Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013
Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))
@arielka134 tak kludne mozeme od buduceho tyzdna 🙂
od zaciatku a po kazdej sprche (ked sa mi samozrejme chce) ja mam totiz pocit, ze vsetko, co ma privlastok tehu je s50% prirazkou
Babule dnes som bola u lekara a videli sme aj na obycajnom ultrazvuku taky hompalajuci sa pipik 🙂 Takze bude Ivanko jr. po ockovi.
Takze aduuus mozme skusit bud. tyzden ist cvicit kedze vysledky boli OK
@arielka134 parada, gratulujem k chlapcekovi. aj ste chceli skor chlapceka? 🙂
Mne to bolo uplne jedno a poloviciak sa smial, ze dievca da do cirkusu :D Takze on chcel chlapca, a ja som tak nejak citila, ze to bude chlapec. Len neviem co teraz budem robit s fusakom Hello Kitty :D
@arielka134 :D mozes urobit bartera s niekym, kto ma chlapcensky fusak a nakoniec caka dievcatko 🙂 a ako maly? kopka uz, stucha? 😀 ku ktoremu gynekologovi chodis, ak sa mozem spytat? a ake s nim mas skusenosti?
No asi pockam kym nejaka kamoska bude cakat slecnu. No malinky sa ma dobre, som sa smiala, ze som nevidela ziadnu hlavicku, nozicky len visiaci pipik a gulky :D Neviem ci kope kedze ma este nikdy nic nekopalo, ja cakam ze to nejak zaklope alebo nieco, podla toho co mi mamka opisovala tak neviem, ja mam pocit, ze to sa mi creva hybu. Ja chodim ku Pacutovi na Tahanovce a som s nim velmi spokojna.
@arielka134 super tak mozeme,tesim sa ze vsetko je ok 🙂
@arielka134 ahoj, vies co, neviem ci pojdem zajtra, lebo som cely vikend malovala byt zas...a vsetko ma boli :/ momentalne som strasne unavena..no neviem ako zajtra
no Oks tak daj vediet zajtra pocas dna ja urcite pojdem, lebo sa citim taka lemrava 🙂
@arielka134 asi skor nepojdem, lebo zajtra este musime preniest postel a nejake veci...takze budem mrtva :D :D :D...ale o tyzden urcite
@arielka134 ahoj, bola si cvicit? ako bolo?
Noooo musim sa priznat, ze som nebola. Nedalo sa v praci som skoncila neskor a nebola by som to stihla, takze si pockam na buduci tyzden aby ssme sli spolu :p
@arielka134 : D:D :D okej ,dufam ze uz buduci tyzden to vyjde :D
Ahoj,asi to tu nepartri ale, chtela jsem vam jen nabidnout kontakt na velice dobrou kartarku,dela vyklady i po emailu. Dala mi na ni kontakt kamaradka,jelikoz jsem malo duverujici osoba a musim rict ze jsem cucela. Vedela vse o me minulosti a jeji vestby se plni. Jeji email vestbamartina@seznam.cz
takže tripple test dopadol na výbornú 🙂
@arielka134 tak ako zajtra, ideme ?
No ja si pobalim veci, ideme zajtra na ten 3D ultrazvuk, tak dufam, ze vsetko bude OK, uz si tu raz pisala tvoje tc, hod mi ho pls do spravy a ja ti zajtra napisem sms, ale chcem ist
@arielka134 ahoj, no ako bolo na ultrazvuku? U koho ste boli? Potvrdili vam pipika? 🙂
@arielka134 ahoj, ako bolo na ultrazvuku? Pipika vam potvrdili? 🙂 Nejake video alebo foto ste si so sebou odniesli? U koho si bola na ten 3D?
Ahoj, no boli sme. Pipik potvrdeny :D bola som u Dosedlu, som bola v soku, ze taky mlady a uz je primarom kliniky. No vsetko je vraj OK, len ma prekvapilo, ze mi vravel, ze moj gynekolog ma mal poslat na ten ultrazvuk na downov niekedy& v 12 tt co ma neposlal, ze teraz to uz nevie tak povedat. Ale tak co som mala ten tripple test tak tam to vyslo negativne tak hadam vsetko OK
Baby, nepoznate niekoho kto robi s Zepterom?
@arielka134 nepoznam, ale v kuse mi vyvolavaju ze som vyhrala :DD
Baby, ktore ste uz boli na morfologickom usg v 20. tyzdni, kolko ste platili a u koho? Odniesli ste si so sebou nejaku foto alebo video?
No ako som pisala v Saci a platila som 35 e, fotka ziadna lebo moje babo stale vytrca len zadok, takze fotku zadku som nechcela 🙂
Ahojte baby, ako sa Vam dari? Citite nebodaj uz nejake kopkanie. Ja nejak nic, furt mam pocit ze bud nic, alebo creva. Nejak sa mu bud nechce alebo ja som tak zaneprazdnena, ze to necitim. Vcera som malinkemu kupila prve dupacky , take rozkosne 🙂 Nedame nejake stretko?
@arielka134 ahoj. tak ja som do 17. tt tiez mala len neiste pocity akoby v crevach, ale 17+0 presne male po prvykrat uplne jasne a jednoznacne krasne zacalo kopkat, a odvtedy je to coraz vyraznejsie, rozsirenejsie a v priebehu celeho dna sa ozyva. ale to je individualne, takze este tomu daj cas a zbytocne sa nestrachuj, u lekara a na ultrazvuku ste mali vsetko ok, a to je hlavne. 🙂 co sa stretka tyka, sla by som, len som stravila par tyzdnov v nemocnici a teraz mam doma nariadeny prisny kludovy rezim, co najviac na lozku a co najmenej na nohach a dokonca aj sedenie minimalizovat, takze skor sa asi nebudem moct zucastnit. ☹
@arielka134 ahoj, tak ja tiež ešte pohyby necítim 🙂 predvčerom som bola v poradni, urobila mi iba krátky USG, všetko je v poriadku 🙂 a tak čakám, že každú chvíľu by už mohlo začať kopkať :D čo sa týka stretka, tak môžeme 🙂

@havefaith snazim sa len nie vzdy sa to da :D.... a co sa tyka strii...tak tusim pred dvoma-troma tyzdnami som ich objavila...ja som sa zacala natierat len chvilu predtym..a to som uz pocitovala svrbenie...a nedoslo mi ze je to kvoli nim sviniam :D... ale na tom gs mamastrie pise ze aj na existujuce strie...tak mozno to pomoze