icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

senta_sofia
17. dec 2017

@podobova15 Uz bude dobre, to uz zlezie dolu, u nas do troch dni bolo po vyrazke. Akurat mne sa zdalo, ze nasho ho to svrbelo, pripadne fenistil nech mu daju. Je to svinucha, je tam dlhsia inkubacna doba, to nemohol nikto tusit a kedze to sposobuje virus, ani zistit.

podobova15
17. dec 2017

@senta_sofia hej povedali že ked bude svrbiet alebo bude horšie ťdaju fenistil. Len sa bojím že nás tu nechajú kvôli tomu. Ja som tu uz na prášky, uz tu ďalšiu noc nedám asi 😢.

senta_sofia
17. dec 2017

@podobova15 kvoli tomu by vas nemali drzat, ak ma vsetko ine v poriadku, na to nic nie je aj tak, pytaj sa domov, chapem ta velmi, zazila som aj nemocnicu 😞

romi2
17. dec 2017

@podobova15 držím palce nech vás pustia domov, chápem ťa s tou psychikou ani ja som to nezvládala,tak aspoň budem myslieť aby vás pustili a možno tomu dopomôžeme 🙂

podobova15
17. dec 2017

@senta_sofia ostávame do zajtra 😢. Že chcú všetko odsledovať.

podobova15
17. dec 2017

@romi2 ďakujeme moc ale nestalo sa. Musím to uz vydržať a byt silná lebo sa bojím že ked budem nervacit prídem o mlieko a to teraz ozaj nepotrebujem. Ach no co, jednu noc este nejako dám hádam 😔

miriama11
17. dec 2017

@kattky a co ma ecoli? Urinal som chvilu davala ale nedobre , nam zabrali antibiotika ale precitaj si D-manosa,vraj perfektna vec na ecoli, som davala 2dni potom nam povedali ze ok vysledky tak uz som nedavala.pise od 3rokov ale dala som mensiu davku.

senta_sofia
17. dec 2017

@podobova15 na jednej strane ich chapem, na druhej viem, ze kazda dalsia noc tam je na kazajku. Zvladnes to kvoli malemu, ten ta potrebuje 😊

miriama11
17. dec 2017

@podobova15 aspon si mozes vydychnut ze uz je ok. Bude mat imunitu ked to bola 6ta choroba. Ale stres poriadny, ja som bola pred mesiacom z 2ma na infekcnom, co ti budem hovorit.masaker

podobova15
17. dec 2017

@miriama11 bože neviem si ani predstaviť a co Vám bolo? No šak snažím sa to brat pozitívne celé, aj ked to nejde ľahko.

podobova15
17. dec 2017

@senta_sofia no šak to že ja nespím on je každú chvíľu hore steny sú len sklo všetko vidíme a počujeme, jeden zasvieti a celé odd. Je hore všetci placu, čistá katastrofa. Hej hej uz to dám, dnes prežijem a zajtra sme doma 😊

senta_sofia
17. dec 2017

@podobova15 ano ano, som sa smiala, ze viem ako sa citia ryby v akvariu 😂

miriama11
17. dec 2017

@podobova15 jedna mala salmonelu a druha rotavyrus, taze veselo bolo a ten plac je strasny na infekcnom, tie deti co su tam same to cely den placu .

podobova15
17. dec 2017

@senta_sofia no presne si to vystihla úplne 😆😆😆. A nech ma vidia len keby to tak počuť nebolo 😔

podobova15
17. dec 2017

@miriama11 och bože to muselo byt strašne. A prečo sú tie deti samé? To uz take väčšie? Ja by som môjho samého nenechala ani keby ma 4 roky.

miriama11
17. dec 2017

@podobova15 vy nelezite na infekcnom? No preto su same lebo to su vecsinou deti z osad a zo zltackami ... a si vies predstavit ze by tam boli z nimi rodicia?

podobova15
17. dec 2017

@miriama11 nie na dojčenskom. Aha nevedela som vôbec že ake sú tam deti a prečo, v živote som sa s tým nestretla. Och bože tak ja tu mam potom este luxus

miriama11
17. dec 2017

@podobova15 som myslela ze na infekcnom ste lebo u nas sa ide z neziaducimi ucinkami po ockovani rovno na infekcne, tak mate stastie bo ja som sa tak bala aby sme daco ine nedostali, nejake kiahne alebo horsie. Vonku na chodbe sedeli rodinky spoluobcanov aj cely den,a sestrickam vyzvanali. Sak som isla z vysetrenia a som videla ze sestricka zatvara dvere a rychlo som jej zabuchala a ani mi uz neotvorila lebo myslela ze zas daco chcu tak 3x som musela zvonit kym mi otvorili. Maju to tam vesele.ale boli aj smiesne prihody,ale mala som dost.

podobova15
17. dec 2017

@miriama11 aha no mam veru šťastie, bože toto si neviem ani predstaviť, ale u u nás v okoli je malo týchto spoluobčanov naštastie 😂. Tu je to až na ten hluk kvôli skleneným stenám fajn, sme s malým samy na izbe, telka (ktorá je zbytočna 😂sem tam ako kulisa) vedľa je kuchynka vybavená takze da sa no. Musím to vidieť pozitívne že nám nic neni a uz to zvládnuť 🙂

miriama11
17. dec 2017

@podobova15 tak my sme z kosic ale no infekcne je take ze je ich tam vela, som ich lutovala.tiez sme ako jedina izba mali pbrovske okno presllenene.ale no, mne ta telka chybala😂

kattky
17. dec 2017

@miriama11 mne nepovedali ake bakterie to su. Ja som sa rozhodla, ze teraz na kazdej poradni budem davat kontrolovat moc.

miriama11
17. dec 2017

@kattky ano aj ja odnesiem, najprv som myslela ze kazdy tyzden budem nosit😂asi by ma uz ani nepustili😂

kattky
17. dec 2017

@miriama11 heh tak mojmu uz moc nesmrdi tak jak smrdel

miriama11
17. dec 2017

@kattky ja sim nejak necitila ze by smrdel,ale no mala bacila

kattky
17. dec 2017

Dievcata dnes som zistila nieco co ma vystrasilo. Utierala som malemu dupku a ked som mu ju roztiahla, tak ma normalne dierku co ma dupku a hned vedla ma dalsiu taku malinku dierocku. 😢 co to moze byt? Mam ist k lekarke s tym? Drobec neplace pri kakani ani nic.

miriama11
17. dec 2017

@kattky moja starsia ma tiez taku jamku ale citala som ze moze byt aj dierka.da sa to nejak riesit ale zabudla som ako,urcite vygooglis.

olylili
17. dec 2017

@kattky myslíš tu jamku nad ritkou?

kattky
17. dec 2017

@miriama11 Hladam na googli no nic som nenasla

miriama11
17. dec 2017

@kattky skusim najst