Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Su tu uz nejake buduce mamicky s tymto terminom? Ja som si dnes nasla dve ciarky, tak dufam, ze nie som jedina, termin vychadza priblizne 6.9.2015

@mamulienka30 myslela som ze tak skoro ovulka ani nebude
@mamulienka30 ake naplaste? 😀 ako obycajne naplaste?to je finta na maleho? 🙂 ja to asi skusim s rozptylovanim zatial, ale chcela by som s kojenim skoncit aj skor ako do mesiaca, mam strach kvoli tym bolestiam...vycitala by som si ak by sa babu nieco stalo...
@denuss jasne ked mas bolesti, ries to co najskor. Na druhej strane pri dalsom babu je roztahovanie maternice intenzivnejsie, mna cely cas brucho boli a myslim, ze je to v poriadku, aj ked je to intenzivne dost. A ano obycajne naplaste s disney figurkami, este mi ich poctivo kazdy den prelepuje, ze to boli 😀 Ale myslim, ze do konca tyzdna bude odstaveny nadobro.
@mamulienka30 mna okolo ms strasne bolelo brucho cele dni aj som myslela, ze prisla lebo som aj krvacala ale strasne strasne slabucko...ale uz ustupili aj bolesti, len obcas trosku citim podbrusko...no ked dlhsie kojim tak rozboli vzdy..no s vami to vyzera super, ale ja ked nechcem dat mojej tak place ☹
@denuss verim ze ano dakujem. 😉 mame taku opatrnu radost lebo sme sa ani raz nedostali k srdiecku. Prve dva vklady boli negativne a druhe skoncili potratom a nikdy srdiecko nebolo. Tak ked uvidime srdiecko asi budem plakat od stastia 😉 a uz to bude opat krok vpred 😉 ale verim ze tento krat az do stastneho konca a ete stastnejsieho zaciatku 😉 a vsetky 😉
@mamulienka30 podla tejto kalkulacky mi vychadza TP 8.9 🙂 kazda jedna mi napise nieco ine hhe
@denuss - ja som tiez mala pocit, ze cervena sa blizi, no ale nedosla, nespinila som ani nic, tak je hadam babatko v uplnom poriadku. Ak mas taketo problemy pri kojeni fakt s tym sekni, nie ze by telo odmietlo plodik kvoli castemu dojceniu :(
@red_kika - ano ale tak ja viem presne kedy bola ovulka, tak som si dala podla toho termin menstruacie ako keby mam ovulku na 14-ty den a nie az na 19ty...tak poviem aj lekarovi... nech mi nepocita blbosti 😀
@mamulienka30 aha, no ja som mala na 11den ovu, a este k tomu mavamlen 24-26 dnove cykly
@red_kika - tak ak to lekar nevie, tiez ti blbo datum porodu vyrata... ja uz viem, ze to musim upravovat, lebo ma ku koncu budu stresovat, ja mam dlhe cykly cely zivot.
Ahojte, tak ja dufam, ze sa tiez mozem pridat a nic sa nepokazi...test mi vysiel pozitivny 2.1., zatial vyzera, ze aj pekne silneju, ale este je skoro tesit sa..PM som mala 25.11., ale trvala neuveritelnych 21 dni, co som aj riesila s DR, uz vtedy mi brala krv, aby sa vylucilo mimomatrenicove, ale hcg bolo vtedy nastastie negativne (4.12.)... Vdaka tomu teraz ani len netusim, kedy bola ovulacia a ani do akej miery je ten datum 25.11. smerodatny🙂...Dnes som si skusila aj ten digi-test spravit a ukazal 2-3, tak uvidime...Podla mna som asi otehotnela kratko pred vianocami, cize by to aj sedelo. Dr ma teraz objednala uz 14.1., tak som zvedava ci uz nieco uvidime a ci bude vsetko OK. Drzme si vsetky palce, nech nam to dobre dopadne.Inak uz doma mam jedneho onedlho 2-rocneho fesaka, takze partak by sa mu hodil🙂
@evelin1986 ahoooj vitam ta medzi namii. A verim ze bude vsetko oki 😉 ja som mala pm 26.11 a idem na kontrolu 13.1 😀 takze sme tesne 🙂 bola som minuly pondelok a bodecka uz bola tak uvidime. Ja som po ivf tak preto take kontroly.vidis clovek najmenej caka ze ztakeho cyklu cosi bude a je 😉 drzim palceky nech uz krasne vidno 😉
@mistisa Dakujem, aj Tebe zelam, nech sa konecne podari..ved si urcite dame echo po kontrolach..uz aby sa to rozbehlo. Tesim sa na tie debaty o priberani, puchnuti noh a meraniach velkosti a hmotnosti deticiek🙂
Dievčatá, chcem sa spýtať. ... vy už máte "vyrobnu" fazu za sebou 🙂 a ja by som sa chcela opýtať: Citili ste uhniezdovanie? A ak áno, ako dlho trvá taká uhniezdovacia bolesť? Ďakujem za prípadné odpovede 🙂
@evelin1986 no veru jooooj to bude kraaasne 😀 😀 uz nech to je 😉
@mamulienka30 joj ani nehovor...ale dnes to vobec neslo..mala plakala, mliecko sme kupili a vobec jej nechuti az ju naplo chudatko ☹ snad jej zachuti budem jej ho este skusat davat...nastastie uz ani kvapocka, ale najradsej by som s tym kojenim uplne sekla, lebo sa bojim..
