Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
ahojte myslíte, že je to zlé keď ma svrbi celé telo? hlavne najmä nohy? som včera bola na porade a som mu to zabudla povedať😃
Nooo tak ja som v 11tt a zatial asik 1,5 alebo max. 2kg
Caute babyyy...nezdá sa mi, ze preháňam v týchto veciach, ale fakt sa mi zdá, ze uz mi vidno bruško....ako ste na tom vy?
@nenuska25 aj mne vidno...a hlavne večer 😀 😀
ale vraj pri druhom vykúka skôr 🙂
@1aduliatko1 no lenže to je moje prvé :D akože fakt ani praveze nejem veľa necítim sa nafuknuta, ale proste normalne tehotná a bruško je také ze tvrdšie nie z pribratia ale ako keby normalne tehotenske mini
@nenuska25 je to možné...každému vykúkne inokedy...🙂
mne aj pri prvom bolo už v takomto čase vidno bruško
@1aduliatko1 sranda veru 🙂 normalne nechápem z toho
@1aduliatko1 alebo možno je to aj tým, ze malé je väčšie asi.... lebo priateľ ma 195 cm a ja 170 cm, takze je to možné aj preto...on sa totiž narodil s 4,60 kg
Uuuuf
@zuzacka16 hahaha je to tak, len s tým jedlom sa snažím opatrne nakoľko ja už pred tehotenstvom som mala nadvahu tak nechcem veľmi priberat...dokonca som trošku teraz aj schudla 2kg cca...Tak plánujem max 10kg do konca nabrat
Mama tak priblizne tiez pribrala, tak dufam, ze nebudem viac priberat....
@kattky no tak ale prečo..jasne, ze rozhodujes o tom kolko naberes 🙂 myslela som to tak, ze samozrejme počítam logicky s nejakým prirastkom, ale myslela som to tak, aby som nejedla piate cez deviate a nejedla blbosti, z ktorých sa veľmi pribera....aj keď po pravde mi napríklad ovocie teraz vôbec nechýba...plod si aj tak zoberie co potrebuje z tvojho tela....jasne, ze nebudem držať nejaké diéty a podobne, ale moja vidina je max 10kg....duuuufam len pevne ze to tak bude 🙂
Tak ja vas dievcata opustam,sla som na vysetrenie,kde beru prvy krat krv s tym ze dostanem knizku..a odisla s diagnozou missed abortion. :( Drzte saaaaa.
@sushizienka tak to mi je ľúto 😢 aj si mala nejaké príznaky či nie? drž sa, nech ti tvoje terajšie mimčo robí radosť a rýchlo sa z toho zotavíš 😘

@lucik284 veď ja som bola prekvapená keď lekárka povedala ze zázvor nie keďže som tiež počula o zázvore v 1. Trimestri tie isté info ako ty.