Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@1aduliatko1 tak to je super 🙂 ja sa neviem dockat stredy .... Len mne nevraveli nic zatial o odbery. Mam v stredu ist len na ultrazvuk...
Baby chcem opýtať nemáte aj vy bolesti bruško a kŕče niekedy večer citim,má boli okolo pupka.Som 10tt2dni neviem či to je možné že sa rozširuje brucho kvôli tomu?Neviem je mi smiešno keď si chcem kychnut musím si chytiť brucho tak má pichne keď si kychnem.Lezie namna asi chrípka.
@íilianna1xs ja si myslím, že je to normálne, pretože mňa tiež niekedy bolí brucho ale len väčšinou pravá strana a keď sa začnem prechádzať tak to ustúpi..veď všetko sa tam mení, prispôsobuje a ja som bola dnes na poradni, som 11tt+0 podľa sona a malé je v poriadku, krásne rastie a srdiečko bije ostošesť 😉 takže to už môže byť aj pohyby pomaličky, nič sa neboj..
@lilianna1xs ja si myslím, že je to normálne, pretože mňa tiež niekedy bolí brucho ale len väčšinou pravá strana a keď sa začnem prechádzať tak to ustúpi..veď všetko sa tam mení, prispôsobuje a ja som bola dnes na poradni, som 11tt+0 podľa sona a malé je v poriadku, krásne rastie a srdiečko bije ostošesť 😉 takže to už môže byť aj pohyby pomaličky, nič sa neboj..
@zuzacka16 kedy začínajú pohyby ja som už zabudla pri synovy rodila som pred 12rokmi ))))).kedy máš termín?
@lilianna1xs tak to ti vôbec neviem povedať odkedy začínajú presne pohyby, lebo ja budem prvorodička 😂😂 ty už máš syna, ale v podstate ako keby si bola tiež prvorodička po toľkých rokoch 😉 len ja si to tak myslím, lebo v podstate ja zajtra sa pomaly prehupujem do 12tt a to je koniec 3 mesiaca, čiže už sa to bude len stupňovať a stupňovať
@lilianna1xs prvorodičky cítia pohyby kolo 20t, druhorodičky vraj trošku skôr....tak uvidíme 🙂
@nenuska25 tu sa to platí 150eu nehradi to poisťovňa.
@1aduliatko1 ja som si našla raku kalkulačku podľa týždňov tam píše čo sa deje vyšlo mi že prvé pohyby v som mala mat vo februári.tak si počkáme nato januári 15 mám termín už vy mal povedať aké je to pohlavie.
Ahojte mamicky ja tie pocitujem bolesti pod bruskom niekedy ma pichne v boku az take krcovite to je.a este sa chcem spytat ze ktora z vas pouziva angelsound pristroj na bijuce srdiecko babetka
@vierkadominik1 Aj ja mám kŕčovite bolesti už tretí deň predpísal mi lekár lieky magnezium.
Cwwte ale vas je aj ja sa pridavam mam termin 9 jul 🙂 coskoroooo
@1aduliatko1 a treťorodičky? 😀 Ja by som najradšej cítila už dnes...
@lyly11 to netuším 🙂 musíš si počkať, a potom napíšeš 🙂
To robia taký test z krvi či dieťa nemu hendikepované Atd.
@lilianna1xs aha no tak to mi dnes brali urcite na to krv - krvi a krvi pobrali 😂😂
@zuzacka16 nehradi sa zato?tu musí sa to platiť.
@lilianna1xs tak ja som neplatila nič, ale vymenovala mi strašne veľa vecí, čo mi budú z tej krvi robiť, aj genetické testy spomínala, štítna žľaza a podobne..tak neviem
baby myslíte, že môžem čierne uhlie zjest ?
aj mne to vychadza na koniec jula 2017, posledna menstruacia 22.10.2016, a uz si ,,uzivam,, príznaky 1.trimestra
Ahojte...tak akurát som došla z poradne. Malé ma 45 mm, akcia srdca a pohyby neuveritelne :D gynekologicka povedala, ze mám dost akčné dieta, ale, ze je to dobre....
Okrem toho mi brali krv, o mesiac zase krv a potom sa to skompletizuje a vypočíta sa riziko vyvinovych chyb..Na ultrazvuku bola prítomná NB (nosova kosticka, ktoru NEMAJU prítomnu Downi).. Okrem toho dlzka NT (sijoveho prejasnenia) bolo 1,1mm, co je tiež ok. Som 11t+2.
Ja len, ze co Vas čaká asi najbližšie 🙂
ja mám termín 20.7, som v 10tt, tiež mi býva poriadne zle niektoré dni, snáď to za tie 2-3 týždne prejde. 30.12 sa chystám na odbery krvi a 5.1 na ultrazvuk (meranie šije). Verím, že všetko bude ok. ❤
O oblečení a nafúknutom bruchu by som mohla hovoriť....pri prvej dcére nebolo nič vidieť pomaly do 5-teho mesiaca, teraz už musím nosiť tehu oblečenie, teda hlavne nohavice, lebo moje ma všetky tlačia.
@nenuska25 tak to sa teším s tebou Leni, sme v podstate na tom rovnako, akurát s tým rozdielom, že my máme 42 mm a včera sme boli 11t+0 ale lekárka mi nič nevravela o NB a NT, ale srdiečko tiež bilo o dušu a pohyby tiež boli 😉 ja tiež mám zas o mesiac ďalšie odbery, som sa smiala že ma riadne vycucajú z tej krvi 😂😂
@zuzacka16 aha ok, Cegys je taká ambulancia oproti nemocnici v TN a robia sa tam tie špeciálne ultrazvuky v 12-tom, 20-tom a 30-tom týždni. Moja Mudr. v TN má samozrejme tiež ultrazvuk, ale tam maju 3D/4D.
www.cegys.sk

Ahojte kočky, dnes som mala kontrolu, odbery dopadli ok, aj ten výter čo mi naposledy bral... bábo je v poriadku, skontroloval hlavičku, nožičky....30.-teho idem na krv, na tie genetické odbery a ďalšie odbery a poradňa až 19.1. 🙂