Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 ja som sfuknuta uz tyzden v kuse asi nohavice oblecem uz len elasticke 😀 ako mna tiez nie je malo ale teraz sa s tym nejak netrapim ked mam chut tak si dam, nic si nezakazujem ☺ ja sa tiez uz neviem dockat idem 19 - teho na kontrolu ... Uz aby som videla ze je vsetko tak ako ma byt .... Strasne ze tie kontroly davaju az po mesiaci...
@kitty18 hej aj ty si? tak to som rada, že nie som v tom sama..ako keby som mala chute aj ja, tak si dám, jasné, že sa nebudem nejak brutálne obmedzovať či niečo si zakazovať, to tiež nie je dobré 😉 hej ideš 19teho? si predstav že aj ja 😂 a tiež mi pripadajú tie 3 týždne ako večnosť, ale už len týždeň aj niečo a idemeeeeeeeeeeeee 😅
@kitty18 neboj sa, ja priberám aj zo vzduchu, keď to tak sprosto môžem povedať 😝 s týmto si hlavu netráp, hlavne aby to bolo zdravé, ostatné už príde časom..hej to som aj ja rada, že tam idem pred Vianocami, pôvodne ma chceli dať 28.12. no dovtedy by som sa aj zbláznila 😅 to je pravda s tým darčekom - u nás to ešte nikto nevie, teda okrem môjho priateľa, takže to bude prekvapko 😉
aj ja idem 19.teho k lekárovi, ale len výsledky z odberov mi zapíše do knižky. takže krpca neuvidím
@1aduliatko1 aj ja idem 19. Teho na kontrolu. Resp. Na poradnu a dostanem knizku tehu konecne
Ja jedávam pravidelne, lenže problem je v tom ze som musela prestat cvičiť prvý trimester a asi z toho priberám a to cvicenie co si dam doma je nic 😢 ale tak hlavne nech sme zdravé vsetky a schopne donosiť dieťatka. Ci uz štíhle alebo oblejšie, je to asi daň. Cez leto mozme dat tému chudneme do plaviek 😜
Baby aj ja musim jezst cca kazde dve hodky, inak mi je slabo ☹
Teda aj ja jem viac, ale nejakého priberania sa nebojím. V nemocnici sa necháva už 6 kg a potom okolo bába treba často vstávať a behať. Tak ja si myslím, že to dám dole. 🙂
Caute baby, chcela by som sa opytat, ci nahodou nemate niektora taku skusenost, rano som mala na nohavickach akokeby hnede spinenie, ale asi len pol centimetra strasne malicko a nevyzeralo to ako spinenie pri menstruacii ale skor akokeby taky hnedy vytok. Od vtedy nastastie nic nemam, a nechcela by som bezat s kazdou hlupostou na pohotovost. Keby sa mi to zhorsovalo tak urcite pojdem, len som chcela vediet ci ste niektora nemali nieco podobne. Vdaka: slight_smile:
caute baby.....uz 3 den mi byva nejako nevolno, predtym ani naznak.....straaaasne vela spim,vcera som si lahla akoze na chvilku okolo 20tej a spala som do 9 tej rano......ani som nemohla nic zjest okrem jogurtu (co ja nikdy rano ani nejem sladke) a zase mi je tazko, ako keby zaludok na vode, ale nevraciam.......omg, to som si myslela, ze uz ked som v 10. tyzdni, tak sa uz nevolnosti neobjavia..
ako ste na tom?
