icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
8. dec 2017

@blondie257 bože nestraš lebo my prvé hrôza

blondie257
8. dec 2017

@olylili bmozno vy budete mat to druhe lepsie ako prve...

Uz konecne bubinka ...zabral nurofen....kym zaucinkoval som jej pustila na youtube fiha tralala- bum bac....a zabralo 🙏 ...
Ukludnila sa a zadriemkala....esre ju drzim za rucicku ale uz spinka

🙏 modlim sa aby teplita nebola a zajtra uz bola ok....

olylili
8. dec 2017

@blondie257 vraj druhé je horšie 😑 ja som tak pri prvom celé tri noci som nespala len som ho pozorovala merala teplotu a cicik dával ...maminku má pri sebe to je hlavné vyspinka sa a bude dobré krásnu nôcku prajeme

jance333
8. dec 2017

@blondie257 my máme paralen 100, ale keďže je malá taký vrabčiak, nedávame celý, len tak 3/4 asi. prajem pokojnú noc bez komplikácií 😘

sanylind
8. dec 2017

@lilianna1xs Myslím že to bol skôr preklep nie?Asi to malo byť 9kil

sanylind
8. dec 2017

Ahojte veľmi málo prispievam ale chcem sa spýtať koľko dávate 4-5 drobcom a ako často.Ja v podstate dávam svoje odstriekane a niekedy raz denne 1 dávku umelé.Donedavna som dávala len 150 teraz som začala 180 ale podľa krabice na um by mal už 210.Viem že každé baby je iné len na zaujíma ako to máte vy.A koľkokrát denne Vám deturence kakaju.My sme začali len raz denne len sa mi to zdá málo pri takých dávkach???

slimstar
8. dec 2017

@sanylind môj nezje ani 150 ml ako kedy, dávam 5 až 6 krát, z toho vypije 3x 150 a 2x po 100 ml. Má 8,5 kg

olylili
8. dec 2017

@sanylind tak hádam áno lebo možné to nie je

eja118
8. dec 2017

@miriama11 skusim lebo je to boj hoavne vecer...a ako uspavas?

sanylind
8. dec 2017

@slimstar a koľko má malinky?

slimstar
8. dec 2017

@sanylind za chvílu 5,5 mesiaca /26. 12. bude mať 6 mesiacov/, ja aj keby som mu spravila 180 ml, on to nevypije. Doktorka ho chváli, aký je peknučnký, má 71 cm a 8,5 kg. Ked mal rastový špurt, tak papal 7-9 krát, ale nikdy nedá viac ako 150ml. Niektoré aj väčšie detičky nevypijú viac, čítala som to od viacerých mamičiek.

miriama11
8. dec 2017

@eja118 vies co , a prsniku zaspava .ju kojim a tak zaspi a ked aj nie tak jej dam cumel a dam ju do postielky a idem prec a ona zaspi.

jarunka102
8. dec 2017

@blondie257 jeeej,aj vy? nasa pred kazdym spinkanim musi mat uspavanku fiha tralala...a pri cviceni tiez ficime na ich pesnickach...uz mi z toho hrabe :D manzel na mna pozera jak na nepricetnu,ale mala ma radost, takze mi je to jedno 🙂

eja118
9. dec 2017

@miriama11 tak to boli casy ked zaspal na prsniku..asi tak prvy mesiac od vtedy je to boj

miriama11
9. dec 2017

@eja118 tak nasa zaspala prve 2mesiace hoci kde, v hrazdicke s kresielku vsade, ked som si ju nevsimala😂teraz nie

romi2
9. dec 2017

@sanylind ja tiež kojim a kombinujeme UM keď už vidím,že je hlad😨,neviem odhadnúť koľko vypije pri kojeni ale keď urobím umelé mliečko tak vypije 150, myslím,že je to dosť a určite záleží aj na značke mlieka, nemám striktne hodiny kedy papáme,v podstate dám prsník a buď sa len napije alebo sa napapa

eja118
9. dec 2017

@miriama11 nas zaspi vacsinou len na,rukach,na fitlopte..najnovsie v hacke a obcas sa mu podari v kociku von...najviac sa vsak trapime s,vecernym uspavanim....to ako keby sa bal zaspat 🙂 a ked uz,zaspi tak sa budi cca kazdu hod az dve...

miriama11
9. dec 2017

@eja118 och tak to je tazke, ja som teraz na rukach vobec neuspavala lebo viem co to je pol hodinu kolisat na rukach alebo v autosedacke, tak prajem pevne nervy

nenuska25
9. dec 2017

@ela66 asi sa sekla a ma 9 kg

slniecko323
9. dec 2017

@nenuska25 jasne, ze preklep. Ved ta bambulka vyzera na 9 kg a nie na 19 😁😉

eja118
9. dec 2017

@miriama11 dakujem 🙂

kattky
9. dec 2017

@blondie257 my celkom oki. V den ockovania nic no na druhy den mal zvysenu teplotu a bol spavy. Tato noc bola katastrofalna

blondie257
9. dec 2017

@olylili
@kattky

Tak baby noc bola ...vseliaka...
Mala zvysenu teplotu 37.9...
Ale bolelli ju veeelmi nozicky celu noc
Sice spala ale tak si vzlykala...casto plakala....rano sa o 4tej zobudila to uz mala 38.7 tak sme davali nurofen...pomohol na teplotu aj bolest...
Tym ze plakala mal sopliky..nemohla dychat na nostek tak casto cumel vypadaval a potom plakala...
Pospala potom este od 6tej do 6.30 ...
Den vseliaky...teplota zvysena....ale spinkala malo co ...terz haja tak som zvedava ako dlho pospi

olylili
9. dec 2017

@blondie257 ojoj už nech je zajtra dobre babulke bože ja mám strach z môjho musím kúpiť aj čipky lebo mám len sirup a ťažkou biedou ho do neho dostanem

jance333
9. dec 2017

@blondie257 hm, tak podobne ako u nás. + ako som písala naša mala bolesti brucha. ale už je úplne ok, verím, že u vás to zajtra už bude tiež tak. držte sa

petrikazuzka
9. dec 2017

@blondie257 drzim prsty, nech ste cim skor ok ❤️

blondie257
9. dec 2017

@petrikazuzka
@jance333
@olylili
Vdaka babenky ze na nas myslite
..uz hajame ale nekludne...tak lezim pri nej ...a dufam ze uz to bude dobre

slniecko323
9. dec 2017

@blondie257 držte sa. My ideme očkovať v pondelok. Som zvedavá ako teraz zareaguje.

juliane126
9. dec 2017

@blondie257 to ste mali 2. Ci 3. Ockovanie hexi? My ideme teraz na 3. Ale pravdu povediac sa mi moc nechce.

juliane126
9. dec 2017

@eja118 dcera tak zaspavala.okrem 1. Mesiaca co mala zltacku zaspavala min.2hod na rukach.zaspala a ked sme ju davali do postielky rev a cele 3-4xopakovat.i po kazdom prebalovani.