Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@1aduliatko1 znáša sa to o veľa lepšie, keď mám pri sebe aspoň malinkého. Zabolí, ale tiež hovorím, že lepšie teraz, keď bolo ešte veľmi malinké, ako v pokročilejšom štádiu, keby bolo už o dosť väčšie 😢 nedajbože po pôrode. Nič hlavne nepodceňovať, ja si to dávam trošku aj za vinu 😢 že sme nezakročili skôr, že možno keby ideme včera, tak by bolo všetko inak. Dva týždne dozadu som bola s tým istým problémom ( so špinením) na pohotovosti a všetko bolo v poriadku, malinké rástlo, srdiečko bilo. Preto som včerajšie špinenie nebrala "vážne". A nechcela som stresovať zbytočne. Radšej ísť 100x a zbytočne aj keby každý týždeň, ako raz a naposledy. ďakujem, aj vy s bábenkom sa držkajte 😘
@kitty18 ja furt vyžieram gumené cukríky čo mi doniesol mikuláš 😀 😀
@1aduliatko1 ja som bola cely 9tt tyzden na kyselych zizalkach 😀 a teraz hlavne cokolady... ☺
A dakujem baby za odpovede...Ta hlavina sa mi nezdala ale upokojili ste ma 😃
@zuzacka16 Tak, neželám to nikomu zažiť. Ale hlavné je, že malinký ma drží nad vodou aj s priateľom. Preto sa mi to prežíva o trošku ľahšie. Áno áno, ešte som mladá a život pred sebou, len mi je ľúto, že jedno z mojich detičiek nedostalo šancu na život 😢 akurát sa chystám upratať celý dom, keďže dnes na to nebol čas a synček robí bordel za dvoch... aspoň prídem na iné myšlienky. Veľa zdravíčka a síl aj tebe aj malinkému! 😘
@nenuska25 ja som 9tt uz sa Tesim na ten ultrazvuk 3D.
Baby a co vlasy?farbite si ich alebo nie? Ja som zatial cakala a nefarbila,ale uz mam dost odrastene ..
@krissmac a hlavne si nic nevycitaj. Urcite to tvoja chyba nebola. Ved doktorka ti sama povedala, ze to spinenie prislo az potom..ziaden doktor by ti uz nepomohol. Len by si to vedela o den skor.
A ako sa citis? Nemusela si ostat v nemocnici?
@krissmac to mi je velmi luto. Chce to cas a verim, ze tvoji dvaja chlapi ti to ulahcia. Zelam ti,aby si ta co najrychlejsie vybralo opat nejake babo za tu naj maminku pre neho. ♡
@juliane126 citim sa uz lepsie. Mala som bolesti krizov a hlavne v podbrusi. Akoby slabe ale stupnujuce sa kontrakcie. Uz skoro ani nekrvacam, pichli mi injekciu v nemocnici na stiahnutie maternice, ako to robia po porode. Nemusela som tam ostat, kedze mi nemuseli cistit maternicu. Vraj sa pekne cistim sama a zasah do maternice tuez nie je dobry. Mam prist na kontrolu o tyzden. Stale tomu nemozeme uverit 😢 Vsetkym vam chcem podakovat za podporu a velmi vas prosim, nic nepodcenujte a davajte pozor na seba aj malinke anjeliky! Velmi vam to prajem.. Vela vela sil a zdravia hlavne ❤
@sunflower80 krasne dakujem 😢
Baby a najhorsie je to, ze ako som cakala v nemocnici, tak zatial co som prisla o babo, dalsia asi v mojom veku, si babo prisla dat vziat 😢 cela vytesena.. A aby toho nebolo malo, v den ked sme prisli o babatko mal priatel narodeniny 😡
Ahojte ja som v 10tt. Pred 3 rokmi som potratila a teraz ked som bola v 6tt tak zacala som spinit, tak sme isli s priatelom do nemocnice. Urobil mi vysetrenie nakolko mi zle zmeral plod a hned sa ma spytal ci ostavam, alebo idem domov, tak som sa ho spytala, ze ak nezostanem ci mi nieco daju nejake lieky, tak vraj nie, ze mam pockat do zajtra a ist za svojim lekarom aby mi lieky predpisal. To bola nedela doobeda, cize ak by som nezostala mohla by som cakat 24h na mojho lekara a mozno by som dopadla ako pred 3 rokmi.
@zara_24 prvé tehu som si farbila....aj teraz si budem, šak aj nechty si lakujem.
Sú aj bezamoniakové farby a tie sú vraj lepšie.

@krissmac tak presne venuj sa drobcovi doma, asi sa to tak lepšie znáša...ja som to našťastie nezažila, ale vždy vravím, bábo musí byť silné, aby vydržalo - strata zabolí v každom štádiu tehotenstva, ale lepšie takto na začiatku ako potom neskôr 😢 nedajbože už po pôrode 😒
držkaj sa 😉 uvidíš, že čoskoro sa podarí znova, teda keď budete na to pripravení