icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lyly11
14. dec 2016

@lucik284 veď ja som bola prekvapená keď lekárka povedala ze zázvor nie keďže som tiež počula o zázvore v 1. Trimestri tie isté info ako ty.

lyly11
14. dec 2016

@kattky treba vyskúšať možno poradí 🙂

kattky
14. dec 2016

@lyly11 no volala som sestricke, tak vraj by som nemala ziadnu tabletku brat ze bud obklady na celo, alebo s alpou ponatierat. No potom povedala, ze pol paralenu, alebo panadolu by som mohla zobrat

lucik284
14. dec 2016

@kattky inak mne teraz napadlo mne na bolesť hlavy pomáhal občas aj octový obklad, prípadne recept od babky dať si studený obklad na čelo a nohy do horúcej vody do protikladu aj to pomáhalo, keď už nič iné

kattky
14. dec 2016

@lucik284 dakujem vyskusam, lebo aj tak mam nohy ladove a to mam hrube ponozky a oteplene papuce. Si zomna robia srandu, lebo mi je vzdy zima, tak mi hovoria ze cakam ladoveho medveda 😀

nikus5490
14. dec 2016

@kattky ahojky tak ja dnes som sa zobudila o tretej a do piatej som bola hore potom som zaspala do pol ôsmej... A teraz poobede hodinku som si zdriemla...

blcha123
14. dec 2016

ahojte myslíte, že je to zlé keď ma svrbi celé telo? hlavne najmä nohy? som včera bola na porade a som mu to zabudla povedať😃

kattky
14. dec 2016

@nikus5490 tak ja sa cez den bojim zaspat, lebo neviem ci by som vobec v noci spala aspon tolko co doteraz

kattky
14. dec 2016

@blcha123 nemyslim, mna tiez niekedy vecerami svrbia nohy alebo chrbat a brucho. Babka vravy, ze ked svrby telo tak sa pribera, alebo koza sa roztahuje. Tak neviem co je na tom pravdy. V tehotenstve zena zazije kadeco

blcha123
14. dec 2016

@kattky ved práve😂😂😂 to je asi priberanim ja nechápem ja uz mam plus 3kila a to som este lrn 7tt+6 cele to tehotenstvo je veľmi zaujímavé😂

kattky
14. dec 2016

Nooo tak ja som v 11tt a zatial asik 1,5 alebo max. 2kg

kitty18
14. dec 2016

@kattky ja pracujem v skole takze tiez to nie je vyhra teraz uz 4 tyzden koluje brusna chripka ale mna to zatial obchadza ale uvidim v pondelok sa spytam doktorky ci by som radsej nemala ostat doma .... Ale zatial je to fajn tak uvidim ako sa budem citit neskor ....

nenuska25
15. dec 2016

Caute babyyy...nezdá sa mi, ze preháňam v týchto veciach, ale fakt sa mi zdá, ze uz mi vidno bruško....ako ste na tom vy?

kattky
15. dec 2016

@nenuska25 no mne sestra vravela tiez ze trocha sa mi zvacsilo ... Rifle, ktore som nosila s opaskom su mi ltt dobre.

1aduliatko1
15. dec 2016

@nenuska25 aj mne vidno...a hlavne večer 😀 😀
ale vraj pri druhom vykúka skôr 🙂

nenuska25
15. dec 2016

@1aduliatko1 no lenže to je moje prvé :D akože fakt ani praveze nejem veľa necítim sa nafuknuta, ale proste normalne tehotná a bruško je také ze tvrdšie nie z pribratia ale ako keby normalne tehotenske mini

1aduliatko1
15. dec 2016

@nenuska25 je to možné...každému vykúkne inokedy...🙂
mne aj pri prvom bolo už v takomto čase vidno bruško

nenuska25
15. dec 2016

@1aduliatko1 sranda veru 🙂 normalne nechápem z toho

nenuska25
15. dec 2016

@1aduliatko1 alebo možno je to aj tým, ze malé je väčšie asi.... lebo priateľ ma 195 cm a ja 170 cm, takze je to možné aj preto...on sa totiž narodil s 4,60 kg
Uuuuf

zuzacka16
15. dec 2016

@nenuska25 tak u mňa vôbec ešte nič nevidieť, ale to bude asi aj tým, že ja som plnšej postavy 😉 no a ako ty píšeš, môže byť aj väčšie bábo, tak preto tak vidieť a keďže vy dvaja ste žirafy 😂😂 neuraz sa prosím, veď to je fajn, že ste takí vysokí 😉 tak to môže byť aj tým 😘

nenuska25
15. dec 2016

@zuzacka16 Haha co si neuraziiiim 🙂 akože co ja viem 170 na ženu podľa mňa taký normal...Ale inak taktiež nie som praveze stihla vôbec nie 🙂 myslím že to bude asi tým, ze je on vacsi :D a tak co no, možno zajtra uz bude inak uvidíme 🙂

zuzacka16
15. dec 2016

@nenuska25 hej normálna je to výška, ale čo by som ja dala ešte za tých 5 cm naviac 😂 no nič veď dobrého málo býva ako sa hovorí 😂😂😝 a tak pokiaľ sa cítiš fajn, tak by som to neriešila, každé tehuľkovanie je iné, každá to inak prežíva, nafukuje sa a podobne 😘

kattky
15. dec 2016

@zuzacka16 nooo ja vcera vecer jak balon som sa citila

zuzacka16
15. dec 2016

@kattky no ja som takéto stavy mala pred týždňom, odvtedy zatiaľ pohoda, len tento týždeň mám zas zmenu - otváram chladničku po pol desiatej, lebo ma chytajú hlady, čiže mám druhú slabú večeru 😂😂😂

nenuska25
15. dec 2016

@zuzacka16 hahaha je to tak, len s tým jedlom sa snažím opatrne nakoľko ja už pred tehotenstvom som mala nadvahu tak nechcem veľmi priberat...dokonca som trošku teraz aj schudla 2kg cca...Tak plánujem max 10kg do konca nabrat
Mama tak priblizne tiez pribrala, tak dufam, ze nebudem viac priberat....

kattky
15. dec 2016

@nenuska25 ja tiez som na tom tak isto, ale vies my nerozhodneme kolko priberieme. Ja ranami som brutal hladna. A ked hned sa nenajem, tak potom mi je blbo cely den a este aj hlava popritom ma zacne boliet

kattky
15. dec 2016

@zuzacka16 ja vecerami vacsinou ovocie jem. Take pomarance, jablka, hrozno, atd ...

nenuska25
15. dec 2016

@kattky no tak ale prečo..jasne, ze rozhodujes o tom kolko naberes 🙂 myslela som to tak, ze samozrejme počítam logicky s nejakým prirastkom, ale myslela som to tak, aby som nejedla piate cez deviate a nejedla blbosti, z ktorých sa veľmi pribera....aj keď po pravde mi napríklad ovocie teraz vôbec nechýba...plod si aj tak zoberie co potrebuje z tvojho tela....jasne, ze nebudem držať nejaké diéty a podobne, ale moja vidina je max 10kg....duuuufam len pevne ze to tak bude 🙂

sushizienka
15. dec 2016

Tak ja vas dievcata opustam,sla som na vysetrenie,kde beru prvy krat krv s tym ze dostanem knizku..a odisla s diagnozou missed abortion. :( Drzte saaaaa.

zuzacka16
15. dec 2016

@sushizienka tak to mi je ľúto 😢 aj si mala nejaké príznaky či nie? drž sa, nech ti tvoje terajšie mimčo robí radosť a rýchlo sa z toho zotavíš 😘