Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@podobova15 skore uzdravenie prajeme. Podaj info pptom co a ako
@podobova15 och tak nech je to radsej viroza ako reakcia z ockovania..prajem skore uzdravenie drzte sa a daj vediet ako pokracujete 😍✊
@podobova15 drzkajte sa....myslime na drobca nech je cim skor vsetko ok.
Kamoskina dcerka mala tiez vysoke horucky po ockovani....tyzden predtym bol chory jej manzel..sli na ocko...mala sa adi tiez nakazila no v case ocko nemala priznaky..zaockovali a kombinacia oslab organizmu po ockovani....mali tiez infuzie..za 2dni ked kleski teploty boli doma ...prisli domov a hned nadcha a hnisave sople..viroza....
My zas bojujeme tiez zo soplami...hnisavymi..uz mame pamykon...poviem vam....odsavanie soplov u nas boj brutalny....odsajem..reve..zas sople z placu..zas odsajem..zas reve....jookj neverending story .....
To radsej nech ja chora furt....
@kattky @zuzacka16 @blondie256 takze aj noc je ok nic nenašli, horúčka nie je. Odtečie infuzia a dúfam že sa troska vyspim. Uvidíme co bude zajtra, ale vyzerá to dobre. A ďakujem každej jeden ste zlate že na nás myslite este raz ďakujeme 😘🙏🏻 Ked bude nieco nové napíšem
* moc
@podobova15 drzim siiiilno palce nech ste cim skor v poriadku 🙏🙏
@blondie257 no a ja som teraz chora a maly ma ist v pondelok na ockovanie. Och
@kchan ďakujeme moc, budeme aj my Vám držať palce pri ockovani nech všetko dobre dopadne
@kchan u nas bola chora starsia dcera..mala virozu...tiez hnisave sople....ja tiez som bola chora ale Em mala iba zvysenu teplotu a sople az teraz
@podobova15 dakujem krasne 🙏
@blondie257 no hadam to bude v poriadku. Teraz vecer pred spanim mal zvysenu teplotu, neviem ci to pripisovat zubom alebo nejakej zacinajucej viroze? Uvidim najblizsie dni. Spinka a je cely nejaky nekludny, sa len prehadzuje v postielke a vzdycha a mrnka
@podobova15 tak to som rada ze moc ste mali ok uz bude dobre uvidis..drzte sa nech ste cim skor doma ✊✊✊
@kchan hlavu ti neodtrhnu, ked neprides, na ockovanie ma cas dalsi mesiac v pohode
@zuzacka16 ďakujem moc moc 😘
Ahojte baby neviem či chodíte niektorá na plávanie a máte skúsenosti s plavkami splash.Chceme vyskúšať od januára plávanie a vyzeraju celkom fajn len absolútne neviem ako je to s veľkosťami a hlavne či ozaj neprepustia stolicu.Dakujem za rady a názory
@podobova15 Skore uzdravenie prajem!
@shannonldy ďakujeme moc 🙏🏻
@podobova15 uz bude len dobre 😉 drzim paluchy
@slniecko323 ďakujeme vyzerá to lepšie 🙏🏻
@podobova15 my sme sa tiez velmi ockovania bali lebo nas mal zly moc a ked ho ockovali, tak stale mal bakterie v moci, ale nastastie zvladol to dobre
@kattky tak super potom. Vyzerá to uz lepšie, bola to reakcia z očkovania + mu idu zuby. Tak dúfam že to nebude nic iné alebo vážnejšie.
@podobova15 no musis verit ppzitivne. Hlavne ze uz horucky niesu
@kattky veru tak len pozitívne myslenie, aj ked je to moc tažké. Hej vyzerá to lepšie. Ďakujeme aj vy sa Drzkajte 😘
@podobova15 drzim palce, este by to mohla byt siesta choroba, ak by sa vysypal, vtedy byva taka vysoka teplota z nicoho nic 🙂 kedy vas pustia?
@senta_sofia dúfam že zajtra teplota ustúpila, všetky vyšetrenia spravili a všetko je oka. Jemu idu este aj zuby tak katastrofa. Ale nejako to uz zvládneme.
@senta_sofia šak si mala pravdu vysypal sa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️. Uz ma porazí.

@slniecko323 @zuzacka16 urobili CRP aj krv zobrali čakáme na krvný obraz a výsledky mocu. Ale žiadny zápal nie je. Bud je to ľahká viróza alebo vysoká reakcia očkovania. Teplotu teraz nemá tečie mu infuzia 😢. Ďakujem hlavne nech je zdravý nejako to tu zvládnem