Tehuľky zo Žiliny s termínom pôrodu 2011
Ahojte ..noo som zvedava kolko sa nas tu najde...🙂) ja mam termin na december,ak je vas tu viac zo Za, mozme popisat,postretavat sa..pokecat🙂)tesimsa🙂
Ahojte, byvala som na Solinkach, ale pred 2 mesiacmi sme sa s priatelom prestahovali na Hliny 8. Som este len v 10tt, zajtra idem k Paucinovi na vsetky tie odbery a dostanem matersku knizku. Dufame, ze vsetko bude v poriadku, babatko sme velmi chceli a konecne sa podarilo. pekny den Vam prajem
@beatrisss1 ahojkaj zlati 🙂 no jasne, ta sada nema chybu, ale pozerala som ju a maju ju na inych strankach aj lacnejsie 😀 kazdopadne ked sa dockam vyplaty tak to objednam 😀
@katkaza27 tak drzim palec, aby bolo vsetko ok 😉 to mas fakt este len zaciatok, ale neboj ujde to ani nebudes vediet ako 🙂 ja byvam na Hajiku - sme sa prestahovali s mm zo Soliniek kde sme boli v podnajme 🙂
Dievcata..ktore sa chcete ku mne pridat na cvicenie pre tehulky?
Bola som vcera aj s wierus a je to super,ponatahujete sa a dokonca,co som neverila aj zaposilujete..🙂
Je to na Predmestskej oproti dan.uradu v novom studiu pohybu a jogy ALMA /pozri alma.sk/ su aj na Facebooku🙂
Precvicuje tam fyzioterapeutka..cvici sa na fitloptach a na podlozkach..malo kociek o tom vie, je to nove...tak nech nas je viac.🙂))Byva to kazdu stredu od 17:45-18:45
A od augusta zacina pikates za plavarnou to je tiez super..🙂)
Tak tak, je to super, moc sa mi pacilo to cvicenie, clovek ani neveri aky je zleniveny ked nic nerobi 😅 😀
@beatrisss1 a co to stoji? 😉
3,50eur jeden vstup
nie som sice priamo zo ZA ale JA MAM TERMIN 7.8 a už druhe
Dievcata co radsej perinku ci zavinovacku???🙂)) ci oboje,ci???
Hned by som sla s Vami cvicit, ale by som asi rovno porodila 😀 uz ma vsetko boli, este aj ked chodim, citim sa ako balon, ktory ochvilu vzlietne 😝
kocky, nepoznate nejaku pani, co pecie krasne torty a za prijatelne ceny? budem potrebovat tortu na krstiny 🙂
@beatrisss1 ja sóm si zadovazila aj perinku aj zavinovacku, tak uvidime 😀
Ahoj..ano dajs i tortyodmamy.sk ja poznam jednu ktora viem, ze naozaj pecie velmi dobre a ma inspiraciu..Lydia Ciganikova z Krasnan, je to mama mojej byv.spoluziacky,mne piekla na svadbu..najdes ju tam a kopec dalsich..
viem ze take jednoduche pecie kolo 20-25euro, mozno aj za menej..ma tam ukazky..tak mrkni🙂
@beatrisss1 z Krasnan? parada 😀 odtial mame rodinu 🙂 dakujem za tip 🙂
Ahojte kočky. Ako vidím same Hliny, Solinky a Vlčince nič? Som tu iba sama, zatial? Ja mam termín 17.12 a druhe baby 🙂
ja som vlcince🙂
len tu moc neprispievam 🙂ale citam🙂
Cvičiť?čo je to cvičiť? ja musim len tak pianko chodiť a spinkť v posteli,ktorú mám ináč upravenú podloženu je to des no ale čo už závidim ženam,ktoré vynosia dieťatko bez problémov No a toto je už moje druhé zlatičko ,ktoré by sa malo narodiť11.11.2011Aj 5deti ale nie taketo tehotenstvo Bože vďaka aj za toto že si mi to dieťatko požehnal 🙂 🙂
@fordemirka ahoj, prosim ta, a kolko stoji to fotenie🙂 mozes mi poslat IP🙂 diky 😉
@blanco
ale, ved to nie je od seba daleko..prejdeme cez lesopark a sme tam🙂)) ty uz jedno dietatko mas,co?
@mgurnak
ahoj vies o nejakom foteni? ja tiez zhanam,ale akosi nic moc..mozes poradii🙂dakujem
ja som tiez nie zo ziliny ale som tam dost casto kedze tam pracujem poznam tam par ludi, a byvali sme tam, my mame termin zaciatkom novembra, vsetkym drzim palce, aby sme to zvladli v pohode 😉
Mozem sa pridať moc neprispievam ale rada sa pridam pokecat ja cakam v decembri termin skoro na vianoce Prve dieta vraj dievcatko chodim do ziliny na solinky mame tam rodinu ale som s Považskej Bystrice mam24rokov ale chceme sa prestahovat do žiliny možno niekedy Zilina sa mi pači
@beatrisss1 ahoj, poslem ti link na to fotenie do IP...aj cenu ze kolko to stoji...
@mgurnak jasne ..dakujem pekne🙂
Ahojte kočky, mozem sa k Vam pridat, aj ked nemam termin 2011? ale snad to bude uz 2012 🙂 akosi ziadna tema Zilina nie je aktivna... ☹
ahojte. neviete mi poradit, ci Paucin este berie pacientky aj ked su tehotne? dnes som skusala volat, ale nemohla som sa dovolat.
@afra o aky zanam USB sa jedna? nejake fotky babetka? kde sa to da urobit, aby mi spravili fotky z babatka? lebo moj gynekolog v TT mi este chcel spravit geneticke sono, ale ja som chcela ho mat u noveho gynekologa. dokedy sa musi urobit to geneticke sono..som teraz v 19.tyzdni. dskujem za odpoved
Ahojte tehulky aj ja sa k vám pridám ak môžem.síce nie priamo zo žiliny ale od hi.máte niektora termín 2.novembra?

@katkaza27
anoo odkial siii??? predstav s anam🙂