icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

diannna
6. dec 2016

Ja som akurát nesmierne nafúknutá. Nemate nic take alebo nejaky recept ako sfuknem 😉

1aduliatko1
6. dec 2016

@diannna už len pár mesiacov a sfúkneš 😀 😀 aj ja som ako balón

lyly11
6. dec 2016

To sme ako všetky také nafúknuté a este stolicu mám možno každý 3 deň keď sa podarí... Zápchy riadne... A pritom konzumujem toľko ovocia.

kchan
6. dec 2016

Ja mám zas pocit že chodím vykonávať obe potreby častejšie 😁😁😁

lenka_vi1
6. dec 2016

@kchan mne sa zdá že nemám ani časté močenie ako všade píšu .....

kchan
6. dec 2016

@lenka_vi1 tak to ja zas áno...pred tým než idem spať musím ísť dva krát chvíľku po sebe aby som vydržala aspoň do šiestej rána...

1aduliatko1
6. dec 2016

@kchan to ja aj v noci chodím, keď sa budí malý na cikanie, musím tiež 😀

riri123
6. dec 2016

asi ma naozaj kazdy odlisne priznaky :D ja napr vobec nemam problem so zapchami... prave naopak a to cikanie to ano, ovela castejsie 🙂 ...

kchan
6. dec 2016

@1aduliatko1 tak to už je iný level 😁

1aduliatko1
6. dec 2016

Veru každá žena to inak prežíva, inak to zvláda, niekto má bolesti, niekto vôbec..niekto je 9 mesiacov ako rybička....ja som bola už na konci slonica a bolel ma každý pohyb 🙂
tak sa "teším" znova na to

sunflower80
6. dec 2016

Baby aj ste citlive na pachy? Mne straaasne, ale, ze straaasne smrdi, ked sa otvori chladnicka. Uz sme vsetko prezreli a neni tam nic pokazene. Smrdela mi aj minule tehu, ale teraz je to uplne brutal. Vyhybam sa jej na kilometer.

1aduliatko1
6. dec 2016

@sunflower80 presne...a hlavne ráno, keď ju otvorím, a idem ohriať malému mlieko....bleeeeeeeeeeeeeee 😀

kitty18
6. dec 2016

@nenuska25 tak ja idem 19.12 po knizku a potom to chcem uz rozsirit nakolko mame vianocny vecierok tak sa nebudem musiet vyhovarat preco nemozem alkohol 😊

sunflower80
6. dec 2016

@1aduliatko1 anooo, uz rozmyslam, ci nedam mlieko na balkon, nech to nemusim kazde rano zazivat, ked robim malej kakao.

lilianna1xs
6. dec 2016

@lucik284 ja zijem v Nemecku,neviem poniektore pracuju az do8mesiaca ale neviem preco mne dali ze nemusim pracovat budu ma riadne platit az do porodu.ja teraz sa vobec nenudim doma lebo vkuse spim)))))) stale som unavena.lekar mi vravel ze som po 35tke tak musim chodit castejsie na poradnu.

lilianna1xs
6. dec 2016

@lenka_vi1 Parfum som nemohla ani nemozem citit prsniky mam jak silikony bolest neuveritelna.tvar mam doteraz taku skaredu same vyrasky a vlasy mam jak splacnute vkuse,ja ked sa pozriem do zrkadla tak sa citim ako trestanec)))))znicena tvar vkuse unavena len sa najem uz musim si ist lahnut.Nechapem ze pri synovy som vkuse pratala aktivne teraz som jak namesacna)))).

lenka_vi1
6. dec 2016

@lilianna1xs @sunflower80 mne nevadi absolutne nic, vsetko je tak ako predtym, nič mi nesmrdí, nevadí, no proste žiadna zmena, akurát musím mať každý deň kyslú uhorku alebo niečo kyslé, octové 🙂

lilianna1xs
6. dec 2016

@lenka_vi1 ja som tak mala pri synovy len kysle som chcela jest ci pit.teraz len zakusky mi chutia ovocie ale maso nejde do mna vobec.

lenka_vi1
6. dec 2016

@lilianna1xs no maso vseobecne jem tak raz za mesiac, nie som masova, jem vela ovocia a zeleniny a namiesto masa ryby... teraz by som chcela zaradit castejsie aspon kuracie kvoli babatku.

