Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Tak radsej by si riskla ze by si nemala ziadne deti? Poznam holku, skusa od 27 a teraz ma 33. Nechce ziadne lieky, skusa stale.
Druha znama skusala od 31 dva roky. Potom presla na hormony a umele oplodnenie. Az treti pokus uspesny. Dnes uz ma zdraveho synceka a dalsie deti mat nemoze lebo uz je od 35 v prechode. .Urcite by si taku moznost nevybrala, keby mohla. Ved jasne ze to nebolo bez nasledkov. Praskli jej obe platnicky, kedze musela brat vysoke davky cele tehotenstvo. A isto to meni i psychiku. Niekedy to diagnoza inak nedovoli.
@kitty18 teda ja som nosila 36 - 38 a objednala som si 40. Zatial je mi to voľné na bokoch, ale ono keď priberiem v tých partiách ešte dalších 6-10 kg, tak to bude dobré. Momentálne by som ich mohla nosiť na traky, inde sú mi dobré. Elastaky su dost elasticke a na nohach mi sedia, no a hore mám dosť vôlu, zatial. Momentálne musím nosiť všetky nohavice rozopnuté, nemám rada, keď ma to na bruchu stahuje. Ono sa to dá vrátiť, bez udania dôvodu do dvoch týždnov. Ja som spokojná, aj s materiálom, aj s velkostou. 🙂
Dievcata chcem sa spytat ci je tu niektora z vas ,ci ma tiez taketo ako ja ,minuly tyzden sa mi ukazala trosku krvi tak som sla do nemocnice a zopar infuziek som dostala a ze je vsetko v poriadku no od kedy som doma z nemocnice tak mam vytok to viem ze je v poriadku no niekedy sa ukaze aj krvicka
@zuzacka16 tak trisomy test ti odporučia az po zlých výsledkoch krvi tej biochémie co som spominala...buď amniocenteza alebo trisomy za 380 eur...tak dúfam že vysledky krvi a sona budú fajn a nebude treba robiť trisomy 🙂 inak uz od včera rana strašne zle mi je od zaludka, asi 4krat som hnackovala, neviem či viroza alebo zbehnem lekarke poradiť zajtra ak to neprejde
@juliane126 ano radsej by som riskla to, ze deti mat nebudem. Lebo ked niekto nevie otehotnieť asi to pre nieco je. Nie je to bezdôvodne ale na to pride človek az časom. Ja som teraz vysadila an kys listovú lebo som sa cítila hrozne nafúknutá naliata a neviem este aka a cely cas som nevedela preco a teraz bez kyseliny sa citim uplne skvele. Žiadny pocit nafuknutia. Ale tam zas ja nemam ani ziadne priblemy zvracanie nic. Antikoncepciu som napríklad nebrala nikdy v zivote. Umelé hormóny su svina.
Ja idem na odbery 27.12 tak som zvedava ako to dopadne.
@nenuska25 trisomy test mi hned nukala sestricka ked som tam bola prvykrat aj taku brozurku mi dala..u nas to stoji 350 Eur..ja tiez dufam ze vsetko bude OK..cudne byva aj mne a dnes ma tiez brucho pobolieva a rano ma prehnalo..ale vraciat zatial nevraciam ani moc nehnackujem..ja mam zas s hrdlom ako keby problemy vcera ma bolelo dnes zas OK a takto sa mi to strieda 😕
Tak teda, ja sa vôbec nezadýcham. To som mala len na začiatku. Naozaj, každá to prežíva inak. 🙂
ahojte co je to ten trisomy test?😅

@kitty18 ja už som si nakúpila z Bonprixu, super nohavice a elastáky za 30 e. V kamennom obchode, stáli nohavice 50 e a elastaky 19 e, tak som sa otočila na opätku a kúpila na nete. 🙂