icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

olylili
18. dec 2017

@olylili ale žiadne bolesti čo niekedy normálne pôrodné kontrakcie

anaj44
19. dec 2017

Ahojte dnes ideme na poradnu hádam už bude prvé očkovanie .. nejaké rady ako to zvládnuť? Dakujem

nikol207
19. dec 2017

@anaj44 ahoj, tak chladit miesta na nozicke. Ja som este v ambulancii hneď po vpichu dala chladive naplaste a malý nemal ani prvy ani druhý krát žiadnu reakciu, teplotu ani bolesť noziciek. Možno to nebolo naplastami, ale aj plakat prestal, keď som mu ich dala. Držím prsty aby ste to zvládli bez ťažkostí akýchkoľvek 😉

miriama11
19. dec 2017

@nikol207 ake naplaste si kupovala? Ja som sa pytala v lekarni tak ze iba na celo maju. Take vecsie. Su aj ine?

ela66
19. dec 2017

@olylili doooobre krásny máš
veľmi sa mi ľúbi fuck you.....

peggynuska
19. dec 2017

Ja som dala tuto naplast, ona je väcsia, tak som si odstrihla kusok a prilepila na nozicku.😉

ela66
19. dec 2017

Ženy šikovne ste ja nemám ani strom ani upratane ani napečene všetko si nechávam na poslednú chvíľu strom až 24 ráno sa u nás robi, upratovanie v piatok nech mi to pri mojej malej aspoň dva dni vydrži 😂

miriama11
19. dec 2017

@peggynuska da sa to strihat? Som myslela ze tam je nejaky gel ,🤦🏻‍♀️

olylili
19. dec 2017

@miriama11 aj ja ich pouzivam dá sa v pohode rozstrihnut

olylili
19. dec 2017

@ela66 preeeee boha to čo 😂😂😂😂😂😂😂

ela66
19. dec 2017

@anaj44 A kde ideš na očkovanie či na operaciu? Ako zvládnuť veď je to len vpich. Ja som mojej malej ani pri jednom očkovani nedavala ani obklady ani naplastia ako doktorka zaočkovala vpich som chviľu masirovala nech sa vstrebe vakcina a koniec netreba stresovať .

ela66
19. dec 2017

@olylili Booože si tie naplastie na svoje maminkovske rite prilepte stresujete ľutostive ste ako keby išli babätka na operaciu srdca len peniaze vyhadzujete na marketingove somariny a potom že materska nizka 😂

kchan
19. dec 2017

@olylili ja som vcera tiez dostala cervenu, a ze preco som tak cely den vrcala na muza a vecer som zistila 🙈 my sme boli vcera na ockovani, maly len zamrncal pri pichani a zatial to zvlada super 🙏 drzim vam palce ✊

olylili
19. dec 2017

@ela66 to ja len teraz pri treťom taká som uzkostliva 😀😏

olylili
19. dec 2017

@kchan super paráda my uvidíme zajtra čo to bude 😊

kchan
19. dec 2017

@ela66 no neviem keby ti dieta po ockovani dostalo ako silny neziaduci ucinok vysoke horucky, ci by si aj ty "s maminkovskou ritou" nestresovala. Mier

nikol207
19. dec 2017

@miriama11 dermaplic sa volajú. Presne ako v prispevku nižšie. Sú primárne na čelo, ale prijemne schladia aj napr. nozku po očkovaní 🙂 su tam 2 a doktorka mi jeden rozstrihla a hneď som mu nalepila. Druhý pasik som davala na noc

ela66
19. dec 2017

@kchan Mila pani predstav si že dostala a neposrala som sa až keď mala 38,5 som jej dala čipku a bolo po nežiadúcich učinkoch do 24 hodin odznievaju tieto keď sa to da nazvať ťažkosti tak nemudruj .

ela66
19. dec 2017

@olylili Zajtra idete do poradne ?

