydla z prostrednym synom dva krat na lade a teda sla som na pohotovost oba razy, ale ja som padla nepekne na brusko a to som uz bola omnoho viac tehotna a bala som sa nejakeho hematomu ci krvacania z placenty. Tie nase mini babatka su nastastie este pekne chranene v brusku a maju nejaky ten airbag.

englishivy
9. feb 2015

@mamulienka30 no ved aj ja si myslim,ze ten vacok uz co to ochrani,v stredu idem na sono planovane,tak vydrzim snad dovtedy.

kattulienka
9. feb 2015

Ahojte aj ja by som rada do tej sukromky, kedze je to moje prve tehu a budem rada ked mi bude mat kto poradit, ked bude nejaky problem.dakujem

eri28
10. feb 2015

baby ja bysom rada do sukromky ja som tam bola ale zmyzla mi z modreho konika

mimuska1994
10. feb 2015

Ahojte žienky 🙂 môžete si ma pridať do skupiny 🙂

mimuska1994
10. feb 2015

@mamulienka30 na aj ja som mala poslednú menštruáciu 27.11 🙂 čiže nám pôrod vyjde skoro rovnako 🙂 som prvorodicka veľmi by sa mi zišli nejaké dobré rady a.pokecat z.niekým kto si s tým už prešiel... 😝 aa ako prezivas tehotenstvo???

mamulienka30
autor
10. feb 2015

@mimuska1994 - mne je vyborne 🙂 Malinke pekne poslucha 🙂 Pridaj sa do sukromky, s tym terminom uz budeme tri ;)

mimuska1994
11. feb 2015

@mamulienka30 mne je tiež fajn dokonca som vôbec nevracali 🙂 ale dúfam že už nebudem 🙂 jedine čo mi vadí je pach neznášam pach psej konzervy 🙂 haha... A hej už tri pekne ;) a kde nájdem tu súkromnú skupinu 🙂

janus495
11. feb 2015

baby v 8tt ma prestali bolieť prsia aj tlak v podbrušku ustal, som prechladnutá, myslíte, že to može znamenať niečo zlé? na sono mám ísť až okolo 10 tt, doktor povedal, že skor to nemá zmysel..bojím sa, aby to nebol zas MA..nemáte skúsenosti s vymiznutím tehotenských príznakov v 8 tt?ja viem, že by som sa nemala toľko pozorovať, len keby sa to dalo...

lavinis
11. feb 2015

@janus495 tak ono mozu odozniet pomaly. ..ja s tym ratam trocha 😀
Ja som v 10tt a Uz mi byva menej zle a aj prsia bud menej bolia alebo som si Uz zvykla. Na sone som bola v 9tt posledne a idem az v 12tt

janus495
11. feb 2015

@lavinis ďakujem, dúfam, že je to aj môj prípad, že telo si už zvyklo..
držím palce, nech je všetko ok 🙂

lavinis
11. feb 2015

@janus495 ja som mala 8. a 9. tyzden kriticky a potom sa to zacalo trocha zlepsovat. Uz mi nie je zle celý den Uz ma to prepadne sem tam pocas dna.

lavinis
11. feb 2015

Mam kamosku v 15.tyzdni a ona okrem unavy nema ziadne priznaky a babatko je ok🙂

janus495
11. feb 2015

@lavinis áno, každé tehotenstvo je iné...asi skočím na sono už tento týždeň pre pokoj v duši

lavinis
11. feb 2015

@janus495 hej...to cakanie je vecne. ..

lavinis
12. feb 2015

@janus495 vyzera ze je to uplne normalne aj skor ako v 10 tt🙂
Zakladatelka témy bola nakoniec ok
https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/uplna-strata-tehotenskych-priznakov-v-10-tyzdni-2/

eri28
12. feb 2015

mozete ma pridat do sukromnej skupiny nemam ju na mk.