icon

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015

mamulienka30
29. dec 2014

Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
mamulienka30
autor
4. jan 2015

@denuss no dlho by ju to tam spavat ani nebavilo, po case by uz dostavala kopance od surodenca 😅 😅 No uvidime, co bude, ked z tych nasich najmladsich spravime starsich surodencov.

denuss
4. jan 2015

@lulutsija nasa ma okolo 10kg ale bude si musiet tiez nejako odvyknut...je mi to luto, ale keby si mala vybrat urcite by to bol surodenec 🙂

denuss
4. jan 2015

@mamulienka30 ty si nahodou nekojila v niektorom z tehotenstiev? 🙂

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@denuss - no kojim este teraz, ale uz tieto dni ho odstavim, aj tak cuca uz len pred spanim a rano trocha. Mam prilis citlive bradavky a velky je uz dost, nechcem oberat babo o ziviny. Starsie deti maju 5 rokov rozdiel, tam nebolo o com s kojenim uz 😀

denuss
4. jan 2015

@mamulienka30 aj pre mna je kojenie dost neprijemne 😒 a rada by som, aby som mohla malu v lete nechat s nasimi aj u svokrovcov...a aj nocneho budenia uz mam dost 🙂 ty to odstavenie zrejme neberies ako nejaky problem 🙂 to ti zavidim, nasa je zavislacka a pyta aj 15x za den...preto by som bola rada keby mi kvoli hormonom odislo mlieko same, no take stastie asi nebduem mat...

mistisa
4. jan 2015

@denuss dakujem 😉 ja mam kontrolu 13.1 my sme po umelom takze ja mam kontroly urcene s centra.😉 😉 aby sa potvrdilo ze je tam kde ma byt to uz sice vieme lebo som bola koli spineniu na kontrole skor. Tak uvidime. 😉 Vam sa prirodzene podarilo?

rebeka6
4. jan 2015

@mamulienka30 Noooo tak bud v kludee 🙂 Vsetko to bude fajn uvidis ;) Mne bolo zle celkom dost asi po 3-4 dpo , preto som si myslela ze to niecim bude .....🙂

mamulienka30
autor
4. jan 2015

@denuss - tak ja som mu to uz v roku zregulovala len na vecerne+nocne+ranne a tak teraz uz dlhsie spi celu noc tak hadam nevadi uz, uz aj obcas zabudne, tak je asi aj ten spravny cas.

mistisa
4. jan 2015

@lulutsija najkrajsi darcek co? Chcete dievcatko?

mistisa
4. jan 2015

Baby burske oriesky v tehotenstve? Ja som mala hroznu chut asi 10 som zjedla.

lulutsija
4. jan 2015

@mamulienka30 to mi je jasne, uz sa to nosenie snazime presmerovat na otca, tak hadam rychlo pochopi, ze ja ho nosit teda rozhodne nebudem...je to ale tazke, aj pre mna

lulutsija
4. jan 2015

@denuss inak nas maly este papa raz aj v noci a skoro rano, ja budem zachvilu jak matoha, unavena, nevyspata, no bude to zaujimave 🙂

lulutsija
4. jan 2015

@mistisa ano, chceli by sme dievcatko, nech to mame do paru 🙂 tak duuuufame, ze sa to tak podari, ale ked nie, nevadi, hlavne nech je zdravucke, to je naj.

mistisa
4. jan 2015

@lulutsija urcite an.my tiez budeme radi kedby bol chlapec ale nech je cokolvek len nech to uz konecne vide 😉 😉 hlavne nech je zdrave 😉 ako,pises 😉

lulutsija
4. jan 2015

@mistisa urcite to vyjde 🙂 drzim velmi palceky 🙂 a inak tie burske oriesky vobec nevadia, daj si vsetko, na co mas chut a zas nezjedla si kilo 🙂

mistisa
4. jan 2015

@lulutsija no ved jasne hovorim to bolo trocha. A zas niesme chore. Sme tehotne 😉 😉 takze co si telo vyziada to potrebuje.nase mamy jedli vsetko a sme tu zdrave a v pohode 😉 dakujem moja moc.aj tebe drzkam palceky 😉

bandikovajana
4. jan 2015

Čaute baby mam na vas otázku. Ja som mala 9.12 kyret a stále mi neprišla mrcha prvá od tedy. raz sme si nedali pozor asi 20 dni po tom a mam strach ze ci to nebola chyba myslite ze sa da tak skoro otehotnieť ? Myslit ze by to bolo vporiadku ?

red_kika
5. jan 2015

tak babulky, termin u lekarky 23.1. 🙂 to si teda este pockam ach jaj..ale aspon uz budem v nejakom 8tt co uz by malo byt vidiet aj srdiecko, tesiiim 🙂

denuss
5. jan 2015

@mistisa ja som sa dobre sekla ked som ti pisala, ze koncom februara 🙂 ved to by som sa zblaznila dovtedy...koncom januara 🙂 ano prirodzene, aj prve aj druhe dietatko na prvykrat...

