icon

Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013

aduuus
4. apr 2013

Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))

arielka134
20. aug 2013

🙂 jasne v pohode , potom sa ozvi ci vyhovuje

aduuus
autor
20. aug 2013

@arielka134 ok diky moc 🙂

aduuus
autor
20. aug 2013

@havefaith @arielka134
@tanickaskorokubikova
@reni1512
caute baby, potrebujem poradit alebo ako to nazvat :DD.... niektore z vas zbezne,niektore viac...viete ze mi to vo vztahu teda vobec neklape a je to na prd... a dnes padla taka tema, ze meno dietata. a priatel bez vahania ze jeho priezvisko...na co som ja oponovala, ze nie, lebo ja sa volam inak nie sme zosobaseni, a teda aj mala sa bude volat po mne ! navyse vravim, ze sme sa o tom uz davnejsie bavili, tiez som hovorila to iste, vtedy ukoncil debatu, ze to budeme riesit az to bude aktualne. samozrejme sa na tuto debatu vobec nepamata a tvrdi mi ze som sa s nim o tom vobec nerozpravala, ze si vymyslam !!! - toto robi poslednu dobu vzdy, ked ide o nieco, co mu nevyhovuje, vzdy mi tvrdi, ze som mu nepovedala, nerozpravala sa s nim , neriesila atd... no a teda, ked som si stala za svojim, ze mala bude mat meno po mne, tak sa urazil a nasraty odisiel z cakarne u lekarky kde sme boli....ja ked mam pravdu povedat, stale viac a viac pochybujem o tom, ze my dvaja spolu ostaneme, a aj preto chcem aby mala mala po mne priezvisko, nie po nom....co vy na to? ako by ste to riesili???

reni1512
20. aug 2013

@aduuus zlatik ty si mamka ty rozhodujes, nemusis sa s nim o tom vobec radit, kedze nie ste zosobaseni, jednoducho mu to oznamis a hotovo.. pokial nebudes mat z matriky papier ze je otec oficialne s jeho priezviskom, automaticky dostava tvoje, dokonca ja co som rodila v novej tam to ani nevyzadovali, mala mala na rucke oznacene moje priezvisko, tam sa nepytaju ci otcove ci matkine.. tak ako sa vola matka tak aj dieta.. ale na tvojom mieste, kedze vidim akeho mas partnera, volim priezvisko tvoje. 🙂 drzte sa a od neho asi co najdalej

tanickaskorokubikova
20. aug 2013

@aduuus presne ako pise @reni1512 jeho sa nikto pytat nebude 😀 vobec to nemusis riesit 😉

aduuus
autor
20. aug 2013

@reni1512 tak ja som uz dlhsiu dobu rozhodnuta, ze mala bude mat moje priezvisko....myslim si, ze je to jednak omnoho praktickejsie co sa papierovaciek a uradov tyka, nakolko nie sme zosobaseni, a po druhe, nevidim dovod preco by sa mala volat po nom, kedze nie sme svoji, a bohvie ci spolu ostaneme... akurat uz teraz mi je zle, ked si predstavim dalsie hadky na tuto temu :/// dnes tusim vyslo z neho cosi take, ze ked tak, tak nech si "to" -neviem co mal na mysli - vybavujem sama...a potom odisiel :D

aduuus
autor
20. aug 2013

@tanickaskorokubikova tak vies, riesit, neriesit,...jasne ze musim, je ti jasne, ze sa neuspokoji s dnesnym koncom debaty... :( a pride dalsia a dalsia a hadka za hadkou, lebo ja neustupim v tomto

reni1512
20. aug 2013

@aduuus no on myslel priezvisko, ale to sa bez neho vybavit neda 😀 cize.... mas aj ty argument, neries ho, daj to co chces ty, on to dieta nevynosil ani neporodi, on sa len podielal na ,,vyrobe" 😀

aduuus
autor
20. aug 2013

@reni1512 ved ano ano, planujem dat iba moje, len uz teraz mi je zle pri predstave dalsich hadok...a chcela som vediet nazor aj inych... a som rada, ze mi davate za pravdu :DD

