icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

chamomilllka
26. nov 2016

@adulatko1 dakujem! a ja mam presne tieto obavy .... nie sme sice prve ani posledne, ale isto to da zabrat :D

chamomilllka
26. nov 2016

@jlp kiez by!! syn je taky mamkin maznacik, tak dufam, ze to prenho nebude uplne strasny sok! ale treba dufat v najlepsie 🙂

lilianna1xs
26. nov 2016

Ja mám šťastie že nevraciam prsia má neuveriteľne bolia ale stále ich podsprchou masírujem troska mi to povolí lepšie sa cítim cez noc,som pribrala iba na brušku juhu ale poslednú vymýšľam čo by som jedla mäso Dajak nejde Domna som nafúknutá ako balón ,v noci chodím cikat 5krat až sami nechce,spím tak tvrdo a prebudíme sa nato že už musím ))))).piatok som bola u lekára 7tt už čakám kedy mi ubehne ten prvý trimester.

slimstar
27. nov 2016

@dominika_klara áno aj som trošku pribrala, všade aj v tvári, samozrejme prsia. Ale brucho nemám nejaké veľké, len večer, keď sa najem 🙂

barborka776
27. nov 2016

Žienky poraďte mi prosím už asi štvrtý deň v kuse ma neskutočne bolí brucho. V ten prvý deň som mala aj hnačku. Čo to môže byť? Pri dcérke som to vôbec nemala. Už je to na nevydržanie. Môj doktor pracuje najskôr až v utorok a objednaná som aj tak až na 6.12. ☹

nikus5490
27. nov 2016

Ahojte baby ako sa dnes cítite?? Ja som nejaka unavená... Zajtra mam ist na kontrolne sono dúfam že bude vsetko okey... 😉

olylili
27. nov 2016

Žienky včera som bola na pohotovosti mala som troška ružový výtok pozreli má že žiadne spinenie nevidia žiadne lieky mi nedali vraj mám ležať urobili sono srdiečko bilo podla usg som v 6+3tt mám aj mykozu tak neviem či aj z toho to môže byť nikdy som v tehu nemala žiadny ružový výtok vystrašilo má to

eleonora2705
27. nov 2016

Ahojte,tak asi sa k vam aj ja pridam,podla poslednej ms by som mala byt 5+2,uvidime podla sona ako vyde termin 😉

nikus5490
28. nov 2016

Ahojte dievčatá tak dnes je ten deň idem na kontrolne sono... Mam strach ci bude vsetko okey...

1aduliatko1
28. nov 2016

@nikus5490 neboj, všetko bude dobre...daj vedieť

lucik284
28. nov 2016

@nikus5490 držím palčeky, nech je všetko ako má byť.
Mne sa to už tiež kráti ideme v stredu a začínam sa toho trošku báť, keďže aj napriek duphastonu stále trošku špiním

diannna
28. nov 2016

Ahojte dievcata, tak dnes idem aj ja ku gynekologicke ci bije srdiečko. Uvidime. Zatial som nemala ziadne problémy nic. Som uplne Ok, keby ma nebolia prsia ani neviem ze som tehotna. Akurát moj problem su antidepresíva, ktore mam vysadiť no žiaľ nedarí sa mi

diannna
28. nov 2016

Dnes to čaká aj mna tak uvidime co povie pani doktorka

terez01
28. nov 2016

Ahojte, rada by som sa k vám pridala. Toto je moje druhé tehotenstvo, prvé bohužial skončilo smutne - MA v 10tt- v auguste tohto roka som podstúpila kyretáž, no a teraz som opať tehotná 6+00tt a dnes nám už blikalo aj srdiečko na sone 🙂 tak dúfam,že tu s Vami vydržím až do konca.

nenuska25
28. nov 2016

Ahojte baby, dneska rano som si nasla trochu krvi na papieri. Nebolo to nejako extremne vela, povedala by som, ze len minimalne, ale predsa.....som v 8tt+ 2. Bojim sa, pretoze je to moje prve tehotenstvo a mavam od zaciatku aj krce v podbrusku (zevraj kvoli roztahujucej sa maternici) a cca 3 dni ma dost boli chrbtica..... Pred chvilkou som bola na wc a ziadna krv sa uz neobjavila. Kontrolne sono mam o tyzden u mojej gynekologicky. Myslite, ze mam pockat alebo ist na pohotovost? Nechem panikarcit zbytocne....dik za rady

