icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

slimstar
10. dec 2016

@kitty18 ja už som si nakúpila z Bonprixu, super nohavice a elastáky za 30 e. V kamennom obchode, stáli nohavice 50 e a elastaky 19 e, tak som sa otočila na opätku a kúpila na nete. 🙂

juliane126
10. dec 2016

Tak radsej by si riskla ze by si nemala ziadne deti? Poznam holku, skusa od 27 a teraz ma 33. Nechce ziadne lieky, skusa stale.
Druha znama skusala od 31 dva roky. Potom presla na hormony a umele oplodnenie. Az treti pokus uspesny. Dnes uz ma zdraveho synceka a dalsie deti mat nemoze lebo uz je od 35 v prechode. .Urcite by si taku moznost nevybrala, keby mohla. Ved jasne ze to nebolo bez nasledkov. Praskli jej obe platnicky, kedze musela brat vysoke davky cele tehotenstvo. A isto to meni i psychiku. Niekedy to diagnoza inak nedovoli.

nenuska25
11. dec 2016

@zuzacka16 neviem este sa rozhodnem asi 🙂 alebo tak isto sa spytam gyndy, dalsi termin mám uz 20.12. krv na nejaké parametre biochemicke (genetické vrodené vyvinove cbyby) plus sono...tam sa jej spytam, lebo to uz budem končiť 1.trimester

kitty18
11. dec 2016

@slimstar aj ja budem musiet asi do toho bonprixu nakuknut... Nechcela som moc objednavat sa bojim ci mi sadne velkost ale asi nebudem mat na vyber. A vraj v Lidli mavaju super tehotenske veci. Ale uz dlho nebolo nic take.

slimstar
11. dec 2016

@kitty18 teda ja som nosila 36 - 38 a objednala som si 40. Zatial je mi to voľné na bokoch, ale ono keď priberiem v tých partiách ešte dalších 6-10 kg, tak to bude dobré. Momentálne by som ich mohla nosiť na traky, inde sú mi dobré. Elastaky su dost elasticke a na nohach mi sedia, no a hore mám dosť vôlu, zatial. Momentálne musím nosiť všetky nohavice rozopnuté, nemám rada, keď ma to na bruchu stahuje. Ono sa to dá vrátiť, bez udania dôvodu do dvoch týždnov. Ja som spokojná, aj s materiálom, aj s velkostou. 🙂

marculik
11. dec 2016

Dievcata chcem sa spytat ci je tu niektora z vas ,ci ma tiez taketo ako ja ,minuly tyzden sa mi ukazala trosku krvi tak som sla do nemocnice a zopar infuziek som dostala a ze je vsetko v poriadku no od kedy som doma z nemocnice tak mam vytok to viem ze je v poriadku no niekedy sa ukaze aj krvicka

kattky
11. dec 2016

@kitty18 tak mne jedine jedne rifle su dobre pri ktorych som nosila opasok a teraz ltt su mi akurat bez opasku no a uz aj jedne tehotenske som si kupila. Este ze vetrovky nebudeme potrebovat ked budeme v 8-9 mesiaci. 🙂

kattky
11. dec 2016

@marculik ja som v nemocnici dostala injekciu na zastavenie krvacania a dostavala som rano a vecer duphaston a ascoruthin tabletky, ale ziadne infuzie. Teraz uz len beriem femibion,vapnik a zelezo.

marculik
11. dec 2016

@kattky a v ktorom tyzdni si ty zacala krvacat,ja uzivam utrogestan,femibion ,clexane a oni mi dali ascorutin proti krvacaniu

kattky
11. dec 2016

@marculik ja v 5 tyzdni som zacala spinit. Bola som na 3 dni v nemocnici a chvala bohu uz vsetko dobre. Teraz 21 idem na poradnu, tak uz mozno aj knizku dostanem. Ty teraz krvacas ci este skor?

zuzacka16
11. dec 2016

@nenuska25 no ja idem 19teho a prvykrat mi budu brat len krv tak hadam mi budu uz robit aj tie geneticke testy teda dufam..a chces si dat aj ten trisomy test?a teraz neberies ten femibion ci?

