Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Pri prvom sme chceli vedieť čo to bude 🙂 teraz ako tak nadtým premýšľam, asi by som sa nechala prekvapiť 😀 ale cítim to teraz tak, že to bude dievčatko.. v prvom tehotenstve ma všetci presviedčali, že to bude dievčatko a ja som hneď od začiatku vedela (teda cítila), že to bude chlapec 🙂 a chlapec to aj bol.. Neviem ako vy, ale ja v prvom tehu som si kukala na internete všelijaké možné spôsoby, ako sa dá zistiť "po domácky" pohlavie bábätka 😀 nakoniec som došla aj s priateľom k tzv. čínskemu kalendáru na určenie pohlavia.. Najskôr som si tam počítala mňa, partnera, mojich aj jeho súrodencov, neskôr moju maminu atď a všetci sme vyšli! 🙂 viem, to nie je spolahlivé, ale aj mne vyšiel v kalendári chlapec a chlapec sa aj narodil 🙂 a teraz mi vyšlo dievčatko, ako to aj cítim.. Počíta sa to podľa lunárneho veku matky a mesiac počatia 🙂 skúste, aspoň sa pobavíte 😀
@krissmac ja som pri prvom mala od začiatku tušenie, že bude chlapec - a bol..aj podľa čínskeho vychádzal 🙂 teraz neviem zatiaľ, ale vychádza zase chlapec...ja by som chcela dievčatko do páru 😀 😀
@1aduliatko1 takže nie som sama 😀 už som si myslela, že som asi jediná, ktorá sa snažila vedieť skôr ako je možné, pohlavie svojho mimča 😀 aj ja by som chcela do páru, no pri mojich chlapoch mi je tak fajn, že aj keby to bol druhý chlapec 😀 ale teším sa aj na dievčatko, aspoň nebudem sama medzi chlapmi 😇
@krissmac ja som tiež pripravená na chlapca, aspoň nebudem sklamaná 🙂 🙂 chlap sa mi stále smeje, že budú v presile riadne 🙂 no nech má radosť...😀 😀 uvidíme, hlavne nech je zdravé
@krissmac mne cinsky kalendar tiez vysiel pri malej. Aj teraz nam vychadza dievcatko.
Este take babske povedacky, pri chlapcoch, ze byva menej zle. Alebo ze buduca mamina opeknie, dievca z krasy odobera.
Yyýy A trochu vedecky pohlad, ak k oplodneniu dojde co najblizsie k ovulacii, najlepsie v ten den, je vaacsia pravdepodonost splodenia chlapca. Naopak ak to bolo 3-5 dni pred ovulkou, dievca, lebo chlapcenske spermie neprezivaju tak dlho, lebo nemaju radi kysle prostredie v tele zeny. Ale su zasa mensie a rychlejsie, takze pridu do ciela zvacsa skor. Ale jasne ze to neplati na 100 percent.
@zuzacka16 http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p...
a ešte jeden , ale z toho sa ja neviem vysomáriť 😀
http://najmama.aktuality.sk/cinsky-kalendar-poh...
mne jeden ukazuje chlapca a druhý dievča, na prvé dieťa 😀 😀 a mám syna
1aduliatko1 ďakujem 😉 mne vychádza dievča a no ten druhý link, čo si dala, tak v tom mám tiež chaos 😀😀 môj by chcel mať chlapca prvého a druhé dievča..a keď som sa ho spýtala, že prečo v takomto poradí, tak mi dal odpoveď, že no veď predsa aby potom chlapec dal pozor na sestru 😅
@1aduliatko1 ďakujem 😉 mne vychádza dievča a no ten druhý link, čo si dala, tak v tom mám tiež chaos 😀😀 môj by chcel mať chlapca prvého a druhé dievča..a keď som sa ho spýtala, že prečo v takomto poradí, tak mi dal odpoveď, že no veď predsa aby potom chlapec dal pozor na sestru 😅
@1aduliatko1 jej tak podľa tohto, ak som ten druhý správne pochopila, mi v jednom vychádza chlapec v druhom dievča 😂 ale docela zaujímavé, inak včera mi kamoška hovorila, že po 13tt sa do dá zistiť pomocou sody bikarbony... ale vraj nevie či to na 100% funguje... ja som sa len zasmiala, že môžme vyskúšať a potom keď sa narodí uvidíme či to bola pravda 😂
@zuzacka16 tu som k tomu našla aj článok a videá
http://najmama.aktuality.sk/clanok/236613/domac...
