Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianna1xs ahaa.... Prvy krat o tom pocujem ale to asi preto ze zijrm na slovensku 😀😀😀
@kitty18 podľa mna dojde to aj na Sk
Babule ja som si len tak zo srandy dala obrucku na retiazku, dala nad brusko. A ono sa to zacalo tocit jak blaznive 😀😀 neviem ci je to pravda a bude to fungovat ale som zvedava co povie dr. na poradni, ci uz bude vidiet co to bude ☺☺☺☺
@kitty18 daj sa prekvapiť ,Niektoré majú už ten pocit ja som mala pri synovy teraz nemám.
@kitty18 a toto ako funguje? čo znamená ked sa točí? a čo znamená ked kmitá zo strany?? to vyskúšam zajtra zo srandy 😀 😀
@kitty18
môj dr. hovorí pohlavie až v 30tt 😀 😀 😀 takže sa už asi rovno nechám prakvapiť do pôrodu
Ja som počula od mojej známej že 3D ultrazvuk jej cely čas ukazoval takto bolo vidieť myslím že je to boy chlapec Sorry a nakoniec odrodila holku no neviem záleží Jakej je polohe.
@lilianna1xs ja poznám tiež veľa prípadov, ked sa dr. pomýlil..stačí že sa bábo potočí a z pipika je pupočná šnúra 😀
@1aduliatko1 však to ale podľa mna asi je ťahanie povedať že je to holka.Aspon ja si tak myslím.
@lilianna1xs ja by som to nevydrzala ... A zvlast ked u muza sa rodia hlavne chalani a ja sa snazim vsetkych presvedcit ze my budeme vynimka 😀 ale ak to bude chlapec nebude to vadit samozrejme 😊
@1aduliatko1 ked sa toci vraj dievcatko a ked kmita tak chlapec ☺ no ja dufam ze mne povie moja dr. 😀 to ja by som nevydrzala do 30tt 😀
@kitty18 však podstate je to jedno čo ti bude,nee je to aj tak tvoje hlavne zdravicka nech je.Tas u nás v Rodine sú sami chalani ozaj sami muži už by sa u nás potešili holke aby každému mohla dobre rozkazovať )))))Mamina vravela keď ja som bola mala tak som robila kazde ráno rodeo na raňajkách z tatinom.Jed mamina chcela dačo od ratina poslala mna a vtedy hneď to urobil ))))).
@lilianna1xs presne tak dievca treba v rodine ☺ nech spravi poriadky 😀 ale sak uvidime ako to vyjde ☺ este 3 tyzdne musim pockat.. Aj to nie je iste ci bude nieco vidno...
@kitty18 tak dúfam že sa mi pochvális,,,Ja som včera večer pozerala porodí ako tu to robia vieš už po 12 rokov som zabudla 🙂a ten pôrod Jak som videla bože môj strach povedia ti termín a hodinu ,a pichnu ti infúziu ,zos spodu priamo do maternice ti dajú taká tabletku aby sa žena lepšie otvorila a už Pi 30 minútach rodíš .Moj muž pôjde zomnou dnu lebo ten strach či prekonám ))))).
Baby večer sa nechcem napchávať ale musím som raka hladná že až.zelenivu misu a syrovy keď sa dolnej idem pustiť tak nabehnú ku mne Syn a Muž čo papať fajneho aj my sa dáme a samozrejme krmim syna a zjem ostatky po synovy))))).
@lilianna1xs urcite dam vediet ☺ fuu a to kde si v akej krajine? Ja som si prave lahla a zacala som byt hladna 😀 len teraz neviem ci vstat alebo radsej rychlo zaspat 😀
@kitty18 ja som dačo počula že predtým robili to z cesnakom.
@kitty18 chod radšej papať ha som aj Nemecku a Holandsku Belgicku teraz sme najviac Nemecku.
Už papam zeleninu .
@kitty18 teraz musíš jest radšej si daj,Dnes má prišli navštíviť kolegine doniesli mi darčeky pre prcka vecicky,take malé dupacky.
Ahojte, tak ako mi doteraz bolo super, tak mi je dnes nanic. Vsetko co zjem, tak vyzvraciam. Asik aj mam vyssi tlak no tlakomer nemame no dnes som objednala z netu, tak zajtra by mi mal dojst. Dufam, ze do zajtra vydrzim nejako.
Ja som dostala chripku tak pekne vitaminky cajicek a lezat.... ze to musim len pretrpet tu chorobu mi bolo povedane:( ale taka som unavena a vsetko ma boli tak mi este asi nebolo :(
Tak babulky prajem vam teda skore uzdravenie..mna uz od piatku kostrc boli tiez nic prijemne a chodim z toho furt cikat ☹
@gabrielenka ahojky aj ja som ochorela. Dutiny zavalene a kasel dusivy :(.Bola som aj u dr. Ale nic moc nemozem. Lezat, vitaminy, vela tekutin. Cela som z toho tesiva....
@stacie96 ja som na tom presne tak isto nic ine okrem vitaminov nemozem 🙂 vela tekutin a lezat. Bojim sa aby mi tam hnusoba teplota moc nestupala :( aby som nemusela paralen jest.
Dievcata drzte sa a rychlo nech ste vyliecene... ☺
Mne moja dobra susedka dala akysi olej z firmy Just, lebo ma brutal hlava bolela a ze mam si nim natierat spanky a zatylok. Dala som 3 kvapky do aromalampy a perfektne uvolnuje aj dychacie cesty
@lilianna1xs a to tak robia pri porode v Košiciach ? Teda o tom, som ešte nepočula.
Tak sa pekne vyliečte. Ja veľmi ľúbim surovú cibulu, dajte si aj vy. "Cibuľa obsahuje väčšie množstvo vitamínu C, vitamíny B1, B2, provitamín A, zinok, draslík, železo, selén, fosfor, vápnik, síru a kyselinu askorbovú. Okrem toho aj fytoncídy, ktoré ničia choroboplodné zárodky a dokážu zastaviť rast niektorých baktérií a mikroorganizmov. Šťava z cibule má antibiotické účinky, a preto dokáže vyliečiť niektoré druhy kašľa i uvoľniť priedušky."
Ak to moc nelúbite, tak si vysmažte zemiakové placky, alebo vajíčkové chlebíky k tomu podávajte s kečupom, alebo tatárskou. 🙂 Akurát som sa s tým naládovala. Také chute som nikdy, predtým nemala. 🙂

@erikababula ako neni to zle ked ti poradia,my sme Mali Problem trocha som krvacala ruzova svetla krv dostala som lieky a poucenie))).