Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102
@olylili my sa este nepretacame iba na bok. Mame tazky zadok no tiez ak ho chcem dat do sedu tak hned sa vzpruzi a aj v kresielku sa zaprie o nozky a dvyha sa
@jja ma asi este slabe brusko a tazke nozky. Zdviha si ich ku ustam? Ak malo privias mu na snurku nejaku hrkaciu hracku.Nas sa tak do 3dni otocil,lebo trpal ako o zivot s tym
@boog tak sme to skusali cely vecer...mala sa cudovala co sa to robi...snazila som sa ju motivovat...gulali sme na brusko a spat na chrbatik....
No ona taka vystrasena z toho bola....vobec sa jej to nepacilo ☹
@jja a nebala si sa,ked spal na brusku? Lebo velmi sa to neodporuca :/ a nasa ma reflux,takze spanok na brusku neprichadza do uvahy...no zacala na boku spat a velmi sa jej to paci,ale musi byt bud nacapena na mna,alebo lezi na boku oproti mne...
@jarunka102 my sme inak nemohli spávať.bud zviazaný v perinke čo v teple nebolo bohviečo...alebo na brušku.lebo sa budil rukami. A takto si pospal ..aj staršia tak spavalaa...my všetci domaa spíme na bruchu😀 viem že sa neodporúča ale ja som sledovala...aj som sa bála..ale...
@jja joj to aj nasa musela byt v lete zviazana lebo inak spat nevedela tiez sa budi ruckami a nozickami...este aj teraz spinka v zavinovacke,no obcas ju dam ju spacieho vaku...a ako ho davas spinkat?das ho lahnut na brusko a on zaspi sam? Ja sa bojim,ze zaspim tvrdo alebo ze sa pogrcka kvoli tomu refluxu.
@jarunka102
Keď bol menší zaspal sám aj na brušku.to ešte mal cumel...teraz už nemá cumel...tak buď na rukách a potom ho preklopím alebo na posteli vedľa mňa a tiež ho prevalim na bruško.
Teraz už stiahnuté ruky nehrozia...už je potom ešte viac nervózny...preto to bruško..
@jja aha...no keby som sa tak nebala,tak by som to skusila aj ja 🙂
@kattky ja maleho do sedu nedavam. Lebo dcera robila presne to co pisete a od 5.mes. chcela stale na nohy inak rev. Ani na brucho ani na chrbat,len hopa hopa
My teraz nemame kam dat stromcek vianocny, lebo maly uz v pohode i 3 metre sa do zadu preplazi. I kliky robi. A ked uvidi tie svetielka tak aj stvornozkovat sa nauci😉
@blondie257 to staci parkrat pretocit. Pre tvoju je to namahave, tak staci 3xna jednu stranu a naopak.Ja som len lave koleno pokrcila aprevratila na pravy bok. Trochu ich nechat v tej polohe.on sa mi uz dotocil.pozor aby nesla do luku
@blondie257 ono to zase nie je cvik na jedno popoludnie, ale podporuje to spravne svaly. To vystrasenie je prirodzene, kedze to nespravila uplne sama 😊
Ahoj dievčatá, tiež ste sa tak príšerne báli druhého očkovania? Ja uz tyzden chodím duchom nepritomna, čo na nič iné nemyslím 😢 zajtra nás to čaká
@nikol207 my ideme pozajtra na tretie. Druhe znasal zle. A od novembra je stale zahlieneny
@juliane126 na tretie? Koľko má malý
@nikol207 no my sme boli vcera a zvladol to super. Trosku poplackal, p chvilku prestal, zaspinkal. Doma akoby sa nic ani nedialo, hral sa, gagotal, vyskal, takze som mala velku radost 🙂 Dnes rano zvysena teplotka 38,2, teraz uz sme bez teplotky. Spinkal, hraje sa, papat chce, takze super 😉 Dufam, ze v tom budeme pokracovat.
@slniecko323 tak ste to super zvladli
@olylili zaciatok jula narodeny
@nikol207 ahoj,nas to caka 28.12. :-/ a tiez len to mam v hlave,aby dopadlo dobre 🙂
@juliane126 a tretie nie je a v 11 mesiaci?
@juliane126 ved tretie je az neskor my sme vcera na druhom boli a povedala ze dalsie az za pol roka..o tyzden mame 5.mesiacov
@olylili ano v 11.mesiaci
@blondie257 hej, mala som obavy, ale som rada. Teraz opat teplotka stupa, ale je este v norme.
Baby od včera som začala špiniť kramy som ešte nemala od pôrodu čo to môže byť

Na bruchu spavame bez problemov od narodenia pomaly...ked sa salume na posteli a ho trosku popostrcim tak sa zgula aj na brucho...len sam nie...ale je to macko..tak hadam coskoro pride...