denuss
5. jan 2015

@mamulienka30 to mate fajn..ja som znizila pocet kojeni ako som zacala prikrmovat ale okolo roku ako isli zubky sa to uplne pokazilo...tak to budeme musiet zvladnut teraz...inac ked kojim tak ma vzdy rozboli brucho, inak ani velmi nebolieva, tak sa trosku aj bojim...

mamulienka30
autor
5. jan 2015

@red_kika - tak ja mam termin teraz uz buduci utorok, len sa bojim, ze este srdiecko nebude, to budem len 6tt+2 teda uplny zaciatok siedmeho tyzdna... neviem neviem no... tato kalkulacka je inak perfektna

http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c...

mamulienka30
autor
5. jan 2015

@bandikovajana sprav si testik a uvidis, mozne je vsetko, preco ste nedali pozor 😕

denuss
5. jan 2015

@lulutsija ja som tiez na tom tak...v noci 3x hore, spim s malou poobede a aj tak som vecer o 20tej uz taka unavena, ze mam co robit...prve tehotenstvo som strasne vela spala, az nechutne vela, teraz to budem musiet zvladnut bez toho, inak ist von je fajn nahrada a zdrava 🙂

mamulienka30
autor
5. jan 2015

@denuss - kojenie a stimulacia bradaviek sposobuje stahy maternice, nie vsetkym ale vela zenam, pokial ale ta boli brucho tak je jasne, ze by s tym trebalo prestat 😖 Babatko ma teraz asi prednost pred starsim surodencom, aj tak si uz kojila nadhernu dlhu dobu.

denuss
5. jan 2015

@red_kika ja pojdem este trosku neskor, lebo nechcem riskovat, ze by to srdiecko este nebolo, neviem dokedy sa musi objavit...ale vydrzime to nejako...ja som sa rozhodla to dovtedy nevraviet nikomu ani mojej mame a to je najtazsie pre mna a ak mi bude tak zle ako 1x tak to asi neskryjem pred nou...joj ona by sa tak tesila ale musim vydrzat..

denuss
5. jan 2015

@mamulienka30 ze ☹ tiez si myslim...no nic zacnem redukovat hned dnes ☹ ani neviem ake umele kupit..

mamulienka30
autor
5. jan 2015

@denuss - normalne babylove 1-ku nas maly ma tiez rad mlieko a uz ho pije par dni ako som zistila, ze cakam babo som mu uz prso nedala, teda dala ked bol uz velky tlak v prsniku, ale vlastne len raz za dva dni si teraz trochu cucne a uz ho to ani moc nezaujima. Zavisi kolko toho bude pit, mozes aj mandlove mlieko davat, tie trojky a stvorky umele mlieka su podla mna len marketingovy tah, ako tahat s rodicov peniaze donekonecna a je to strasne presladene 🙄

mistisa
5. jan 2015

@denuss chacha nevadi 😉 v pohodke. Jej to je super to je ako moja sestra ta tak isto. Stastne to zeny. Kiezby to aj u nas tak islo. Nuz ale nejde uz 7 rokov sa snazime aspon o jedno. Aj kedby viac nebolo,budeme vdacny moc aspon za jedno.setra tiez ani nevedela a cakala malu a teraz ze tak za rok skusime braceka a uz jej nedosla mrcha takze o rok skor ako chceli a uz je maly na ceste 😉 😉

denuss
5. jan 2015

@mamulienka30 ty si taka zodpovedna a skusena maminka, som velmi rada, ze som s tebou v skupine 😉 uz vcera si nasmu babu pomohla, ako si pisala, ze nic nad 10kg nenosit..ja ked som brala na ruky dcerku tak som vedela, ze to neni dobre, ale som si vravela ved len teraz na chvilu a tak..a odvtedy som ju nedvihla a dnes sa uz ani nepyta, pekne za ruku chodi so mnou...tak aj s tym mlieckom to mozno bude lahsie ako si myslim...a co stoji to mliecko?lebo ked som robila v lekarni tak nutrilon aj 20e stal...to je celkom slusna palka, ked doteraz sme to mali zadarmo 🙂

mamulienka30
autor
5. jan 2015

@denuss - nie neboj neni drahe mas to 95 centov na liter zarobeneho mlieka, je to jedno z najlacnejsich, pritom co sa tyka kvality velmi dobre 😉 Skvele, ze mala zacina chapat, ze sa nieco zmenilo, o par tyzdnov ked porastie brusko ti ho bude chodit hladkat a bude ta opatrovat 😵 Hlavne s odstavovanim - netreba sa toho bat, nie je to boj, je to prirodzeny proces, neodstavuj zo dna na den, ale kludne to redukuj aj mesiac den po dni trosku menej, nechcete mat s toho sok ani jedna ani druha. Ja mam na bradavkach naplaste a hovorim malemu, ze ma prsia bolia 😅 Tak mi chodi fukat 😀