icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
20. dec 2017

@olylili aspon zavolaj na gyndu....a ked tak chod...nie sranda

ela66
20. dec 2017

@podobova15 Ako stare si mala to babo a koľko si ho nechala v 41 lebo po hodine fieťa nezačne ferbrilovať čo si preto robila aby si mu doma zbila teplotu kolko to trvalo ta teplota ferbrilovať dieťa začne po dlhšiom čase takže muselo mať dlhšie tie 41 hm?

podobova15
20. dec 2017

@ela66 5 mesiacov, štvrtok poobede ho ockovali o pól 6 večer začali teploty, klasika paralen nurofen nic nezaberalo v noci zábal stale nic ráno 39 pokračovala som paralen nurofen zábal stale nic obed 41 smer doktorka a potom smer nemocnica tam začal mat prvé kŕče.

blondie257
20. dec 2017

Vyjadrovanie osob reflektuje inteligenciu.....resp.primitivitu
Skoda slov....
Esteze som typ osoby....ktoru moze nasrdit len inteligent

Babenky.....prajem krasny usmevny pokojny dnicek s detickami 😘

olylili
20. dec 2017

@blondie257 keby sa mi chcelo dnes očkovanie a som sama manžel v práci takže absolútne sa mi nechce no už ma to totálne otravuje

blondie257
20. dec 2017

@olylili ti verim...kolky den to uz trva?

podobova15
20. dec 2017

@blondie257 👍👍👍👍👍 asi tak pekný dnik 😘

podobova15
20. dec 2017

@ela66 a sú to febrilne kŕče nie ferbrilne

ela66
20. dec 2017

@podobova15 Neber to ako mudrovanie zabali dufam že mysliš že mysliš že si zabalila dieťa do mokrej osušky a potom ešte do suchej ak to nepomáha traba napustiť vaňu aby dieťa v nej bolo po krk vlažnou vodou a čakať kym voda uplne neochladne je to lepšie ako zábal a zrazi to teplotu.

podobova15
20. dec 2017

@ela66 ano presne tak mokrá osuška nato sucha a nic nepomohlo. Áno aj to viem že vaňa studena voda. Bohužiaľ jemu pomohli až infúzie aj to na druhý deň, takze myslím že doma by som si moc nepomohla.

ela66
20. dec 2017

@blondie257 To že miesto vypisovania tu uskostlivých komentárov si radšej preštudujem zakladne medicinske veci namiesto zosypania sa keď ma moje dieťa horučku tak nemyslim si že mám menej inteligencie. A keď aj by som mala ale mam aspoň znalosti ktorými môžem môjmu dieťaťu pomôc a nie s nim potom už utekať v žalostnom stave do špitalu. Aby ste sa tu teraz nepototo že vam niekto napisal pravdu odchadzam z tej to sekti.

blondie257
20. dec 2017

@ela66 kludne odid,nikto ta tu nedrzi..si za registrovala v dec a hned tu skocila mudrovat...
My sme tu baby co sa pozname od tehu..a nikto nemal s nikym problem ak niekto prezival intenzivnejsie ci si prisiel po radu...pochopenie a pomoc....uprimne nikto nebol zvedavy na tvoje in medias res prispevky...

Chod a bude klud ako bol doteraz...
A kedze nie som ako ty....zena typu citujem "fuck you" prajem ti uprimne nech sa ti nadalej dari...aj s tvojimi studiami v akejkolvek oblasti...

Btw ja mam pravničinu a nechodim mudrovať az buzerovať do pravnickych tem...kde to maju zabehnute...lebo mam charakter...

A ak uz niekto robi chybu podla mojho nazoru..vyjadrim sa slusne pokojne s navrhom na ine riesenie ci radu...a neponizujem...ale tam si zrelostou osobnosti asi nedosla....maj sa nech sa ti dari

senta_sofia
20. dec 2017

@ela66 nehnevaj sa, ale ked mas nastudovane zaklady mediciny, tak isto vies, ze inak sa posudzuje taka vysoka horucka u trojrocneho dietata a inak u 5 mesacneho, vzhladom na zranitelnost organizmu. Mam 4 decka, najmladsie ako tu deti v skupine a nejdem sa posrat z kazdeho sopla, ani teploty, ale s takym malym by som neexperimentovala, pretoze ak raz teplota nejde dolu, nasvedcuje to vaznejsi problem, napr. zapal obliciek, ktory u takychto deti prebieha okrem teploty bezpriznakovo.
Dalsia vec je, ze medvediu sluzbu nam robia media a internet a ked ti mesiac dozadu niekto odvysiela spravu s bulvarnym titulkom o umrti dietata tak stareho ako tvoje, ktore malo horucku predtym, tak to v tebe potlaci vacsiu cast schopnosti triezvo uvazovat. A tiez si myslim, ze da da poradit a vyslovit nazor aj slusne 😊

blondie257
20. dec 2017

@podobova15 vsetko si urobila ako mala a najlepsie vedela....mama moja robi na detskej pohotovosti LSPP a poznam pripady kedy ani zabal nefunguje lebo organizmus nevladze bojovat a v takom pripade je nemocnica nevyhnutna...