Ahojte babulky 😊Takze sa k Vám pridávam, termín by som mala mat 21 júla ... Veľmi nám to dievčatá ubehne ani sa nenazdáme a budeme mat naše pokladiky pri sebe 😊😍chcem sa vás spýtať aj vy sa cítite take unavene ? Ja som okolo pól 9 úplne det a zaspimmmm 😂Aké vitamíny beriete ? Ja som si zatiaľ kúpila fenibion
Ja beriem len cistu kyselinu listovú za 2,30€ ziadne kombinácie-nic. Telo si ma vytvárať vsetko same a nie dopĺňať to hlúposťami. Ved naše mami ani nevedeli co to je a porodili nas zdravé. Ja napr nemam ziadne spojenie nic. A keby som aj mala proste urcite by som si nedávala nic na udržanie. Bala by som sa. Lebo ak telo chce plod vypudiť z tela matky urcite ma na to dovod, mozno poškodenie plodu a podobne. Príroda vie co robi. 😘a vie toho viac než my, lekári, lekárnici a vsetci ostatní.
@piskotka99 napodobne, uuuunava ....femibion je najlepsi, dobra volba
@piskotka99 ja mam tiez femibion je to v podstate kyselina listova s vitaminom D..nic ine si okrem toho nedava..ked pojdem na kontrolu spytam sa ci aj v 2.trimestri mam v tom pokracovat
@zuzacka16 ja takisto sa chcem opýtať doktora či aj v druhom trimestri ja idem teraz 14 na kontrolu tak sa tesim ako budem počuť srdiečko maličkého 😊
@diannna tak je na kazdej vlastnom uvazeni a vedomostiach aku formu kys. listovej zvoli....napriklad femibion je v tom najepsi, ze obsahuje METAFOLIN. Europska populacia, najma zeny v 50 % nemaju dostatok enzymu MTHFR, ktory premiena kyselinu listovu v organizme na potrebnu aktivnu formu - foláty. To znamena, ze sice ju prijmes, ale organizmus nedokaze spravne ju vyuzit. METAFOLIN je zlozka v tomto pripade spolu s kyslinom listovou vo FEMIBIONE, ktora aj keby si nemala enzym MTHFR dostatocne aktiviny, tak METAFOLIN ju dokaze spravne premenit a tym padom aj vyuzit. stoji to asi 22 eur, ale okej, podla mna ked uz nieco brat, tak kvalitne.....ale samozrejme, nase mamy nebrali nic a porodili zdrave deti, no nevyuzijes najprotektivnejsiu formu ked mozes?
Okrem toho, prosim ta, zdrz sa komentarov, typu "Ja napr nemam ziadne spojenie nic. A keby som aj mala proste urcite by som si nedávala nic na udržanie. Bala by som sa. Lebo ak telo chce plod vypudiť z tela matky urcite ma na to dovod, mozno poškodenie plodu a podobne." ...
Nechcem ta vidiet v podobnej situacii, no pride mi z tvojej strany trufale nieco taketo napisat. Myslim, ze ak by sa ti to stalo, urcite by si rozmyslala a konala inak. Moje buduce dieta tiez nie je planovane, ale urcite by som v ziadnej situacii nenapisala takyto bullshit, pretoze nikdy nevies co ta moze postretnut.....
@nenuska25 tak sa tu hádam, ešte nezačnete hádať. Teda ani ja nič neberiem, poznám mnohých majitelov lekární, ktorí mi sami tvrdili, že lieky obsahujú veľmi malé percento účinnej látky, všetko ostatné je hlušina. Okrem toho, moje telo samé vyžadovalo a vyžaduje zeleninu a ovocie, ktoré konzumujem vo zvýšenej forme, pretože mi chutí. Kyselina listová, sa nachádza v tejto zelenine a určite doplní potrebnú hladinu. Aj keď by sme mohli začať rozprávať o tom, ako je to dnes chemicky upravované a zem je plná ťažkých kovov a tak. Ale nedá sa tomu vyhnúť, niečo predsa musíme jesť, nie ? 🙂 A je fakt, že naše mamy porodili zdravé deti, nebrali lieky, ale aj strava bola kvalitnejšia ako dnes. Všetko dobré 🙂 Tak hádam, všetko dobre dopadne a je dobré myslieť pozitívne.

@zuzacka16 nemyslim si ze to je zle vela bab schudlo... Naopak bud rada ... Aj lekari maju radsej ked sa tolko nepribera...