Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blcha123 prečo chceš to brat ja od začiatku tehotenstva má preháňa lekár mi vravel že to nevadí.
Dievky chcem sa spytat, na prve odbery v 12.tom tyzdni sa ide nalacnooo? A kedy cca su vysledky ? Vdakaaa😘
@lidka1992 tak mne prvýkrát brali krv, ked som bola kolo 8tt - nalačno....
teraz idem 30.12 - na genetické odbery - na lačno kázali prísť...
a ešte aj 19.1. genet. odbery - nalačno 🙂
@lilianaa tak to poteší veru..tehotná žena a na lačno....no mám dosť, tak chodiť 😀 😀
@lilianna1xs len ja mam pri Tom hrozne bolesti ze ani v robote nemôžem byt. Sprevádzajúce krce 😐
Ahojte. Som v 12tt zajtra mam prist na USG. Preco mi nerobili zatial odbery a ani o nich nikto nic nevravel. Nemam este ani tehu.knizku.
@kattky každý lekár má asi iný postup..niektorí dávajú knižku neskôr....
minule na tej krvi mi zisťovali HIV, nejaké protilátky, krvný obraz..a ešte nejaké veci tam boli...
toho 30.12 idem na genetické odbery
@kattky no ja sa chystám budúci týždeň, tiež ešte nemám tehu knižku, ale kázala mi prísť ráno nalačno na odbery a na sono a že pokiaľ bude všetko ok, tak stanovíme presný termín pôrodu a založíme knižku. Ale prízvukovala mi, že určite mám prísť na lačno s raňajkami v kabelke ak nebudem môcť vydržať, v najhoršom prípade si mám dať kúsok suchého chlebíka.
@1aduliatko1 tak ano ... Este som sestricke minuly tyzden volala, lebo ma neznesitelne vzdy hlava boli, tak som sa jej spytala ci mi tlak pomera ked pridem ta ze jej to mam pripomenut. Ja viem ze mojej sestre merala tlak zakazdym kolko krat prisla na poradnu a teraz take zmeny. Sestra krvacala prisla z nemocnice, tak jej predpisal doktor duphaston a ja som krvacala a prisla som z nemocnice rovno za nim a on mi povie ze nieje potrebne predpisovat lieky ze ak to ma byt, tak bude a ak nie tak nie. Tak oco mi pozhanal lieky cez jednu lekarku take skor jak vitaminy a mozno ak to mi pomohlo.
@kattky mne merá tlak na každej poradni veru
@kattky šak sa zajtra popýtaš, len tak či netreba nejakú krv zobrať 😀
@1aduliatko1 tak neviem ci su divny posledny cas, alebo ...
@kattky ono záleží od lekára, ja mám termín 28.12. len preto, lebo mi potrebuje spraviť skríning a potom má dovolenku, takže by to nestihla v tých týždňoch kedy sa to má robiť, preto povedala, že dúfa, že bude bábo dosť veľké, lebo inak mi bude musieť nájsť iného gynekológa, ktorý mi to spraví za ňu, lebo na poslednom sone sme boli o 4dni menší ako by sme podľa mrchy mali byť.
@1aduliatko1 tak ano ale vies moj lekar ma pracovnu dobu
Pondelok: 14:00-16:30h
Utorok: 14:00-16:30h
Streda: 8:00-12:00 13:00-16:30h
Stvrtok: 14:00-16:30h
Piatok: Klinicky den ( vtedy je v nemocnici)
A zase medzi sviatkami kto vie ci budu robit.
@kattky tak keby sa to robilo skôr, keď je bábo malé, tak poriadne nevidno všetky tie kostičky, hlavičku a to všetko čo na NT kontrolujú
@lyly11 ahoj, ja mam len 1 dieta, ale mam pocit, ze ho uz citim😊. Ale asi len telepaticky, kedze som len v 12. tyzdni
@lilianna1xs ja som dnes bola u dr a predpisala mi magne B6 aj vytery mi robila
@1aduliatko1 dokonca mi ani nic nespominal ze sa chodi na 3D.
@nenuska25 ahoj, ja som bola tiez na ultrazvuku a o ziadnej nosovej dosticke mi nic nehovoril. Ani sijove prejasnenie my nespominal. Ale my sme o centimeter väcsi, cize 5,55 mm a som 11tt+3. No myslim si, ze babo mi do jula v bruchu nevydrzi 🙂. Coraz viac sa posuva smerom dopredu. Ale dnes som prvy raz prekrocila magicku hranicu 50 kg. I ked v zimnych topankach a hrubom svetri, ale potesi..
@kattky to nie je povinné vyšetrenie...nerobí to každý gynek., na to musí mať špeciálne certifikáty, tam dopodrobna skontrolujú bábo, či je ok a povie ti aj pohlavie..
pri prvom som na takom vyšetrení nebola, výsledky z krvi som mala ok, tak som nešla..
teraz uvidím, či sa objednám
@1aduliatko1 to viem ze to kazdy gyn.nerobi. unas v Michalovciach posielaju do Myslavy.

@zuzacka16 hehe super!!! Aby som bola doslednejsia tak 44,3 mm.... tak som to zaokruhlila nahor :D
No máš to určite napísané v tehotenskej knizke ten udaj....NT udaj myslim. Lepsie sa pozri a daj vediet 🙂