Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@erikababula ja som tehu a som leniva kazdy druhy den lezim posteli nevladzem vobec, spim a jem.pri synovy som bola plnej energie fit teraz leniva koza))))))ale kamoska mi presne vravela ze ona to ma take vkuse vraciala do teraz uz ma rodit tento mesiac pribrala cele tehu 9kil
@lilianna1xs bola by som rada keby za mojou lenivostou bolo to ze cakam dievcatko len ked som v praci tazko vysvetlit ze sa mi nechce pracovat predstavujem si vylozene nohy na gauci klud oddych😂pocitujem hlad ale nanic nemam chut ked nieco zjem nasilu hotovo v ktorom ste tt?
@lilianna1xs ja tiez som leniva. Zle mi je asik uz iba 1x-2x za tyzden. Na sladke vobec memam chut iba sem tam co sa az cudujem. Skor ovocie by som vzdy jedla. V poslednom case kivi. Ale inac nemam chute vobec 🙂
@kattky ja stale palacinky s jahodovym dzemom vzdy mam chut na dzem aj dnes tak som si kupila moravsky kolac zjedla som ale vydrzalo len kym som dosla domov.ale chut mam len vzdy vsetko s dzemom a presla ma chut na maso vobec mi to nejde
@erikababula tak ja nemozem suche salamy. A kupili sme si novu spalnu, tak mi brutalne smrdi to drevo. Hoci je vonku mraz, tak vetram pol dna, aby sa cim skor ten pach vstrebal a poobede sa uz zapali krb tak je rychle teplucko.
@kattky mne zas vobec nieje zle chvala bohu,pri prvom tehu som bola do 3mesiacou strastne chora,pritom synovy som jedla vkuse kysle jablcka a pikatne klobasy a rozky cele tehu))))))teraz od zaciatku tehu som vkuse nad rannom musela behat na wcko prehanky vkuse Toto bolia ako moje priznaky)))))lekar vravela ze nevadi to,tiez mi chutia ovocie a cestoviny
@lilianna1xs tak uvidime co to bude az to bude. Ja v utorok idem na to 3D tak mozno ze mi povie aj pohlavie.
@kattky ja mam termin 22.1 to uz budem 12-13tt myslim uz by mal vidiet nieco)))))vravel mi ze do konca januara by Mali zacat pohyby slabucke.tak uvidime co by si chcela mat?
@lilianna1xs my by sme chceli dievcatko, ale ak to bude chlapec, tak nebudem nahnevana. Len nech to bude zdravucke a v poriadku.
@kattky termin mas kedy?
baby tak dnes sme absolvovali takmer 45minutové sono, náš drobec absolútne nechcel spolupracovať a nechcel dovoliť pánovi doktorovi zmerať potrebné hodnoty, nakoniec sa to podarilo, medzi tým nám ale dôkladne poukazoval ručičky a nožičky a potom konečne pánovi doktorovi nastavil aj šiju do potrebnej polohy už len počkať na výsledky krvi ale na základe sona by nám DS hroziť nemal. Od posledne sme poriadne narástli mám krásnych 4,2cm a narozdiel od minula nie sme 4dni pozadu ale 2dni popredu oproti termínu podľa MS. A to srdiečko... aj slzičky mi na tej posteli vybehli....
@lilianna1xs termin mam raz 4 jula a raz 6 jula
@kattky Budes skvor Rodit.Ako ja
@lilianna1xs tak mozno ano. Ale aj na teba zase to moze prist o trosku skor cize mozeme aj naraz ak by som ja trocha prenasala.
@kattky take uvidime tu je Toto inaksie tu urcia Hodinu a brennt den ides uz aj rodit.))))))
@kattky sorry moj telefon pise co chce Toto je tvoje prve ?
@lilianna1xs Ano prve. Tak unas to tak beru, ze kedy to na teba pride. Akurat ak mas ist na cisarsky, tak vtedy vies datum. Aj ty cakas prve?
@kattky ukazoval mi dr. "výbežok" ale povedal, že z toho sa ešte nedá určiť čo to je, že ešte je skoro no my sme podla ms zatiaľ iba 11+2, takže ešte je moc skoro na to, ale som aj rada, že to tak dopadlo, lebo moja dr. je chorá a tento ju zastupoval, tak som ho nestihla varovať, že ja to vedieť nechcem 😂 ja by som sa rada nechať prekvapiť
@kattky nee ja mám syna 12 ročného. Termín mám 16.7.
@lilianna1xs aha, tak to budes mat opat ako novinku to babatko po rokoch 🙂
@kattky No to bude zasa v noci budíček ,,,hahaha už vieš pre mna to je take,že všetko si robím kedy chcem lebo syn už je veľký on si už sám všetko chce robiť .Teraz keď som mu povedala že budeme mat babo tak sa má opýtal či bude stále plakať ))))).
@lilianna1xs no to unas tiez bude novinka, lebo hoci sestra ma 2 deti co dievca ma 6r a chlapec 3r, ale oni byvaju v meste a u nas prespali iba obcas. Cize bude to nocne vstavanie premna uplna novinka.
@kattky môj Muž bol stále prvý hore už prebaľoval.)))))
@lilianna1xs uvidime ako ten moj sa bude statkovat. On zboznuje deti. A vzdy vravy ze budeme mat Ninku, ze on vie ze zrobil dievca 😂
@kattky ujjj presne aj môj to vraví že je to holka som sa opýtala odkiaľ to vieš mi vravel že ja viem čo robím a po druhé si veľmi oskaredela hahaha .
😂 jaky uprimny. Mne o skatedost nic nevravel iba ze ak sa teraz malujem, tak mi povie iba, ze zbytocne, lebo aj tak mi to uz nepomoze 😂 akurat sa mi zacali vyrazky robit na brade.
@kattky pri synovy som mala takú krásnu pleť lesklu vlasy take lesklé.Teraz mám kuse vyrážky mastné vlasy vkuse.

@erikababula hanbím. ..preklep😂