@zuzacka16 môj sa smeje, že bude chalan...a že baba by ho viacej stála - šatičky, maľovatka a tak 😀 😀
@lucik284
tak zo srandy to potom skúsim s tou sodou...pri prvom som to neskúšala 😀
@1aduliatko1 ano s tou sodou som to pocula aj ja. Ale ci je to pravda, to netusim. Hovori sa aj, ze ked ti voac chuti sladke, bude to dievcat, ak slane a kysle, tak chlapec. No ja mam tusaka,ze u nas to bude teraz chlapec. Nie kvoli chutiam, ale mam ten pocit. Pri dcerke som o nej automaticky od zaciatku hovorila v zenskom rode a teraz zase automatika davam muzsky. Tak som veeelice zvedava. Ale je mi to v podstate jedno. Len nech je zdrave
Babulky vsetkym gratulujem ani sa nezda ako ten cas uteka ze jul..inak zistit pohlavie sa da v skorom stadiu z krvy len je to drahe podla mna alebo doktor grochal ktoty robi 4d sono ale vraj je aj test ktory sa tiez len ocika ako tehotensky
@sunflower80 no tie chute u mna veru nesedeli 😀 aj my strašne zle bývalo, zo začiatku som nejedla nič len polievky, sladké som nejedla vôbec, a potom som sa rozožrala...aj sladké, aj slané, pizzu a všelijaké dobrotky 😀 😀
@1aduliatko1 ja som pri dcerke najprv schudla 4kg co som mala nechut. Zle mi az tak nebyvalo. Teraz mam tiez nechut, ale aj z toho,ze som chora
@lucik284 s tou sódou to teda vyskúšam, ale to len tak pre srandu, mne je v podstate jedno, či dievča či chlapec, hlavne nech je to zdravé 😉
@1aduliatko1 no len aby nakoniec sa nechytal za hlavu, že mohlo byť radšej dievča, lebo tie deti v dnešnej dobe majú vysoké nároky a je podľa mňa jedno či dievča či chlapec 😉
@sunflower80 mna tá nechuť už prešla, veľmi rýchlo akosi ☹ zase budem ako slon....pri synovi som pribrala 20kg 😢 musela som makať, až to schudnem všetko...
tak zase odznova ma to bude čakať 😀
@zuzacka16
keď jemu to je jedno, on už má aj , aj....on už bol ženatý 🙂
@1aduliatko1 aha tak potom chápem, v tom prípade hlavne aby sa to zdravé narodilo 😉
Myslím si, ze čínske kalendare a podobne zalezitosti su kraviny 🙂 aj tak záleží na chlapovi, či Vám odovzdal chromozom x alebo y.
@1aduliatko1 obidva ukazuju presne, len pri tom druhom treba spravne vypocitat lunarny vek matky v obdobi oplodnenia. Pripocitala si si 1 k veku a aj tak ti to nevychadza? Ten prvy je tak naprogramovany, aby to vyslo spravne na nas kalendar.
@nenuska25 vsak muz ti da vzdy miliony zenskych i muzskych. Zalezi len, ktora dojde do ciela prva😊

@nenuska25 Super, tesim sa 😉 Odkial si?
@zuzacka16 Aj my chceme vediet, co to bude a vyberame mena 😍 Vyber je este siroky, ale bude to nieco tradicne 😉