@evelin1986 - ja som mala 26.11. poslednu MS... ovulka na 19-ty den... na teste bolo 3+ uz cez vikend, tak hadam vsetko dobre ide, kazdopadne tehu priznaky sillneju. Tiez mame dvojrocneho drobca, teda cez vikend bude mat 😉
@vierocka888 par jemnych krcov... ale... boh vie 😀
@denuss - hlavne bud trpezliva, ja to pre nu velka zmena. Chce to asi trosku casu.
@mamulienka30 Ďakujem 🙂 lebo veľa žien tu opisuje bolesti pri uhniezdeni a ja neviem či by som mala niečo pri tom citit 😀 možno som to prespala 😅 😎
@mamulienka30 moj bude mat 2 roky ten dalsi vikend🙂...a k tej ovulke - ja netusim, kedy bola...ako som spominala, menzes(ak sa to tak vobec da nazvat) som mala az 21 dni...Zacalo to spinenim a po 2 tydnoch spinenia este tyzden krvacania..takze tazko sa mi to pocita...🙂
@evelin1986 - no ty mozno uz budes tehotna pekne dlhsie a to spinenie bolo spinenie na zaciatku tehotenstva... som zvedava, co ti povedia po ultrazvuku. Hlavne nech je babatko tam kde ma byt. Ja od dnes za tyzden k lekarovi, ved ja to nevydrzim 😅
@mamulienka30 praveze by to malo byt vylucene, lebo ked som tak dlho spinila a krvacala, tak mi fr brala krv a hcg sa v krvi nenachadzalo...dokonca test som si robila aj 30.12. a vtedy bol este negativny. 2.1. uz pozitivny.
@evelin1986 - tak priroda robi obcas zazraky ;) Hlavne je, ze teraz testy pekne silneju a o par dni pozriete drobca ultrazvukom ;)
@mamulienka30 nuz, dufam, ze ho uvidime an tom spravnom mieste a aj s nejakou tou akciou...kiezby🙂
@evelin1986 ja idem uz o tyzden k lekarovi, tak som nervozna, ci to nebude skoro, ak nebude srdiecko tak ma porazi od nervov 😖 Aj sa stale pozorujem, ci prsia stale bolia a ci mi je dostatocne zle, aby sa dalo povedat, ze som ok a tehotna ako mam byt 😀
@mamulienka30 tak u mna je horsie, ze prsia ma nebolia, akurat mi je tazko od zaludka, ale aj to nie stale...a vzdy vecer mavam pocit ako pri menstruacii - stale beham na zachod, ci som nezacala krvacat...dufam, ze to bude na zdrave tehotenstvo stacit...naposledy mi nebolo voboec nic a aj to tak dopadlo. V juli som musela na kyret.
@evelin1986 mna bolelo brucho len prve dni, tak tri dni meskania mrchy a uz to prestalo, teraz citim ako keby som tam mala svalovicu, ale uz neboli nastastie, bolo to dost neprijemne. A ty nemysli na zle, prosim.
@mamulienka30 tak vies,nechcem mysliet na zle,ale,zial,na konte mam uz 2 potraty,cize pripravena som aj na zle..ale stale si hovorim,ze teraz by to mohlo vyjst...prve tehu dopadlo zle,druhe dobre,tretie zle,teraz je na rade to s dobrym koncom🙂 ved uz buducu stredu budem mudrejsia🙂

@mistisa moja strasne vam drzim palce...uzivaj si toto krasne cakanie a zrazu tu bude september a budes najstastnejsou maminkou na svete 😉