icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

1aduliatko1
8. dec 2016

@krissmac tak presne venuj sa drobcovi doma, asi sa to tak lepšie znáša...ja som to našťastie nezažila, ale vždy vravím, bábo musí byť silné, aby vydržalo - strata zabolí v každom štádiu tehotenstva, ale lepšie takto na začiatku ako potom neskôr 😢 nedajbože už po pôrode 😒
držkaj sa 😉 uvidíš, že čoskoro sa podarí znova, teda keď budete na to pripravení

lyly11
8. dec 2016

@krissmac je mi to veľmi ľúto... Zažila som to 2 krát viem ako sa cítiš :( dostaneš sa s toho a budeš mať ešte veľa detičiek. Drz sa, všetko bude dobre

krissmac
8. dec 2016

@1aduliatko1 znáša sa to o veľa lepšie, keď mám pri sebe aspoň malinkého. Zabolí, ale tiež hovorím, že lepšie teraz, keď bolo ešte veľmi malinké, ako v pokročilejšom štádiu, keby bolo už o dosť väčšie 😢 nedajbože po pôrode. Nič hlavne nepodceňovať, ja si to dávam trošku aj za vinu 😢 že sme nezakročili skôr, že možno keby ideme včera, tak by bolo všetko inak. Dva týždne dozadu som bola s tým istým problémom ( so špinením) na pohotovosti a všetko bolo v poriadku, malinké rástlo, srdiečko bilo. Preto som včerajšie špinenie nebrala "vážne". A nechcela som stresovať zbytočne. Radšej ísť 100x a zbytočne aj keby každý týždeň, ako raz a naposledy. ďakujem, aj vy s bábenkom sa držkajte 😘

krissmac
8. dec 2016

@lyly11 Ďakujem, áno je to ťažké 😢 .. ale ideme ďalej

zuzacka16
8. dec 2016

@kitty18 tak jedak som aj ja a to doslova preto sa cudujem ze teraz sa mi to nejak zmiernilo ale zas som aj rada nechcem byt ak sud 😂 no a co uz aj skonzumovane ocka?? 😀😉

zuzacka16
8. dec 2016

@krissmac to mi je uprimne luto 😢 viem,ze sa to lahko pise,ked to clovek nezazije,ale drz sa,mas pre koho bojovat a hlavne si este mlada mozes mat este deticky ❤

kitty18
8. dec 2016

@zuzacka16 no ono sa to este rozbehne nemaj strach este budes mat chute 😀 no samozrejme ze som vsetky zjedla 😀 a teraz som to dobojovala este 2 mandarinkami a cokoladovou figurkou 😀 budem jak balon ale dnes sa nejak neviem dojest 😀

1aduliatko1
8. dec 2016

@kitty18 ja furt vyžieram gumené cukríky čo mi doniesol mikuláš 😀 😀

kitty18
8. dec 2016

@1aduliatko1 ja som bola cely 9tt tyzden na kyselych zizalkach 😀 a teraz hlavne cokolady... ☺

zara_24
8. dec 2016

@krissmac strasne to mrzi aj mna...Drz sa a opatrujte sa aspon s malinkym 💌❣ Ja som prisla pred 6 mesiacmi takze ta chapem 😞

zara_24
8. dec 2016

A dakujem baby za odpovede...Ta hlavina sa mi nezdala ale upokojili ste ma 😃

krissmac
8. dec 2016

@zuzacka16 Tak, neželám to nikomu zažiť. Ale hlavné je, že malinký ma drží nad vodou aj s priateľom. Preto sa mi to prežíva o trošku ľahšie. Áno áno, ešte som mladá a život pred sebou, len mi je ľúto, že jedno z mojich detičiek nedostalo šancu na život 😢 akurát sa chystám upratať celý dom, keďže dnes na to nebol čas a synček robí bordel za dvoch... aspoň prídem na iné myšlienky. Veľa zdravíčka a síl aj tebe aj malinkému! 😘

krissmac
8. dec 2016

@zara_24 ďakujem krásne za podporu 😢

zuzacka16
8. dec 2016

@krissmac je fajn,ze to takto prezivas "relativne" dobre,verim ze maly ti bude robit radost a coskoro to nebude uz take bolestive..vecer sa za tvojho maleho anjelika v nebicku pomodlim ❤ dakujem ti a tiez zelam vsetko dobre tebe aj celej rodinke 😘

zuzacka16
8. dec 2016

@kitty18 hm uvidim kedy sa to rozbehne no dufam ze to bude v norme 😀 inak este co som si vsimla predtym som jedla sladke kazdy den a teraz vobec sladke nemusim..vrazdila by som niekedy ked som nemala vecer cokoladu ci nieco sladke teraz mi je to suma fuk 😂

kitty18
8. dec 2016

@zuzacka16 to je zaujimave mne sa to praveze vystupnovalo 😀 a nejes miesto toho viac slaneho?

