icon

Téma pre tehotné Bratislavčanky

lucillienka
18. mar 2008

skúsim založiť tému pre Blaváčky....lebo mám pocit že sa tu vrece roztrhlo s tehulkami...a aspoň si v rámci mesta vieme poradiť čo kde kúpiť a tak.... 😉

lucillienka
autor
20. mar 2008

presne presne....a keď budem mať na konci tehu 100 kíl uvidíme kto sa bude smiať posledný 😠

matinka
20. mar 2008

babulky, cez sviatky budem chodit na net sporadicky, tak vam chcem zalezat prijemne bruskovanie cez sviatky, maly prave kopka, to aj on vam chce zapriat 😉

ajciatko
20. mar 2008

matinka tak aj tebe oddychnite si poriadne nech ste plny sily na dalsi tyzden 🙂

wienika
20. mar 2008

caute tehulky...len pre info, zajtra(piatok) su obchody v rakusku otvorene.....normalny pracovny den....dobruuuuu a pohladkajte si bruskaaaaa 😉

lucillienka
autor
25. mar 2008

ahojte po sviatkoch kočky 🙂

tak som bola v sobotu cez sviatok v Shoppingu rakuskom a kupila som si hneď troje nohavice materské....super 🙂 v piatok budú skrátené tak sa vytešujem....

ako ste sviatkovali ? ja som chytila takú potrebu byť niekde v prírode ale zrovna bola hnusná zima, tak sme čučali doma ☹

ajciatko
25. mar 2008

luci a ake nohavice? riflove? mali velky vyber?

lucillienka
autor
25. mar 2008

ahoj ajci...no mali celkom fajn...ja som kúpila jedny rifle, jedny letné 3/4 biele plátenky a jedny dlhé sivé plátenkové vačkovky.....super....dokopy somplatila v prepočte len okolo 3000,- Sk

matinka
25. mar 2008

lucilienka, tak to pocasie za oknom ta teraz asi moc netesi, co? Ja mam inak jedny rifle a jedny cierne nohavice, zatial som vystacila, kamaratka mi dala cez vikend jedny take polo sportove nohavice a planujem si este kupit na leto platene.

lucillienka
autor
25. mar 2008

mati....no tak teraz čo sa spustilo tá snehová kalamita....katastrofa, ja som letný človek 😠

inak tiež si vravím, že s týmito troma gaťami musím vystačiť .... a v lete aj tak to istia len nejaké lahké šatičky 🙂 ešte si akurát musím kúpiť väčšie 🙂 spodné prádlo a plavky a hotovo 🙂

matinka
25. mar 2008

nekupuj si dopredu vela podprseniek, ja som si kupila na zaciatku 2 a uz su mi take akurat, takze musim ist pozriet vacsie...

lucillienka
autor
25. mar 2008

ja už si ani neviem predstaviť že budem mať ešte väčšie prsia...už teraz ich ledva vláčim so sebou 😀 mám už určite také štvorky - päťky....tak už by nemuseli rásť 😒

ajciatko
25. mar 2008

matinka ved ty uz na leto nebudes potrebovat letne nohavice, zu nebudes mat brusko....

lucillienka
autor
25. mar 2008

ajci...kamoška porodila v decembri....a ešte stále nosí tie jej tehu-nohavice.... 😉

matinka
25. mar 2008

ajciatko, ale co ak leto pride v maji? 😀

lucillienka
autor
25. mar 2008

no podľa dnešného počasia zasa leto tak skoro nepríde...snežilo...

matinka
25. mar 2008

to by mi aj vyhovovalo, aby som nemusela rodit pri 35 C 😝 , len nech je ako hovoris 😉

lucillienka
autor
25. mar 2008

mati....ja by som bola radšej za teplo....než takto v tejto zime mrznúť...brrrr

matinka
25. mar 2008

moja sestra bola tehotna s velkym bruskom cele leto a to bolo take riadne teple a hovorila, ze horsie uz ani nemohlo byt 😖

lucillienka
autor
25. mar 2008

august - september keď budem gulička ... sa budem len máčať v mori dúfam....ak sa budem cítiť dobre, chcela by som ísť s drahým na 2 - 3 týždne do Chorvátska a tam sa ochladzovať...

matinka
25. mar 2008

a to sa nebojis, v takom stadiu tehotenstva cestovat tak daleko? 😲 Ja si uz teraz neviem najst polohu a nie este o 2 mesiace niekde v aute...

ajciatko
25. mar 2008

luci no ja by som asi tiez neriskovala ist na dovolenku do chorvatska... ved to uz budes v pokrocilejsom stadiu a teplo vyvolava predcasne kontrakcie a moze aj porod..... Tehotne okolo 30 tt by nemali velmi chodit po slniecku a nieto sa este pri pomi clapkat....

lucillienka
autor
26. mar 2008

joj baby, keď ja si to ani neviem predstaviť ako sa budem cítiť s takým bruškom veľkým, to je pravda....ale ja taaak hrozne túšim po teple, mori....keď si predstavím že tento rok sa nebude konať až mi je do revu 😢

ale čo kvôli bábetku nevydržím.... 😉

matinka
26. mar 2008

luci, tak skuste nejaku skoru dovolenku, mozno by si to stihla 😉

lucillienka
autor
26. mar 2008

teraz som zasa ešte v robotke, ale lekárka sa mi "vyhráža" že ma pošle na PNku---netuším prečo--asi som rizikovka, lebo som už minulý rok potratila a som už stará koza 🙂....tak ak by ma teraz v piatok odporúčala domov, tak niečo asi vymyslíme 🙂

matinka
26. mar 2008

lucilienka, ty nevies, ci si rizikova? 😲 To si zisti a davaj si veeeelky pozor, nie je to sranda... a potom fakt ziadna dovolenka pri mori 😠

matinka
26. mar 2008

a to mas akoze kolko, ked si stara koza? 😀

lucillienka
autor
26. mar 2008

no v auguste 30 😀

matinka
26. mar 2008

fiiiha, to si az o 4 mesiace starsia ako ja 😀

lucillienka
autor