nenuska25
11. dec 2016

@zuzacka16 tak trisomy test ti odporučia az po zlých výsledkoch krvi tej biochémie co som spominala...buď amniocenteza alebo trisomy za 380 eur...tak dúfam že vysledky krvi a sona budú fajn a nebude treba robiť trisomy 🙂 inak uz od včera rana strašne zle mi je od zaludka, asi 4krat som hnackovala, neviem či viroza alebo zbehnem lekarke poradiť zajtra ak to neprejde

diannna
11. dec 2016

@juliane126 ano radsej by som riskla to, ze deti mat nebudem. Lebo ked niekto nevie otehotnieť asi to pre nieco je. Nie je to bezdôvodne ale na to pride človek az časom. Ja som teraz vysadila an kys listovú lebo som sa cítila hrozne nafúknutá naliata a neviem este aka a cely cas som nevedela preco a teraz bez kyseliny sa citim uplne skvele. Žiadny pocit nafuknutia. Ale tam zas ja nemam ani ziadne priblemy zvracanie nic. Antikoncepciu som napríklad nebrala nikdy v zivote. Umelé hormóny su svina.
Ja idem na odbery 27.12 tak som zvedava ako to dopadne.

marculik
11. dec 2016

@kattky ja som v 7 tyzdni trosku krvacala a tiez som si polezala 3 dni a teraz od vcera mam taky vytok ruzovy a vecsinou rano

kattky
11. dec 2016

@marculik a pracujes ci si na rizikovom?

zuzacka16
11. dec 2016

@nenuska25 trisomy test mi hned nukala sestricka ked som tam bola prvykrat aj taku brozurku mi dala..u nas to stoji 350 Eur..ja tiez dufam ze vsetko bude OK..cudne byva aj mne a dnes ma tiez brucho pobolieva a rano ma prehnalo..ale vraciat zatial nevraciam ani moc nehnackujem..ja mam zas s hrdlom ako keby problemy vcera ma bolelo dnes zas OK a takto sa mi to strieda 😕

kitty18
11. dec 2016

@kattky no ja som si dnes obliekla zimnu bundu co mi bola volna minulu rok a veru neviem ci do februara vydrzi 😀 snad sa to zastavi nachvilku lebo uz som podla mna dost velka na to ze som este len 10tt...

kattky
11. dec 2016

@kitty18 tak mne vetrovka v pohodke, len kus sa zadycham ked cizmy obuvam... Dufam, ze jak hrosice nebudeme 😀

kitty18
11. dec 2016

@kattky no ja dufam tiez ze nie 😀 tak o tom zadychani tiez nieco viem 😀 mne staci ked len do spalne po schodoch vybehnem a fucim ako keby som pol hodinu do kopca slapala 😀

nenuska25
11. dec 2016

@zuzacka16 zuzinka my sme na tom vždy podobne 🙂

slimstar
11. dec 2016

Tak teda, ja sa vôbec nezadýcham. To som mala len na začiatku. Naozaj, každá to prežíva inak. 🙂

kattky
12. dec 2016

@kitty18 a naco mavas teraz chute?

kattky
12. dec 2016

@slimstar a bolo ti, alebo je ti este zle?

blcha123
12. dec 2016

ahojte co je to ten trisomy test?😅

zuzacka16
12. dec 2016

@blcha123 to je test, z ktorého ti môžu zistiť u dieťatka vrodené chyby, napr. downom syndrón, rázštep a podobné veci..zoberú ti krv, zaplatíš zaň (u nás to stojí 350 Eur) a na 99% sa dozvieš, či je to OK alebo nie

blcha123
12. dec 2016

@zuzacka16 uha ďakujem to prvy krat počujem😞 dufam , že výsledky budem mať dobre zajtra idem na krv. 😉

kitty18
12. dec 2016

@kattky asi na vsetko 😀😀 doobeda na sladke a vecer slane 😀 a hlavne som stale hladna ... Uz neviem co so sebou 😖

zuzacka16
12. dec 2016

@blcha123 nemáš zač..dá sa to zistiť aj takto z krvi, keď ideš zajtra, tak uvidíš, aké budeš mať výsledky..držím ti palce 😉

kattky
12. dec 2016

@kitty18 ja prave ze nanic. Iba obcas mam chut na urcite jedlo. Vecerami vacsinou mam hlad ked uz som na posteli a aj velky smed. Vtedy kazdu pol hodku beham na wecko.

slimstar
12. dec 2016

@kattky nie vôbec, mi nie je zle. Len večer zvýšená únava a dlhšie spím, to je všetko. 🙂 Ja na to aj veľakrát cez deň zabudnem. 🙂