Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257
https://varecha.pravda.sk/recepty/bejgli-bajgle... u nas uz stalica na vianoce, robim 1,5 nasobnu davku, teda 3 zaviny. makove aj orechove. este teple potieram maslom a zabalim do alobalu. je to ine cesto ako klasicke kysnute, take krehkejsie, ale vyborne vydrzia a dobre sa aj mrazia.
a inak, ked mate radi klasicky kysnuty zavin, som kedysi davala recept na varechu, vyskusaj https://varecha.pravda.sk/recepty/najlepsi-kysn...
@jarunka102 prečo skoro? koľko presne má? naša sa začala pretáčať ešte nemala celých 5mes. a teraz sa už voľným štýlom premiestňuje kade tade. od úplne malička sa s nohami vedela prerotovať jak hodinové ručičky. a teraz má 5,5mes. a už je plazenie a lezeni na spadnutie. nohy už podsúva pod telo a s rukami sa ťahá vpred.
Ahoj baby čo dokrmujeme umelým mliekom.Na krabici je písané že môže byť otvorené len 3 tyzdne.Dodrziavate či vyhadzujeme? Podľa mňa tomu nemôže nič byť?
@blondie257 u nás je rozdiel 13 rokov)))).Ale aspoň mám pomoc.))))Už mi pomáha syn aj z pečením takze bude dobrý manžel.))))))
@jance333 dakujeeemmm

@jarunka102 kraasavica
@sanylind tebe vydrzi krabica na 3tt? Nam bez prikrmov vydrzalo LTT tyzxen a to stale pije 120-150ml UM
S prikrmami tak tyzden a pol
@jarunka102 zlata je.
@blondie257
@lilianna1xs dakujem 🙂
@jance333 no teraz 27 bude mat 5mesiacov...od narodenia dvihala krasne hlavicku,casom vedela krasne dvihat nozicky, ked mala tri mesiaca zacala sa tocit na mieste ako hodinky a uz to vsetko potom slo velmi rychlo...na brusko,z bruska ma chrbatik a takto sa prevaluje jak sud piva :D nikde neobsedi,vsade sa len na brucho pretaca a ako si pisala ty,nohy pod seba a rukami sa pritahuje 🙂 jej sa vidi skoro,lebo vsetci lekari sa riadia tymi tabulkami,ze ked sa raz na zaciatku zacalo dieta pretacat na 5 mesiacov,tak podla neho sa musia aj ine. Hlupost jak traky! Nasa teraz uz zacala po novom aj spinkat na boku. A minule povedala prvykrat mama 🙂
@jance333 dakujeeeeeeem
@blondie257 dávam jednu dve dávky denne pri mojom mlieku inak by som aj ja preto som.pisala že tie čo prikrmuju len som zle asi napísala nie prikrmy ale umelé som myslela
@jarunka102 , lekári a ich tabuľky. som sa včera smiala, že keby sme dali našu strelku na rontgen, isto by jej v zadnici našli vrtuľu alebo celý vrtuľový pohonný systém. kamoškin maľuch je taký tučko pohodlný, nemá záujem sa hýbať skoro vôbec a tiež je to ok. už sa pomaly začína asi ukazovať i individuálny charakter detí, my si zjavne užijeme naháňačiek až-až 😂
och.. a "mama"... na to sa teším strašne 😍 krásne sviatky vám a mimochodom, tá posledná fotka je úplne najlepšia.. taká výstižná vianočná 😂
@jance333 hej no,nabehame sa :D mala bola hotova z fotenia,moja anjelik :-* kraaasne sviatky aj vam 🙂
@marcelkaemmka ach, to co Vas skolilo? :( Ale usmev nechyba aj napriek nemocnici a infuzii 🙂
@marcelkaemmka coto ☹ skore uzdravenie drobcekovi prajem.
Práve som našla malej prvý zubok. Som šťastná, prešťastná. Krásny darček na vianoce😊
@marcelkaemmka Skore uzdravenie prajeme!
@shannonldy
@kattky
@slniecko323 Dakujem takto sme si to veru nepredstavovali :( choroby sviatky nemaju :( drobec ma od narodenia nadchu alebo alergiu teda aspon sme si to mysleli stale sopliky casto nemohol koli tomu papat mliecko lebo nedokazal dychat ked mal upchaty nos ale do teraz to bolo kolko tolko zvladnutelne vyskusali sme vsetky kvapky spreje obklady studene teple odsavacku sme takmer zodrali ... A na truc teraz sa to vyvrvholilo tak ze od pondelka horucky zimnice nemohol uz papat vobec do toho zubky nasilu som do neho tisla tekutiny ale to bola hotova tragedia. Snazila som sa ze dajak vydrzime ked su tie vianoce no uz to bolo nezvladnutelne nieje nic horsie ked vam dieta 8hodin vzlyka a place od hladu a nemoze sa napit aj ked chce ..v stredu sme sli na pohotovost a tak sme tu stastie v nestasti je to ze bol na vysetreni ORL a zistili mu nejake zrastene nosne kanaliky ci co a pojde to len operacne som rada ze aspon vieme o co ide akurat v zlom nacasovani lebo by sme chodili po alergologiach a dalej do neho tlacili spreje ktore mu vlasne len skodia ..a rozhodne beriem kartu od nasho detskeho lekara ktoremu som najmenej 5 x povedala ze ma stale nadchu nech nas niekam posle ze aspon na alergologiu on mi povedal ze to nic nieje ale ak chcem ist na alergologiu len koli tomu aby mi predlzili matersku tak ok. Dievcata prajem vam z celeho srdca krasne vonave milostiplne pozehnane pokojne a neviem co este vsetko najlepsie vianoce v kruhu vasich najblizsich
@marcelkaemmka ach jaj tak nech ste cim skor v poriadku. Drzte sa a aspon ze to zistili a nepchaju do drobceka dalsie spreje a kade co ine. Daj priebezne vediet ako sa mate. Drzim silno palne a budem mysliet na vas.

@marcelkaemmka držte a ja budem na vás určite myslieť kedže pred týždňom som s drobcom takto bola v nemocnici, naštastie u nas uz dobre. Určite te spolu zvládnete, držím moc moc palce 😘
@marcelkaemmka prajem vela sil s malinkym a hlavne nech je co najskor zdravy. Nas je tiez od zaciatku novembra stale chory, i teraz, ale pripisujem to tomu,ze mala stale nieco donesie zo skolky. Lekar bol teda riadne drzy. Ako by toho nebolo dost,ze sa trapis s malym. Krasne Vianoce, nech ste rychlo doma s rodinou
@marcelkaemmka kks, tak toho lekara by som raz dva nakopala... Ako hovori
@kattky - hlavne,ze mate diagnozu a mozu to riesit. Skore uzdravenie vam prajem, nech ste coskoro doma!
@marcelkaemmka držím vám palce, my sme sa vrátili teraz vo štvrtok Z nemocnice, tiez mala kanilu :( zvládnete to A potom si budete užívať sviatky už s rodinou 😙
@kattky
@podobova15
@juliane126
@shannonldy dievcata krasne dakujem za vsetky povzbudenia uz tu nebudte vsetky povinne odhlasit a dnes svoj cas na 110% venujte vasim laskam 🙂 muckajte sa !!!

@katuscakzms Dakujeme aj tebe a celej tvojej rodine stastne a vesele :-*