nenuska25
8. dec 2016

@krissmac drzkaj sa babika

lilianna1xs
8. dec 2016

@nenuska25 ja som 9tt uz sa Tesim na ten ultrazvuk 3D.

zara_24
8. dec 2016

Baby a co vlasy?farbite si ich alebo nie? Ja som zatial cakala a nefarbila,ale uz mam dost odrastene ..

juliane126
8. dec 2016

@krissmac a hlavne si nic nevycitaj. Urcite to tvoja chyba nebola. Ved doktorka ti sama povedala, ze to spinenie prislo az potom..ziaden doktor by ti uz nepomohol. Len by si to vedela o den skor.
A ako sa citis? Nemusela si ostat v nemocnici?

sunflower80
8. dec 2016

@krissmac to mi je velmi luto. Chce to cas a verim, ze tvoji dvaja chlapi ti to ulahcia. Zelam ti,aby si ta co najrychlejsie vybralo opat nejake babo za tu naj maminku pre neho. ♡

krissmac
8. dec 2016

@juliane126 citim sa uz lepsie. Mala som bolesti krizov a hlavne v podbrusi. Akoby slabe ale stupnujuce sa kontrakcie. Uz skoro ani nekrvacam, pichli mi injekciu v nemocnici na stiahnutie maternice, ako to robia po porode. Nemusela som tam ostat, kedze mi nemuseli cistit maternicu. Vraj sa pekne cistim sama a zasah do maternice tuez nie je dobry. Mam prist na kontrolu o tyzden. Stale tomu nemozeme uverit 😢 Vsetkym vam chcem podakovat za podporu a velmi vas prosim, nic nepodcenujte a davajte pozor na seba aj malinke anjeliky! Velmi vam to prajem.. Vela vela sil a zdravia hlavne ❤

krissmac
8. dec 2016

@sunflower80 krasne dakujem 😢

krissmac
8. dec 2016

Baby a najhorsie je to, ze ako som cakala v nemocnici, tak zatial co som prisla o babo, dalsia asi v mojom veku, si babo prisla dat vziat 😢 cela vytesena.. A aby toho nebolo malo, v den ked sme prisli o babatko mal priatel narodeniny 😡

kattky
9. dec 2016

Ahojte ja som v 10tt. Pred 3 rokmi som potratila a teraz ked som bola v 6tt tak zacala som spinit, tak sme isli s priatelom do nemocnice. Urobil mi vysetrenie nakolko mi zle zmeral plod a hned sa ma spytal ci ostavam, alebo idem domov, tak som sa ho spytala, ze ak nezostanem ci mi nieco daju nejake lieky, tak vraj nie, ze mam pockat do zajtra a ist za svojim lekarom aby mi lieky predpisal. To bola nedela doobeda, cize ak by som nezostala mohla by som cakat 24h na mojho lekara a mozno by som dopadla ako pred 3 rokmi.

kitty18
9. dec 2016

@zara_24 ja osobne si vlasy uz nefarbim. Pocula som ze to nie je vhodne a zacali mi aj dost padat. Takze dam do gumicky a nie je tak vidno ze su odrastene ☺

lilianaa
9. dec 2016

@zuzacka16 aj ja som z TN, k lekárke idem až v utorok prvýkrát, ale podla "internetovej" kalkulacky by mal byt termín 19.7, uvidím čo sa dozviem

1aduliatko1
9. dec 2016

@zara_24 prvé tehu som si farbila....aj teraz si budem, šak aj nechty si lakujem.
Sú aj bezamoniakové farby a tie sú vraj lepšie.

zuzacka16
9. dec 2016

@lilianaa áno aj ty si z TN? tak to je super, že tu mám spolubojovníčku 😉 tak teda budem držať palce, daj vedieť, ako si dopadla 😉

zuzacka16
9. dec 2016

@kitty18 hm si predstav, že nie..nebadám na sebe, že by som viac slaného miesto toho jedla, skôr ako som ti písala, nezjem toľko čo predtým a dnes ráno som sa vážila a mám o kilo menej, ako som bola naposledy u gyndu..dúfam, že to nie je predzvesť niečoho zlého 😒