Tehuľky z Košíc s termínom november/december 2013
Ahojte baby, nájde sa tu niekto kto má termín pôrodu koniec roka a je z Košíc? Občas by som rada pokecala aj s niekým kto má podobné "problémy" ako ja 🙂))
som v takej nejakej skupine, ze zlavy ci co na detske vyrobky a tam to davali mamicky
@arielka134 aha, ja len zato sa pytam, ze neze pridem tam k pokladni a budu na mna pozerat jak na debila ze co im to davam :DDD
no dufam, ze nie. mamicky pisali, ze to vyuzivaju
@arielka134 aha no, ja asi pojdem kupit ten overal 🙂 peknucky bol, len neviem ci biely, ci hnedy :DDD
Ahojte baby, poradte mi pls ktory kocik si mam vybrat myslim farby: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7040121...
alebo https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7040134... . Dakujem
@arielka134 zeleny 🙂
@arielka134 ahoj, inak ti viem objednat takyto kocik bexa b4x fashion white za 310,- hlboky+sportak+autosedacka alebo bez autosedacky za 275,-
je ale bez vajicka
konstrukcia moze byt biela, cierna alebo chromova
alebo si vies vybrat iny
@arielka134 • system rychlého zloženia a rozloženia
• Rozmery zloženej konštrukcie: 94/65/30 cm,
• Šírka zadnej nápravy: 65 cm.
• Váha konštrukcie: 8,4 kg.
• z odľahčeného materiálu
• rukoväť voľne nastaviteľná
• kolesa chromované
• funkcia hojdania s možnosťou blokácie
• nafukovacie kolesa
• predné s možnosťou aretácie, zadné s funkciou brzdenia
• osadenie vaničky + sedačky systémom klík -klak
• možnosť osadenia v oboch smeroch
Prevedenie hlbokej vaničky
• vnútro 100 % bavlna
• polohovateľná chrbtová opierka
• 5 bodové bezpečnostné pásy
• vnútorné rozmery vaničky: 78x37 cm,
Prevedenie športovej vaničky
• polohovateľná chrbtová opierka do rovnej polohy
• polohovateľná podpierka nôh s nánožníkom
• odnímateľné madlo
• rozmery opierky chrbta: 45x35 cm,
• rozmery sedacej časti: 25x35 cm,
• celková dĺžka lôžka: 95 cm,
• váha: 4,1 kg.
piemer pedných kolies: 18 cm
piemer zadných kolies: 27 cm
detský kočík BEXA B4x model 2012
V cene:
+ príručná taška vo farbe kočíka
+ nákupný košík do 2 kg + Pláštenka do dažda .
Dik Adi, ale uz mam doma ten zeleny, len ja som povodne chcela inu farbu ale ta ked dosla sa mi vobec nepacila tak som si vzala ten zeleny. Sranda ako som od riflovej modrej dosla k zelenej 🙂
@arielka134 zelena je fajn 🙂) tiez budeme mat zeleny :D
http://zuzanapavlikova.blog.sme.sk/c/181613/Ja-...{%2210151844568786591%22%3A487375224523}&action_type_map={%2210151844568786591%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map={%2210151844568786591%22%3A%22like_clanok_dole_blog%22}
Celkom zaujimavy clanok o odbere pupocnikovej krvi
@arielka134 ahoj, ako sa mavas? co nove?
@aduuus ahojky, a ta pomaly od 9.9 na materskej ale ta vkuse niekde lozim rozmyslam ci by som uz nemala na riti sediet bo mi dakde v meste odtecie plodovka ta bude fasa :D Maly nam rastie poriadne, som bola v pondelok na poradni u mojho gynekologa vlastne posledny krat a od bud. tyzdna budem chodit do porodnice. Malicky ma uz teraz vraj 3300 co som ja mala pri porode taze to bude velmo zaujimave, ze mozno aj cisarakom budem ked takto budeme dalej rast.
A ty ako?
@arielka134 fuha fuha, fajne ti narastol :D no ja idem v piatok na prietokovy usg do porodnice, a v pondelok idem do poradne. pred dvoma tyzdnami sme mali 1500g tak uvidim kolko sme narastli 🙂 ja este stale v robote...ale uz sa aj tesim ked ostanem doma :D
ta ja sa doma strasne nudim, aj teraz rozmyslam ci nejdem pozriet kolegyne na ten veltrh do steelky :D No hej vo mne riadny valibuk rastie, a tak sa poveceroch mrvi az mi je z neho smiesne :D
@arielka134 no co sa pohybov tyka...tak sice je mala ale dava mi zabrat fajne :DDD a tiez hlavne ked si lahnem ze idem spat...inak v noci spavat neviem :/ uz zacinam byt unavena. a ja uz sa tesim ze sa budem doma nudit ::DDDD
Burza detského oblečenia a detských potrieb
Rodinné cenrum STONOŽKA v spolupráci s miestnym úradom Staré mesto organizuje
Jesenno zimnú burzu detského oblečenia, topánok a detských potrieb 9.10.2013 od 15.00 na Hviezdoslavovej 7 v radničnej sále.
