Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jarunka102 presne tiez mi to vraveli a ani po treťom nič lepšie 😀
Ja som po prvom pôrode mala také, že keby som nemusela meniť vložky, ani neviem, že boli. Vždy ma bolelo a pôrode super.Uvidíme, čo bude teraz. Dúfam, že tiež ľahšie.😉
No baby volala som lekarke a povedala, ze pokial maly to odomna nechyti tak ma prist normalne na ockovanie lebo potom poradna nebude 2 tyzdne kvoli sviatkom a ze to uz by bola dlha doba.. ze ho prezrie poriadne a ked bude vsetko ok tak zaockuje. Tak sa modlim nech to odomna nechyti 🙏
@olylili tebe chodia strasne skoro na to ze plne kojis. Ale niektore i napriek tomu dostanu po sestonedeli. A niektore po 2 rokoch. To by som sa vobec nehnevala
@juliane126 tak teraz mi prišli najneskôr a už som myslela že sa rozbehli a zase len spinenie sa mi to nepáči 😠
@olylili ja som tak mala pocit ze uz sa rozbehne ale len spinenie bolo...
Som zvedava kedy dostanem teraz uz po druhykrat...dufam ze mi moj 34dnovy cyklus ostane
@blondie257 no tak to aj ja dúfam tiež som mala taký
Maminky mozno od veci, ale dnes nam prisla hrajuca podlozka Vulli pre maleho - darcek na Vianoce. Síce ju máme len jeden den, no odporucam vsetkymi desiatimi...maly sa na nej dnes vkuse krasne pretacal, predtym sa pretacal len sem tam. ..ked na nej lezi vkuse nejake zvuky sa spustia, kazdy obrazok vydava iny zvuk-zvieratka alebo sa to da nastavit na melodiu, ale to sa prepinalo vkuse, kedze on to, neprepina este cielene a to uz islo na nervy...cize ak niekto neviete, co pre nase ratolesti tak fakt vyborne...
Jooj babenky soplikujeme staale...hrozneee
Ahojte maminky 100rokov som tu nebola ale ani nemam moc cas tak len na skok vas pozdravujeme a pochvalime sa ako rastieme uz budeme mat 6mes. Papame vsetko co nespapa ju😂
Ahojte Julovky chcem Vás pekne poprosiť niektorá ste tu spomínali že máte od pediatricky zoznam čo sa týka prikrmov nedalo by sa zverejniť ta nasa teda nič moc info v podstate 0 bodov.Dakujem pekne
Ahojte dievcence, prosim vas, tie co mate Avent parny hrniec, ste s nim spokojne?
@vallll ano
Baby proosim vas, s cim by ste kombinovali hrasok okrem zemiaka? Dikes 😊
Ahojte ženy. My sme po včerajšom ockovani dnes skončili v nemocnici takze tak
@podobova15 co sa stalo???? Nech ste cim skor fit!!!
@podobova15 boze moj a to preco?nech ste rychlo doma ak ste hospitalizovani ✊✊✊
@podobova15 boze a co mu zistili?ste uz ok?este ma teplotu?
@podobova15 drzim palce, nech ste cim skor zdravi a doma. Takato vysoka teplota casto nebyva po ockovani.. ☹

Babenky,dnesna kontrola u neurologa supeer 🙂 lekarka bola z malej uplne unesena :-*