olylili
19. dec 2017

@ela66 hej lebo mi volala včera sestrička že dnes nech nechodím lebo majú veľa novorodencov tak až zajtra o jedenástej

ela66
19. dec 2017

@olylili Daj potom vedieť koľko malý váži :D

olylili
19. dec 2017

@ela66 počítam okolo 9 a pol 10

kchan
19. dec 2017

@ela66 preco by som nemala mudrovat ked mudrujes ty ? A nehovorim tu o zvysenej teplote 38,5 pri tej by som sa neposrala ani ja, ale pri horuceke 41c by mi uz vsetko jedno nebolo.

ela66
19. dec 2017

@kchan Mala aj take teploty a nešla som ani k lekarke dali sa zraziť do troch dni bola ako rybička a po očkovani 41 velmi nie su take teploty a to že je tak znamena to že organizmus bojuje s vakcinou a tym sa vytvára aj imunita.Koniec debaty pokojne sviatky želám.

vierkadominik1
19. dec 2017

@ela66 no ale ty si nenormalne drza nezdá sa ti?

blondie257
19. dec 2017

Coooo tooo 😨
Babyyy kazda sme ina...kazda preziva inac....niekto stresuje niekto nie...noa cooo....toto je dovod na burlivu debatu ci nebodaj hadku?

Z vysokych teplot hrozia febrilne krce a to uz nie je sranda...

A za dalsie..ja sa o svoje dieta..deti..bojim....milujem ich...som zodpovedna za ich zdravie a zivot...tak ak niekto stresuje ho chapem...normalna reakcia ze sa my matky obavame o zdravie a zivot svojich deti ci su mesacne ci nastrocne ci uz dospele osoby....

A kazdy ma strach z ockovania...ja som za ockovanie a tiez som mala strach.....je to moje rozhodnutie malej zasiahnut do organizmu a kazda negativna reakcia ci mierna ci chranboze velmi zla..je dosledkom mojho rozhodnutia....takze mala trpi kvoli mne....a to ziadna matka nechce....

@ela66 iste veci sa daju povedat aj mierne s kludom a nepovyseneckym dojmom...lebo nie som jedina ktora to takto vidi...takze problem bude ...nie v nas....preto ze sa bojime o deti

blondie257
19. dec 2017

@olylili este stale mas kramy? Ak to pretrvava tak chod na gyndu

ela66
20. dec 2017

Ste tu jedna veľka sekta "super" matiek ktorá zomiera pri každom zastavenom prdiku u dieťaťa rozoberate tu totalne kraviny namiesto toho aby ste si preštudovali zaklady mediciny alebo zašli k lekárke áno to ste vy 3 dni sa vypytovať čo asi dieťaťu je fotiť ho z každej strany stresovať a na 4 deň zajsť po stej konverzacii k lekarovi fuck you.... Vďaka bohu za vinimky ktore tu možno su ...

olylili
20. dec 2017

@blondie257 ešte stále a vôbec nekončia

podobova15
20. dec 2017

@ela66 asi si nezažila aby dieťa po očkovani malo 41 a dostavalo kŕče a kolabovalo ti na rukách že? V živote by si nieco take nenapisala. Byt s ním v nemocnici a zažívať ten pocit ked ti ho zoberú a ty počuješ iba srdcervuci plač tvojho bábätka ktorému berú krv zo všetkých miest na tele pretože mu nevedia nájsť žilu. A ty stojíš vedľa v izbe a plačeš lebo nevieš co je s ním. Nikomu to nikdy neprajem, naozaj nikdy. Je rozdiel ked ma niekto prvé dieťa ako ja a nemá mi kto pomôcť a poradiť tak sa spýtam tu kedže niektoré nie sú prvorodičky. A každá mama sa boji či je to teplota alebo zastavený prdik, pre každú je to nové a nepoznané, hlavne ked nevie co jej dieťatku je. Amen