icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
30. nov 2016

Špinim od soboty a lekár má objednal až na budúci týždeň v stredu že má veľa jevto normálne? Veď sa zblaznim

lucik284
30. nov 2016

@olylili ak špiníš veľmi, tak behni na pohotovosť.

zuzacka16
30. nov 2016

@olylili ja by som už dávno bola na pohotovosti, takže šup šup nech niečo nezanedbáš 😉

sunflower80
30. nov 2016

@olylili a spinis hnedo alebo ruzovo? Ten Duphastone este beries?

olylili
30. nov 2016

@sunflower80 nič neberiem spinim ružovo a má aj kus pri čurani reže aj moc mám tmavú z ešte aj mykozu mám už mám fakt toho dosť aj prístup lekárov keď som začala špiniť šla som na pohotovosť nepríjemná lekárka má sprdla že načo som prišla že aj tak mi nič nedá no a šla som domov a spinim do dnes

sunflower80
30. nov 2016

@olylili to ma mrzi. A ta mykoza ti este nepresla? Mne po tom gynazole krasne ustupila. A ak ta reze aj pri cikani, moze to byt chyteny mocovy mechur. Skus sa v lekarni opytat,ci nemozes uzivat Urinal. To je na zapal mocaku. Vtedy byva aj krv v moci.

olylili
30. nov 2016

@sunflower80 ja som vzala jednu tabletu a len som sa viac rozšpinila

1aduliatko1
30. nov 2016

@olylili urcite zbehni na pohotovost. Hadam bude mat sluzbu schopnejsia doktorka.

olylili
30. nov 2016

@1aduliatko1 pochybujem som zhrozená som z východu a tam keby že idem tak hneď ma riešia moja sestra bola len v piatom týždni keď spinila a hneď ležala v nemocnici brala duphaston a ascorutin tu mi povedali že do 12 tt nič nerobia a žiadne lieky nepodávajú takže keby bola segra tu tak by dnes nemala ročnú dcéru

sunflower80
30. nov 2016

@olylili a to ti ktora doktorka povedala? Ja ked som bola teraz na tej pohotovosti tak mi dala rovno Duphastone. Povedala sice, ze teraz vela urobit nemozu, ale lieky mi dala. Skus tam skocit. Radsej ist tam 100x ako raz zanedbat. A povedz aj to,ze mas mykozu a tablety, ti robia zle. Ten gynazol je jednorazova mast

olylili
30. nov 2016

@sunflower80 na antolskej dubcakova a prečo duphaston? Si krvácala?

sunflower80
30. nov 2016

@olylili Dubcakova je asi najvacsia krava na Antolskej aku poznam. Ako sorry, ale nikto sa tak arogantne z lekarov nespraval ako ona, ked som tam pred 3,5 rokom rodila. Hej, mala som slaboruzovy vytok, tak som tam zbehla. Sluzila mudr.Bertoldova. Ale tam su mili aj ostatni okrem tejto. Teda to je moja osobna skusenost

renimac
30. nov 2016

@olylili na Antolskej odbili aj mňa, tiež nejaká ženská, nepamätám si meno. O 2 dni som ležala už v inej nemocke kvôli mimomaternicovemu tehu. Prišla som o vajcovod. Neskúsiš inú pohotovosť? Alebo Koch? Oni maju tiež.

olylili
30. nov 2016

@sunflower80 keď sa niečo stane podám na ňu sťažnosť

lucik284
30. nov 2016

@olylili ja som bola tiež na antolskej normálne na centralnom príjme, kedže som ešte nemala potvrdené tehotenstvo oficiálne tak najprv zobrali krv, hodinu sme si počkali na výsledok a potom nás poslali hore na oddelenie, tam bola dr. Krištufkova a bola som s jej prístupom spokojná, sama povedala, že sme dobre spravili, že sme prišli a to som špinila na hnedo nie na ružovo. A aj ona aj moja dr. mi povedali, že keď sa objaví ružová krv tak okamžite k lekárovi

olylili
30. nov 2016

@renimac no ďakujem pekne uz tam nikdy nepôjdem

renimac
30. nov 2016

@olylili A to som chcela niekedy na Antolskej rodiť... fakt skus inde, ja som išla vtedy do Kocha, lebo som sa už som do štátnej bála ísť. Mám na to veľmi zlé spomienky.

olylili
30. nov 2016

@lucik284 tak vidíš ja som dopadla inak ktovie či ten plod ešte vôbec žije

lucik284
30. nov 2016

@olylili treba dúfať vždy, určite by som teda skúsila inú pohotovosť, prípadne pokiaľ Tvoj lekár nerobí, tak niekto ho zastupovať musí, išla by som tam.

olylili
30. nov 2016

@lucik284 môj lekár robí len ma veľa tak mám prísť o týždeň

lucik284
30. nov 2016

@olylili inak nechápem aj jeho prístup, pokiaľ krvácaš ja by som nečakala a neriešila či má veľa. Mne dnes dr. znížila dávku duphastonu s tým, že ak začnem zase špiniť mám si ju vrátiť späť a že pokiaľ sa bude čokoľvek diať mám prísť a niekde medzi pacientkami ma vyšetrí. A to máva tiež vždy plno keď tam idem.

sunflower80
30. nov 2016

@lucik284 Ano Kristufkova je super. Nez som porodila,tyzden som tam lezala na rizikovom, takze som prisla s lekarmi trosku viac do kontaktu. Ona je jedna z naj. Inak ja som bola na Antolskej max spokojna. Okrem tej Dubcakovej

olylili
30. nov 2016

@lucik284 a ako a koľko si spinila? Vieš aj príčinu?

lucik284
30. nov 2016

@olylili ja som začala špiniť v sobotu, chvíľu tak riadne potom občas ešte po kvapke, mysleli sme, že mi po sexe praskla nejaká cievka, ale keďže som jemne špinila aj v nedeľu išli sme na pohotovosť, nebolo to ružové ale hnedé. No a od vtedy sem tam jemne zašpiním do dnes, ale to je tak, že max kvapka raz za deň, za dva. Príčinu sme na pohotovosti nezistili, ale predpoklad po dnešnej kontrole je, že sme prišli o jedno bábo, keďže na pohotovosti videla dva gestačné vačky a dnes už len jedno bábo.

olylili
30. nov 2016

@lucik284 jaj tak to áno je to z toho

jane1983
30. nov 2016

Dievčatá už je založená skupina rodim v júly 2017 tak ak chcete sa pridajte je to prehladnejsie a sukromnejšie ako verejne na fóre 😉

1aduliatko1
30. nov 2016

@olylili ach jaj. Ja mam tiez lieky na udrzanie. Dufam ze tvoje babo je silne a vydrzi v brusku. Ano vela dr.nechava prve tri mesiace na prirodu. Bud alebo.

olylili
30. nov 2016

@1aduliatko1 a aké berieš? Či spinis? A v ktorom si týždni?

juliane126
30. nov 2016

@renimac joj, dost neprijemne. Nemala si i ine priznaky? Napr. pichanie? To si musela byt v takom 7 tyzdni asi,kedze vajcovod je hruby 0,5 cm a v 8. ma uz embryo cez 1 cm. Ale aspon sa ti podarilo znovu otehotniet. Drzim palce nech toto tehotenstvo je ukazkove.

nikus5490
30. nov 2016

@olylili radsej fakt zbehni na pohotovost nikdy nevies... Ved ide o bábätko, mech si hovoria co chcu ale duphaston ti mali dat ja beriem od 4 tt