icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
26. dec 2016

@kattky no veru nie budeme to musiet uz len nejako vydrzat 😉 nie nebola ani moja Dr mi este nic take nespominala..

kattky
26. dec 2016

@zuzacka16 mne 2x spominal to uz moj gyn.tak teraz 2 januara idem do Ke na to.

kattky
26. dec 2016

Si predstavte dievcata, ze bratrancova priatelka v sobotu rano porodila prirodzenou cestou 4cata. 3 chlapcov a 1 dievca. Zial to dievcatko zomrelo, lebo bola slabucka a vyberali ju kliestami. Najlepsie je to ze ta jeho priatelka odmieta mu povedat, ze kde je v nemocnici. Cize ju nemoze ist ani navstivit

kitty18
26. dec 2016

@kattky a to z akeho dovodu mu nechce povedat ved su to aj jeho deti...

kattky
26. dec 2016

@kitty18 netusi to ani on sam.

lilianna1xs
26. dec 2016

@kattky hmmm asi zazila psychicku traumu?

zuzacka16
26. dec 2016

@kattky ja idem na poradnu az 16.1.tak sa potom opytam..a to je povinne na to ist ci ako??to s tou bratrancovou priatelkou klobuk dole tolko deti porodit naraz

kattky
27. dec 2016

@zuzacka16 No nieje to povinne, ale vies on mi to zakazdym pripominal a tym ma tak zneistil, ze som sa tam objednala.

kattky
27. dec 2016

@lilianna1xs tak moze byt. Vies, ze to hoci len jedno vlastne dieta zomrie je to pre matku velmi tazke

zara_24
27. dec 2016

Dakujem baby ..aspon uz viem, ze v tom nie som sama a cikanie je normalne ...inak obavam sa ako budem vyzerat v lete ...ja vyzeram ako na konci 5 mesiaca 🙂

sonulcicka
27. dec 2016

@zara_24
Ja som na tom podobne...este brusko sktyvam..aspon sa snazim,lebo by to brusko este nemalo asi tak pozerat..tie Vianoce do toho

kitty18
27. dec 2016

@zara_24 ja tiez uz vypadam 😀 vseci mi vravia ze ako skoro ale ja si z toho nic nerobim... Hlavne ze je malinke v poriadku 😊 mozno sa to zastavi a zacneme ras az pri konci zase 😀

gabrielenka
27. dec 2016

@zara_24 aj mne vybehlo bruško už 🙂 a veru maskujem širokými tričkami lebo je ešte skoro 🙂 🙂 nohavice už nezapnem alebo sú nepohodlné 🙂 bruško síce nabehlo ale boky a zadok mi schudli lebo dosť mi býva zle a moc toho nezjem :(

kitty18
27. dec 2016

@gabrielenka tak ja mam aj boky 😀 a ja uz tehotenske veci nosim mna vsetko tlacilo a to nie je dobre... Mne teraz zrovna zle ostalo ...doteraz mi nic nebolo cele 3 mesiace ...

erikababula
27. dec 2016

Ahoj mamičky dosť dlho som tu nebola tak sa pridavam kvam mam termin 3.7.2017.rada by som si popisala s mamičkou o tehotenstve ja už síce čakám 3bábo ale tak zle ako pri tomto drobcovi mi este nikdy nebolo zatial neviem čo to bude som v 14tt ale pri dcérke som nemala ťažkosti ale pri synovi ano tak už si myslim že to bude asi hlapček🙂 rada si popišem ak sa nájde nejaká mamička pekný deň.

blcha123
27. dec 2016

Ja mam tiež už veľké bruško nechápem tomu dnes som sa vážila a mam dole dve kilá 🙂 som rada , že niesom jediná s bruškom na začiatku nášho tehu 🙂

kattky
27. dec 2016

@erikababula ja mam termin 4.7.2017 🙂

diannna
27. dec 2016

Ja ma termin 17.7.2017 celkom pekne naplánované 😜. Dnes som dostala aj tehotenskú knižku. Lekárka mi robila sono a to bábätko bolo tak čule 👶🏻 robilo ručičkami hore dole. Toto som nikdy nevidela este ze tak malinke moze byt take čule .

erikababula
27. dec 2016

kattky mozno sa stretneme v porodnici teda ak rodite v Ba na Antolskej😉 Dianna nase zas malo nozicky prekrizene strasne som sa smiala take malinke a take zlate😅len sa bojim celeho priebehu tehotenstva mam vrodenu chorobu problem s trombocytmy dcerku som porodila v 37tt a syna som porodila v 34tt tak neviem ako to teraz dopadne bojim sa stale myslim nato najlpsie vsetko bude ok ale som len v 14tt a uz trombocyty klesli na 31.ked som mala zo synom 26 trombocytov uz so lezala v nemocnici.no moc potom netuzim doma 2deti a manzela chodim do prace bolo by mi tam smutno.s dcerou som tam prelezala 2 mesiace a zo synom mesiac teraz planujem ist tam max na 3tyzdne😂 ale asi to nebude tak jednoduche ostat doma dokonca.vam drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo

sonulcicka
27. dec 2016

Ja mam termin 7.7.2017 🙂 drzim Vam vsetkym palce,dievcata,zeny. Je to nase prve babo,tak je pre nas vsetko nove a krasne 🙂 ako to tak citam,tak je to asi normalne,ze mame take vavsie bruska,ked je nas tolko 🙂

sonulcicka
27. dec 2016

@erikababula drzkm moc palce,aby sa vsetko vyvijalo v poriadku 🙂

erikababula
27. dec 2016

@sonulcicka dakujem krasne🙂

lucik284
27. dec 2016

tak baby ja mam posledne dva dni taku zravu chorobu, ze ak sa nezastavim tak do porodnice ma budu kotulat. V noci som sa zobudila a od hladu som nemohla zaspat. o pol jednej v noci som.si musela odkrojit kusok tvrdeho syra.

kitty18
27. dec 2016

To aj ja mam take zrave 😀 aj teraz cez sviatky ked sme chodili po rodine sa vsetci smiali na mne 😀

erikababula
27. dec 2016

Ja som za 2mesiace co som tehotna som schudla 7kg stale zvraciam sestricka mi poradila suchare lenze si idem natom zuby dolamat take je to tvrde zapijam to s cajom a jak to dojem tak to vyleti brala som cipky na nevolnost nezaberali a ani lieky a to uz 4mesiac som zacala myslela som si ze uz mi bude lepsie😒

lilianna1xs
27. dec 2016

@erikababula tazko to je ked clovek nemoze vobec nic jest,nesu nato lieky?

erikababula
27. dec 2016

@lilianna1xs nemohla mi nic dat niekedy lezim cely den v posteli az sa za seba hanbym nikdy som tak nebola ale chyta ma mrchava nemoc ked musim nieco robit.a pri malej aj malom som bola ako tak fit pri malom po 3mesiacoch mi bolo fajn

kattky
27. dec 2016

@erikababula ja som z vychodu cize mne je najblizsia nemocnica v Michalovciach

erikababula
27. dec 2016

@kattky jaaaj ja ze niekde nablizko TT😂hlavne nech vsetko dobre dopadne

kattky
27. dec 2016

@erikababula tak veru .... To prajem vsetkym co sme tie julovky :-*