icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
20. dec 2017

@romi2
@blondie257
@olylili Aj mne prisla sprava a hned mi to zmenili

jarunka102
20. dec 2017

@kattky ano aj ja...som myslela,ze sa mi zblaznil telefon :D

lili_1
21. dec 2017

Ahojtee vidim ze aj tu sa objavila tzv. cierna ovca rodiny 😂 ...
Ja tak isto vam chcem zazelat krasne vianocne sviatky plne pokoja, lasky v kruhu svojej rodiny a veeeela darcekov 🎁🚼🌲 uz sa nwm dockat kolaaacov 🍰🍰 :D a kapustniceeee 😋😋

kchan
21. dec 2017

Baby tiez mate doma taketo pirane co len cely den vrieskaju na cely barak a akonahle zacitia nieco do coho sa da zahryznut nevahaju a konaju? 😂😂😂😂

podobova15
21. dec 2017

@kchan jak keby som môjho videla 😂😂 tiež ma tie dva dolné. A prene hryzie všetko a všade, naposledy ma pohrýzol do nosa ale že riadne. Všetky hračky na komplet ohryzene 😀😀 ale šak hlavne že je spokojný

romi2
21. dec 2017

@kchan jeej to je paráda ,u nás ešte také nemáme 😅 😅😅.....tie emotikony sú otrasnéééééé

kchan
21. dec 2017

@podobova15 a tiez tak zacne vrtet hlavou ked sa chce do niecoho zahryznut? 😂 ja z toho nemozem on vyzera vtedy ako dáky masozravec co trha vsetko zive na kusy 😂😂
@romi2 emotikony mam ja este stare 😆

podobova15
21. dec 2017

@kchan presne 😂😂😂😂👍 on by aj zo mna odhryzol keby mohol 😀

kattky
21. dec 2017

Zvianocnieva sa <3

olylili
21. dec 2017

@kattky my máme také dupačky a body 😊

kattky
21. dec 2017

@olylili on pizamko. Nemali inte, tak sme kupili vianocne 🙂

olylili
21. dec 2017

@kattky akurat sa teraz hodí krásny je 😊

kattky
21. dec 2017

@olylili mame este jeden ale biely. A potom cerveny s velkym sobom v predu. Krstny mu priniesol z anglicka

olylili
21. dec 2017

@kattky mne sa to strasne páči 😀

nenuska25
21. dec 2017

@kattky jeeeej to uz sam sedi nebodaj? :D

jja
21. dec 2017

@olylili ako po očkovaní? My včera aj dnes ok...až na to že sa maminkuje....ale teraz som mu merala...tak v ritke37,7... Tak dúfam že nestupne...

jja
21. dec 2017

@kchan ty brdki...riadne zubiska,😀😁 my ešte nist... ale hryzie všetko dookola...

jja
21. dec 2017

Dievčatá... prajem vám krásne Vianoce... hlavne zdravie všetkým doma...a potom pohodu a lásku... Toť moje detváky 😍

kattky
21. dec 2017

@nenuska25 no ano uz posedi sam

olylili
21. dec 2017

@jja tak to zvládol super mu hrôza včera o pol jedenástej začali teploty 39 začal zvracať hnackovat na chvíľu zaspal ráno o piatej tak dnes som bez spánku dnes celý deň teplota okolo 38 a nádcha podráždený mrzuty uplakany zajtra idem kekarke asi niečo chytil a stále kaka držím prsty aby vám nrstupla a mali ste kludnu noc

lilianna1xs
21. dec 2017

@jarunka102

@olylili
Sorry nie 19 kíl ale 10kil mala,rada papa.Moj syn tiež bol taký papac ja chuducka som 56 kíl mám takze po mne to nemajú moje ratolesti .Nee už nekojim bolo je to malo lekár mi povedal že mám ju dokrmovat,teraz dávam mixovanými bananik jabĺčko z piškótami.

blondie257
21. dec 2017

@kchan
@podobova15
Aj my chceme uz zubyyyyyyy...chceeem
Presne tak to je kruti hlavou zboka na bok az kym sa do niecoho nezahryzne....u nas este len s dasienkami....
Sa trapi moja..joooj.....ma urve bo je z toho nervna...
A ked si predstavim ze starsej dcere vysiel prvy zub v 9.mesiaci.....ach jaaaaj ....
No ale zato ma 11r a 4mliecne zuby este furt 😂 ale ideme vsetky tahat lebo nemahu kde trvale vyjst a mlada vmchce strojcek na zuby....

Aj kamoskina holka tiez julovcatko 2016 uz ma 2 zuby vonku
Nasej len presvitaju cez dasienka hore 4 aj dole 4 ...a furt ne a ne sa prerezat.....

blondie257
21. dec 2017

@kattky jeeej je kraaasny a hopkaaaa 😙
@jja kraasne deticky

@olylili tak snad to bude len nadcha.....ako u nas....i ked to bolo hrozneee ..

lilianna1xs
21. dec 2017

Krásne a veselé Vianoce Vám želáme všetkým

olylili
21. dec 2017

@blondie257 no je to strašné super sviatky všetci chorý ešte nech mňa položí tak konečná

lilianna1xs
21. dec 2017

@ela66
Sorry nemám si prečo vymýšľať môj mobil píše čo chce Sorry 10 kíl ma ,mám kovy mobil nejak sa ešte sama čudujem že píše sám čo chce)))).Samozrejme že 19 kíl nemôže mat Haha to vás mohlo napadnúť že je to omyl.

lilianna1xs
21. dec 2017

Kto používa Camiliu na zúbky?malej som objednala tu som lekárni nevedela zohnať chvália tu camiliu pomáha.

blondie257
21. dec 2017

@lilianna1xs my pouzivame v kombinacii s calgelom....ak vidim ze je moc podrazdena..nervna pre tie zuby resp dasienka..tak jej dam ampulku no a natieram a chladim hryzatka a tak dokola

blondie257
21. dec 2017

Baby my mame 68cm a 6790g ....
Acpapame prikrmy bez problemov zaradom vsetko...akurat cista brokoli jej nechutila....

lilianna1xs
22. dec 2017

@blondie257 Takto mame aj my strastne je nervózna,zevraj tá Camilia ukľudňuje dieťa tak som si to,objednala dúfam že pomôže tie gély neviem či vibec jej pomáhajú)))).Pri synovy som nedávala nič len tie hryzadka.Dava si rúčky do úst potom s povracia takze ju cely deň len obliekať a prezliekam.))))).