icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
28. dec 2017

@olylili neviem sice ako je chat na pocitaci som len cez mobil...
Jedina dobra vec na tom novom chat-e je ta ze ak chcem do jednej spravy dat viacero oznaceni tak mi to konecne fu guje a vidim spravu co pisem dole j napriek posuvaniu strany

miriama11
28. dec 2017

@blondie257 ja jed pisem tak nic nevidim.potom musim kontrolovat co som napisala

olylili
28. dec 2017

@blondie257 tiež som stále na mobile neviem musím si asi zvyknúť

jarunka102
28. dec 2017

Ahojte...nasa 5mesacna piskotka ma po dnesku za sebou poradnu a druhe ockovanie...ma 65cm a 5910g...dufam,ze noc prebehne v poriadku :/

blondie257
28. dec 2017

@jarunka102 jasne ze bude noc OK 😉 musi byt

jarunka102
29. dec 2017

@blondie257 aj chvalabohu bola 🙂

miriama11
29. dec 2017

Aj my sme boli na poradni ale ockovanie odlozila do utorka zatial.a mala 61,5 cm a 5850g

ttami
29. dec 2017

Dnes je to pol rok co nam Eliska robi radost😍a zivot bez nej uz nema zmysel,vcerajsia poradna 5600g,63cm😊

jarunka102
30. dec 2017

@miriama11
@ttami vy mate take drobatka? Ja som doteraz pocuvala,ze nasa nie je vahovo podla tabulky...na 5mesiacov by mala mat vraj 7kg a ma mala necelych 6kg. No ja som s nou spokojna a teraz ked citam,ze napriklad ttamina tvoja eliska je starsia a drobnejsia od nasej,som este spokojnejsia a presvedcenejsia,ze moja Bianka je akurat 🙂

miriama11
30. dec 2017

@jarunka102 no mojej Stelke nic nechyba. Taka je akurat😉

podobova15
30. dec 2017

Tak ja mam potom doma malého slonika môj ma 8,5 kg a 76 cm 😂😂😂😂😂😂

kchan
30. dec 2017

@podobova15 aj ja mam slonika dlheho 😆 tiez ma skoro 8,5kg ale cm neviem lebo doktorka ho nemeria 🙈 a keby mohol zje aj mna 😂 prikrmy dava plne misky a za mlieckom sa stale trasie 😂

kchan
30. dec 2017
podobova15
30. dec 2017

@kchan tak nie som sama co takého macka doma 🙂 tým že sú takí dlhi ta váha sa na nic stratí. Môj je tiež dobrý papkac zeleniny toľko este nezje ale mliecko dáva statočne aj za dvoch 😂

podobova15
30. dec 2017

@kchan a co dobre to ma v miske?

jarunka102
30. dec 2017

@miriama11
@podobova15 ani nasej nic nechyba 🙂 kraaasne rastie do vysky,bude z nej krasna kocka a bude mat dlhe stihle nohy (neviem po kom :D ),takze ocko si musi pripravit poriadnu pistolku na napadnikov :D a tiez som toho nazoru,ze vaha sa v tej vyske straca,takze je to ok 🙂 ved je zdrava,krasna a stastna 🙂 co viac si mozem priat 🙂

kchan
30. dec 2017

@podobova15 brokolicu so zemiakom 😋 uz ma zavedenu aj desiatu- ovocie a nerobi mu problem zjest dve jablka alebo cely banan 🙈 a vecer vypije 210ml mlieka 😁 niekto vravi, ze ho prekrmujem ale on odkedy papa tie prikrmy je viac hladny...a konecne mi vypije aj viac vody/caju.. presne, na tej dlzke sa ta vaha strati 😊

miriama11
30. dec 2017

@kchan wau tak to je papakac. My sme zacali a aj skoncili. Cela sa osypala tak musim cakat.

podobova15
30. dec 2017

@kchan jej tak to Vám super ide, ja idem na ovocie pomaly. A preto sa pýtam že brokolicu som este nedávala lebo sa bojím že bude naduvat. Takze u vás asi všetko v pohode? 😊 hej presne aj moj začal teraz pit vodu, čaj odkedy prikrmujem dovtedy vôbec nic. Tak sa teším lebo doteraz nevedel vôbec pit z fľaše.

jarunka102
30. dec 2017

@kchan
@podobova15 ja som davala hrasok a nebol problem,ale kazde dietatko je ine 🙂 tiez ma zavedenu desiatu (ovocie) alebo olovrant (kasu alebo piskotku) ...tiez zacala viac pit odkedy papa prikrmy a tiez je taky papkach ako tvoj buchtik kchan :D nema problem za den aj dvakrat stiahnut popri prikrmoch 210-220 ml mlieka 🙂 a dokonca si obcas zapyta uz po hodine :D kam to do nej ide netusim :D

sticker
podobova15
30. dec 2017

@jarunka102 presne tak môj práveže vôbec nevyzerá ani bucľatý kedže je taký dlhy. No veru budete mat doma kocku 😍

podobova15
30. dec 2017

@jarunka102 hej super tak zajtra dám brokolicu karfiol a idem uz na ovocie 😊 a potom neskôr možno hrasok 😀😀

jarunka102
30. dec 2017

@podobova15 hah,dakujem 🙂 hej skus,nic ine ti neostava...akurat len ruzicky davas,stonky nie,lebo z nich naduva...no a uvidis ako sa popasuje s tym,ale verim ze tvoj drobec bude ok 🙂

podobova15
30. dec 2017

@jarunka102 ďakujem, hej hej zajtra idem na to 🙂🙂

katuscakzms
30. dec 2017

Ahojte mamky...ked pisete o prikrmoch tak sa pridam aj ja...moj Natanko uz papal banan,jablko ..tym sme začali a pokračoval zemiakom,mrkvou,petrzlenom,cuketou,batatom,potom hokaido ,por,petrz.vnat,brokolica, karfiol,kalerab,špenát, ryža a pridavam mu uz aj mäsko zo zajaca a sliepocky...na olovrant dostane pohankovu alebo ryzovu kasicku,niekedy ked sa mu zvýši z obeda,tekutiny dostava len moje mlieko...na poslednej poradni pred 2 tyzdnami mal 6890g a 67cm...takto si spinka po dobrom obede 😊

kchan
30. dec 2017

@podobova15 ano ano vsetko v pohode 😉 brokolicu som dala len ruzicky, karfiol tak isto lebo vraj tie stonky naduvaju.. hrasok uz papal tiez, z neho bol troska zapeceny ale nic vazne co by nevyriesilo cvicenie s nozickami a masaz ritulky 😂 vcera aj dnes mal na desiatu banan a pekne kaka 👍
@miriama11 kludne pockaj, ved neni kam sa ponahlat a pokial jej staci mliecko tak je to zatial v poriadku si myslim 😊

kchan
30. dec 2017

@jarunka102 len nech nadalej pekne papaju takto tie nase deticky, to je radost im pripravovat jedlo ked vidis ako im to chuti 😍

jarunka102
30. dec 2017

@kchan sak toto,ze ked vidim ako jej to chuti,nie je nic krajsie 🙂

vierkadominik1
30. dec 2017
sticker
vierkadominik1
30. dec 2017