lilianna1xs
6. dec 2016

@lenka_vi1 ryby mi chutia tiez.este nam to pretrva tie chute do porodu)))))))

slimstar
6. dec 2016

A baby ako to je ? ak chutí kyslé, tak to bude chlapec ? Mne vyšlo podla čínského testu, že to bude dievčatko 🙂 a kyslé vôbec nemusím. Max. surovú cibulu s vyprážanými zemiakovými plackami a termix s rožkom, alebo pomaranče mi chutia. 🙂 To sú kombinácie 🙂)

lenka_vi1
6. dec 2016

@slimstar podla čínskeho by to malo byt dievčatko aj som s tym nejak vzžitá že to tak bude, ALE.... kyslé povinne každý deň, dnes napr. za kyslým hneď sójové čokoládové mlieko a ochviľu chystám omeletu ku ktorej si dám zase niečo octové lebo zase mať chuť.... takže u mňa na striedačku kyslé so sladkým.

slimstar
6. dec 2016

@lenka_vi1 vajcia nemôžem ani vidieť ani cítiť v akejkoľvek forme, omeletu duplom 🙂. Pred týždnom mi veľmi chutil bulharský šalát a teraz si nanho ani nespomeniem. Večer si dávam ešte druhú večeru, lebo inak mi škvŕka v bruchu na celú spálnu. 🙂 A tuším moja mama, veľmi oblubovala kyslé uhorky - to si kupovali také tie obrovské zaváraninové poháre a narodil sa jej syn. 🙂

lenka_vi1
6. dec 2016

@slimstar no možno máš aj pravdu a bude to chlapček, vraj aj chýbajúce nevoľnosti veštia skôr chlapčeka, tak na to, že sa cítim úplne super to možno na chlapčeka naozaj vyzerá..... 🙂

diannna
6. dec 2016

To kyslé chuti aj mne strašne. Lenže ja mam histamínovú intoleranciu tak to mam zakázané ale co je super na tehotenstve, ze ja som nemohla nic zjest len zeleninu a take hluposti kvoli diéte, nic mliecne a ako som ostala tehotna vsetky alergie zmizli tak si užívam to ze sa mozem po dvoch rokoch najesť bez toho aby som vracala. Akurát sa mi prejavila alergia na citrusy 😢 uplne mi opuchnu oci a spravia sa mi take pigmentove škvrny. Ale zle mi nebýva vobec len to nafúknutie.

lenka_vi1
6. dec 2016

baby uz ma asi 2-3 hodinky popichava na lavej strane dole takmer pri rozkroku. Dnes som 6tt+0. Mávali ste to?

blcha123
6. dec 2016

@lenka_vi1
to mam aj ja pokial sa nešpiniš tak by to malo byť v poriadku

juliane126
6. dec 2016

@lenka_vi1 nevolnosti a rozne pachute prisli az po 6tt u mna. Hlavne 7 tyzden ku koncu bol des, 8 to iste. A podbrusko ma bolelo len vtedy. A obcas sa musim inak prehodit, ale to az teraz ked je maternica velka asi ako grapfruit. A chutia mi dost vyrazne chute okrem sladkeho. Vsetko mozem jest tak den na druhy to nemozem ani vidiet. Kuracie mi vobec nechuti, ale strasne mi ide hovädzie s ryzou na chut. Uhorky mi brali v tom 6 tyzdni i olivy, neskor jogurty , cottage, placky, zial chipsy, chrumky a hrianky. Len sa mi zial pokazil hriankovac. Co nechrume, to mi nebere. A este mi idu na chut jedla zo skolske jedalne granadir alebo kolozvarska kapusta. Ale tie som varila len raz v zivote🙂
Ale poviem Vam, ze je urcite lepsie mat prve tri mesiace v zime, ako v lete. To uz ked idete okolo smetiakov, alebo prepoteni ludia v elektricke. .. Cuchove bunky ficia na 300 percent.

maryah
7. dec 2016

Baby, prosím vás. kedy ste išli po prvý krát k doktorovi? Po meškaní menštruácie som si včera robila test (3 😀 ) a vyšli pozitívne. Menštruácia mi mešká iba 5 dní.

1aduliatko1
7. dec 2016

@maryah ja som šla asi po 10 dnoch, ale preto, lebo som vedela že mi dá lieky na udržanie...inak by som šla až kolo 6tt, ked už bije srdiečko