PRAVIDLÁ PRE PREDÁVAJÚCICH NA BURZE
1. Predávať môžu iba mamičky a oteckovia (teda dospeláci) len ako fyzické osoby.
2. Firemné zastúpenie, ani propagácia tovaru v akejkoľvek podobe nie je dovolená.
3. Každý predajca si tovar predáva sám.
4. Organizátor nepreberá zodpovednosť za prípadnú stratu tovaru na burze, alebo finančné nezrovnalosti počas predaja.
5. Na burze sa môže predávať: detské a tehotenské oblečenie, detská obuv, nepoškodené a čisté hračky, športové potreby, kočíky, autosedačky a iné detské a kojenecké potreby.
6. Predávajúci sa musí dopredu prihlásiť! Registrácia prebieha mailom na natalia@mcstonozka.sk al tel: 0908 383844 Do mailu treba napísať celé meno, mailový aj telefonický kontakt!
7. Poplatok za predaj je 2eura , ktoré stačí zaplatiť na mieste.
8. Predajca bude mať k dispozícii stôl a stoličku. Môže si pripravovať veci 1hod pred začatím aj po skončení burzy.
9. Napíšte do mailu ak chcete plagáty – na propagáciu burzy napríklad v škôlke.
Na ďalšie otázky vám radi zodpovieme
mailom: natalia@mcstonozka.sk alebo telefonicky 0908 383844
@lavazzake Ahoj...2.12. mas termin? 🙂
@nicoolka051 ahoj, áno, mala som mať termín 2.12., ale tak neskoro odpovedám preto, že sme dnes prišli s naším pokladom z pôrodnice...Mala som plánovanú sekciu a lekár zhodnotil, že bude istejšie seknúť to už po ukončenom 38tt, takže sme sa nakoniec narodili 19.11...nebodaj aj ty máš termín 2.12.? Tak budem držať palce...
@lavazzake jeeej takze uz je po vsetkom? gratulujem a vela zdravicka vam obom prajem 😉 .....ja mam termin 2.12., tak som si myslela, ze s niekym budem odratavat dni, aby to ubehlo rychlejsie....noo a u mna to asi tiez vyzera na sekciu, v piatok budem mudrejsia..Kde si rodila?
@nicoolka051 ďakujeme...v Starej nemocnici...mali sme žĺtačku, tak sme si poležali dlhšie, ale ak si odmyslím strašný prievan všade (staré okná neskutočne prefukovali), tak nemôžem povedať zlé slovo, sestričky boli zlaté a aj keď mi nevyšiel nadštandard, tak mi na izbu nikoho nedali, no ja sa nemôžem sťažovať...a ty kam ideš rodiť?
@lavazzake aj ja idem do starej, dnes ma caka poradna, tak uvidime....a k tym oknam, neviem ci je lepsie ked prefukuju alebo ked sa nevetra a neda sa dychat...z Terasy som prisla s nadchou. Ako to zvladas po sekcii?
je to moja už druhá sekcia, prvé dva dni boli klasicky ťažšie, ale na tretí deň už úplne v pohode, fičala som... no to je paradox, že práveže sa veľmi nevetrá, aby neofúklo bábätká, poriadne sme okná otvorili na vyvetranie len keď zobrali bábätká na kúpanie, teda raz denne, zato aj cez zavreté bol prievan, ale vzduch to nevyvetralo...určite si do pôrodnice zober deku pre bábo, oni tam síce dávajú, ale jedna je málo, lebo v postieľkach je len matrac a na niečo bábo potrebuješ položiť a niečím prikryť...mne manžel doniesol aj čiapočku, pretože okúpané babätká vozia cez studenú chodbu, tak som ich vždy poprosila, nech jej po kúpaní dajú čiapočku...
@nicoolka051 je to moja už druhá sekcia, prvé dva dni boli klasicky ťažšie, ale na tretí deň už úplne v pohode, fičala som... no to je paradox, že práveže sa veľmi nevetrá, aby neofúklo bábätká, poriadne sme okná otvorili na vyvetranie len keď zobrali bábätká na kúpanie, teda raz denne, zato aj cez zavreté bol prievan, ale vzduch to nevyvetralo...určite si do pôrodnice zober deku pre bábo, oni tam síce dávajú, ale jedna je málo, lebo v postieľkach je len matrac a na niečo bábo potrebuješ položiť a niečím prikryť...mne manžel doniesol aj čiapočku, pretože okúpané babätká vozia cez studenú chodbu, tak som ich vždy poprosila, nech jej po kúpaní dajú čiapočku...
@reni1512 ahoj, az pred par dnami som si vsimla, ze si pisala este v novembri :D vobec som tu nebola...a dnes pozeramm ze admin zrusil tvoj prispevok, co nechapem vobec ze preco... :D no tak ja som uz po porode, mala ma vyse mesiaca :D narodila sa presne na termin, 23.novembra ;) mame sa celkom fajn, mozem povedat ze celkom "poslucha" :D akurat mame cystu na oblicke :/ tak sme na antibiotikach, v januari ideme na usg, tak uvidime co s tym.. :/ ty sa mas ako???
@aduuus ta coo moja s kojenim? mas laktacne krizy? ci mala zle papa? ja od asi 3 tyzdna doteraz kojim cez klobuciky...a mala vidis aka je 🙂 darmo zakazuju sestricky, ona nevedela papat normlane, smykala sa mi stale, lebo mam mensie prsia. Joj tak sa drzte, nech vsetko dobre dopadne! a akoze z coho to ma? aj ti to nejak vysvetlili?

@arielka134 a to odkial mas ten link?