aduuus
autor
20. aug 2013

@reni1512 inak ako malinka? zavidim ze uz ju mas doma 🙂

reni1512
20. aug 2013

@aduuus zlataaaaaa 🙂 vies co :D z 2700g mame 4kg 😀 dnesnym dnom 😀

aduuus
autor
20. aug 2013

@reni1512 ci pana 🙂 rastie ako z vody 🙂 super

aduuus
autor
21. aug 2013

@reni1512 @tanickaskorokubikova tak dnes sme mali rozhovor ohladne priezviska...a isiel na mna s tym, ze ako to bude mala vnimat, ak bude mat teraz moje priezv. a neskor AK sa vezmeme, tak bude mat jeho... /opacna varianta akoby neexistovala, ked som to podala ako argument ja/ a ze ano sice to medzi nami nie je ruzove, ale dufa, ze prave ked sa mala narodi, tak to bude medzi nami lepsie, a ze ak urobim tento ustupok, tak mozno prave preto to bude lepsie, lebo mu dokazem ze mi na nom zalezi a ratam s nim do buducna...proste citove vydieranie... pritom on sam je toho isteho nazoru ako ja, ze nevie co s nami bude, lebo je to medzi nami na hovno....a vyjadroval sa stylom, akokeby ze ked nedam priezvisko po nom, tak nech nechcem vediet co mi povie, ci co... a AK je to jeho dieta, tak aky mam s tym prob,lem dat mu jeho priezvisko atd... ja neviem co mam robit baby :////

reni1512
22. aug 2013

@aduuus ...iba jedno moja NEUSTUPIT! to je len natlak na teba, on sa v zivote nezmeni, jedine ak by sa toto dieta narodilo z ,,cisteho zlata" Povedz mu ze ak sa RAZ vezmete tak vtedy dostane jeho priezvisko a take male dieta to urcite vnimat nebude...

bonnie1
22. aug 2013

@aduuus ja by som nekompromisne dala svoje priezvisko. ked das jeho a ako sama vravis nie je to medzi vami ruzove budes vzdy odkazana na jeho suhlas..napr. opustit krajinu. a co ty vies co ti zivot prinesie? ja poznam kocku mala mala jej priezvisko chvala bohu lebo cela rodina v zahranici on ju tyral tak pred nim utekala . kebyze ma jeho priezvisko tak by bola nutena ostat tu sama a ktovie ako by sa to skoncilo..ale to je extrem. ja sice vydata som ale kebyze nie urcite dam svoje..🙂

aduuus
autor
22. aug 2013

@reni1512 ved ja som mu to povedala...ale vies ked ja poviem opak toho co on chce....tak to je neplatny argument 🙂

aduuus
autor
22. aug 2013

@bonnie1 ked ono sa to lahko vravi, ale ja mam normalne strach co bude ked si urobim po svojom, co ma potom caka? ako sa ku mne bude spravat...atd

aduuus
autor
22. aug 2013

@bonnie1 @reni1512 takze baby asi som sa rozhodla definitivne,res.mi dopomohol..mame íst dnes na fotenie,chcela som take pekne tehu fotecky aj sama aj s nim a psikom..no povedal mi ze nikde nejde,ze je jo blbost,este nie sme rodina ze sa pojdeme fotit az sa narodi spolu,mam ist sama !!! Dobre????

reni1512
22. aug 2013

@aduuus adka moja...ser na takeho chlapa...obera ta o cas

aduuus
autor
23. aug 2013

@reni1512 nakoniec ti dosiel za mnou, ze ak to pre mna tak velmi vela znamena, tak ideme spolu...a ze ma lubi...atd...a nakoniec fakt isiel no :/ a mame pekne fotky, ...este tak o mesiac pojdeme znova, lebo este nemam moc velke brucho, tak niektore foto sa nedali urobit :DDD

arielka134
24. aug 2013

Adi a kde ste sa boli fotit? Kolko Vas to vyslo?

aduuus
autor
24. aug 2013

@arielka134 fotili sme sa v barci v parku a fotil nas moj kamos 🙂 cenu ti neviem povedat,to by si s nim musela dohodnut.

aduuus
autor
24. aug 2013
aduuus
autor
26. aug 2013

@arielka134 asi to nechame na inokedy ci? Pocasie nic moc..

arielka134
26. aug 2013

:D no ja to vidim tak, ze sa stretneme asi az po porodoch. No mne je to v podstate jedno ako to tebe vyhovuje

aduuus
autor
26. aug 2013

@arielka134 tak ako ked nevadi pocasie, tak mozeme aj dnes 🙂 kam pojdeme a kedy?

aduuus
autor
30. aug 2013

@arielka134 cau cau, vies co? normalne mi neda pokoj ten hunaty overal, co sme pozerali :DDD rozmyslam ze ho kupim :DDDD

arielka134
30. aug 2013

:D no hej ten bol krasny, pre lepsie rozhodovanie posielam kuponik http://cdn.system.ipapercms.dk/iPaper/Files/2c0...

aduuus
autor
31. aug 2013

@arielka134 jéééééééé diky :DD a to normalne mozem vyuzit? vytlacit a dat pri pokladni???

arielka134
31. aug 2013

nie je zaco 🙂
malo by to tak fungovat,aspon tak som to pochopila