Inac da sa aj radit cez telefon kedy si zavolas na pohotovost a ti poradia co a ako dalej...a ak clovek urobil vsetko spravne a nepomaha...jedina moznost je vyhladat odbornu lekar. starostlivost ....

Dufam ze ste uz ok

blondie257
20. dec 2017

Zabudla som dodat...ze ..aaaaano sme sekta...sekta zufalych matiek..ktore cakali len na mudru radu od "fuck you zeny..matky" ..........

Ach jaaaj...........................................................................

slimstar
20. dec 2017

Vesele Vianoce ❤❤❤
Wham! - Last Christmas (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI
blondie257
20. dec 2017

@slimstar tato vianocna piesen je nestarnuca....

slimstar
20. dec 2017

@blondie257 ja ju mám tiež rada, aj ostatné hity - 80 roky, aj počúvam také rádio online 🙂
tu je link: http://city.static.abradio.cz/osmdesatka-online/
Dobrá nálada, upratané, navarené a že vraj má aj mrznúť na Vianoce, tak sa teším , možno bude aj snežiť. 🙂

nenuska25
20. dec 2017

Suhlasim s blondie....Ja mam tiez vs zo zdravotnictva, ale jendoznacne by som isla tiez na pohotovost, prave kvoli tomu, ze detsky organizmus reaguje velmi rychlo takze to si urcite vyzaduje emergency.

jarunka102
20. dec 2017

@kchan
@podobova15
@olylili
@blondie257 dospely clovek konci v nemocnici s takymi vysokymi teplotami a ma strach...tak preco by sme sa nebali o svoje pokladiky...pri horuckach clovek nikdy nevie,co sa v detskom telicku odohrava,co babo trapi :/ ja keby som mala vs zdravotnu,tiez by som aj tak sla radsej k odbornikom do nemocnice a nespoliehala by som sa ja experimenty,lebo u babetiek je kazda sekunda vzacna...

@ela66 nemozes byt taka neprijemna,ze stresujeme...kazde je dieta je ine a kazda matka to preziva inak...a tiez si kazdy niecim presiel,tak nemozes to tak posudzovat...ja som prisla o dve deticky,tak ze je uplne normalne,ze sa o moju bambulku bojim a budem sa bat hoc aj pri kazdom prdiku...
A nazvala si nas sekta? Ak sa ti tu nepaci odid a nestaraj sa do nas...my sme tu ako rodina a pomahame si... Ak vies niektorej poradit alebo pomoct,tak s kludom a privetivo miesto toho povyseneckeho postoja. Na co to je dobre?

jarunka102
20. dec 2017

@slimstar moja frci na tej All I Want for Christmas Is You od Mariah Cary 🙂 hotova je z nej :D

podobova15
20. dec 2017

@blondie257 hej hej presne ako píšeš, volali sme aj pomoc po telefóne a spravili sme všetko co sa dalo, takze jedine riešenie u nás bola nemocnica. Áno uz sme oka a doma hlavne 🙏🏻😍. Maly je spokojný nic mu nie je a dúfam že dlho ani nebude.

podobova15
20. dec 2017

@jarunka102 krásne si to napísala a plne s tebou súhlasím. Ja sem chodím rada a vždy si rada nieco prečítam a poučím sa z rad iných mamičiek. A co ma nezaujíma preskočim, pokial viem každý tu je dobrovoľne nechápem načo tu je niekto kto iba vyryva a blbe poznámky.

miriama11
20. dec 2017

@podobova15 super ze ste uz doma, a co povedali ze mal tu 6tu chorobu ci nie?

blondie257
20. dec 2017

@podobova15 super ze ste ok a doma....

podobova15
20. dec 2017

@miriama11 @blondie257 áno 6 choroba. Áno som šťastná uz sme doma a hlavne že maly je oka, ďakujem za podporu a že ste na nás mysleli 😍. Želám Vám každej jednej len tie najkrajšie prvé Vianoce s vašimi malými anjelikmi 😘😘

senta_sofia
20. dec 2017

@podobova15 😘👏

miriama11
20. dec 2017

@podobova15 aj vam pekne vianoce prajem a hlavne vela zdravia vsetkym.

slniecko323
20. dec 2017

Ach baby, nechodim tu az tak casto, ale rada priznam sa. Ozaj je tu taka rodinna sudrzna atmosfera. 😉👌Nenechajme sa znechutit pred tymito krasnymi vianocnymi sviatkami a prezime ich s nasimi deturencami a rodinami naplno a hlavne stastne a spokojne 😊

slniecko323
20. dec 2017

@slimstar milujem tu piesen ❤