1aduliatko1
28. nov 2016

@nenuska25 ja by som počkala, ale ako by som začala špiniť, išla by som k Dr. alebo na pohotovosť...radšej xy krát zbytočne ako 1 x a neskoro

lucik284
28. nov 2016

@nenuska25 ahoj, ja som bola na pohotovosti, kvôli špineniu starou hnedou krvou. Potom som volala mojej dr, že či prísť na kontrolu skôr alebo tak ako sme sa dohodli cca týždeň a pol po pohotovosti, nechali sme termín tak ako bol s tým, že ak sa objaví ružová krv okamžite k nej alebo na pohotovosť. Drobné špinenie ako mám ja je vraj bežné u každej 3 ženy ale pokiaľ je to čerstvá krv treba ísť. Ja som na pohotovosti dostala lieky na udržanie.

nenuska25
28. nov 2016

Dakujem baby....jednalo sa urcite o cerstvu krv, ziadne spinenie alebo podobne......neviem, uvidim ci sa to bude opakovat pocas dna a ak hej tak pojdem na photovost..... nechcem naozaj hystercit, moze to byt cokolvek.....naozaj by som nerada mala missed abortion, ale clovek nikdy nevie co sa moze stat.....snad sa to uz neobjavi a o tyzden bude na sone vsetko ok.....

1aduliatko1
28. nov 2016

@nenuska25 jasné, že sa každá bojíme...ja beriem tiež lieky na udržanie, takže ja by som bežala na pohotovosť, keby niečo....

terez01
28. nov 2016

nenuska, ja by som na tvojom mieste telefonicky kontaktovala dr. a uvidíš čo ti povie, možno ťa bude chcieť skontrolovať .

terez01
28. nov 2016

nenuska 25 - inak ja som mala missed abortion a ja osobne som ani nevedela,že sa plod prestal vyvíjať, nemala som žiadne špinenie, žiadne bolesti, všetky príznaky tehotenstva som mala aj ďalšie 3týždne, kým sa to zistilo.. takže nestresuj a radšej kontaktuj doktorku-lepšie ako celý deň stresovať.

Ja som koli krvácaniu bola tiež tento piatok na pohotovosti, urbili mi utz a žiadny hematóm ani inú zjavnu príčinu mi nezistili, povedali,že to mohla byť prasknutá cievka,alebo sy miznúceho dvojčaťa. Dostala som lieky a poslali ma domov.

sunflower80
28. nov 2016

@nikus5490 neboj. Silno drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku

zuzacka16
28. nov 2016

babeny držím nám všetkým silno palce, aby sme boli v poriadku a mohli si v júli všetky gratulovať ku krásnym detičkám 😉 mňa dnes neskutočne ako keby kostrč bolí a pritom ani neviem z čoho, lenže v týchto dňoch som mala mať mrchu, tak ktovie, či to nie je aj tým, neviem.. @nenuska25 zatiaľ sa pozoruj a ak to budeš ešte raz mať alebo aj na nohavičkách tak buď volaj svojej gynekologičke alebo ihneď na pohotovosť..inak tvoj gynekológ by ťa mal vziať hneď, ak robí, ak aj nie si objednaná..držím palce

nikus5490
28. nov 2016

@sunflower80
@lucik284
@1aduliatko1 ahojte baby tak akurat som prisla od lekárky vyzerá to tak ze som v 6 tt co podla kramov by som mala byt v 10tt. Ale inak je všetko vporiadku 🙂 a ma vypisala na rizikové

sunflower80
28. nov 2016

@nikus5490 super, tak gratulujeeem. A preco ta dala na rizikove? Za ten rozdiel v tyzdnoch?

1aduliatko1
28. nov 2016

@nikus5490 to riadny rozdiel 4 týždne...mala si pravidelný menzes? ja mám rozdiel týžden a netuším prečo, keď som mala menzes pravidelný, aj ovu približne viem kedy bola...

nikus5490
28. nov 2016

@sunflower80 tak kvoli tomu ze pracujem vo fabrike a dviham ťažké veci a aj kvôli tomu ze sme sa snazili dva roky aj lieky beriem na udržanie....
@1aduliatko1 nemala som pravidelne kramy som mala pco

1aduliatko1
28. nov 2016

@nikus5490 tak to je jasné, že si teraz musíš dávať pozor...oddychujte 🙂

lucik284
28. nov 2016

@nikus5490 fuu riadny rozdiel, ale keďže pozerám, že PCO ako ja a nepravidelný cyklus, tak to chápem tiež som mala ovuláciu aj na 31DC. Tak teraz už len pekne doma oddychovať a nech pekne rastiete... kedy ideš znovu?

sunflower80
28. nov 2016

@nikus5490 tak uz mi to je jasne. Teraz sa hlavne setri, hladkaj si brusko a vytesuj sa z babatka